İlk olarak adını sen koy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
alınsa manyak olur ama işte hirat milli takımındada oynuo bize yedirmezlerİlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIvica Olic cska moskovoda sözleşmesi haziranda bitiyo çok iyi bir forvetEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Olic
Hafızam beni yanıltmıyorsa bu Olic'in kalp problemi var dedikodusu çıkmıştı ya bir avrupa kupasında ya da dünya kupasında tam olarak hatırlayamıyorum. Çok hızlı bir adam olmasına rağmen yaşı 30'un üzerine çıktı diye biliyorum ben.İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIvica Olic cska moskovoda sözleşmesi haziranda bitiyo çok iyi bir forvetEy zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Olic Ocak ayinda Hamburga transfer oldu.Burda okadar ahim sahim Futbol oynamiyor.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Olic Hamburg'da oynuyor...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
kardeş ne adiliğini gördün adamınİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaka'yı alalım biz en iyisi..
Adi gene attı golünü..
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Renkdas dogru diyor bence, hakkaten iyi bir oyuncu transfer etmemiz lazim bize cok faydasi olacaktir.İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaka'yı alalım biz en iyisi..
Adi gene attı golünü..Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Malesef hiç adiliğini göremedim.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş ne adiliğini gördün adamın

Maalesef.
Çıkamadık ki hiç şampiyonlar ligine de adamla karşılaşalım.
Yorum
-
bu takımın tek kurtuluşu gerrard ve kakayı almaktır bunları alıp ş.ligi dahil süper kupa türkiye kupası süepr lig kupası ve kıtalar arası kupayı aldık mı
3 sezonda 15 kupa alıp 2sini 250 trilyona satarız
önce bize 2 sini almak için 200 trilyon kadar bir bütçe gerek
kredi çekersek zaten 3 senede 15 kupa alınca 1 milyar dolar dan çok gelirimiz olcak türkiyenin borçlarını da öderiz
İMF yi de satın alırız UÇTUM GALİBA
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Kroatien Nationalität: 

Yorum