haklısınmız bnecede bu yönetim bu sene gitmessse dayak yiyerek gidecek anlaşılan her konuda beceriksizler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardeş bilgisayarında adware ve spyware taraması yap. numarasını girdiğin kişinin yerini gösteriyormuş bu programİlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı sorun sizdede var mı??Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?
This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not
believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like
to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe
Yorum
-
Görüntülerini izledim de hayran kaldım.. her iki ayağınıda çok iyi kullanıyor.. çok hızlı(burası bizim için sorun olabilir.. bizde kim yetişipte destek olacak bilmemİlk olarak dino1974 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefransız gazetesine göre Trabzonspor RC Lens takımının forveti Aruna Dindane ile ilgileniyormuş.
).. Vallahi canavar gibi bir futbolcu diyebilirim.. Alınabilir.. Alınırsada çok iş yapar bence.. Koşmasına bakarsan birazda aç gibi geldi bana (ziya mantalitesi)..
En son efemehmet tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 12:34.Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
-
bu adam super adam ama isteseler bunuİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Yazarin kafasina saksi düsmüs olmali herhaldeİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle her kaynağı Fotomaç olan habere inanmamazlık yapmayın bence unutmayın ki soğuk bi kış günü Stephanov haberini Fotomaçtan almıştık
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bir antivirüs programı kur ve güncelle. Bence sorununu halledersin.İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı sorun sizdede var mı??Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?
This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not
believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like
to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe
Yorum
-
Belki iki forvetle oynatir bizim ziyaİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu adamı tanıyorum milli takımda izlemiştim çok iyi oyuncu ama bunu alırlarsa ne için alacaklar sol açık oynuyor ziya 10 numara olarak mı oynatacak...
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
WERTHeR
Çekin vurun ziyayı 2 forvet demeyin onaİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki iki forvetle oynatir bizim ziya
Yorum
-
Neden?İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki iki forvetle oynatir bizim ziya
Basina Tas mi düsdü?
Tas yetmez!
Pardon, kayami düsdü?
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
BROZEK KARDEŞLER

Trabzonspor yönetimi, orta saha oynayan Piotr Brozek’in alınmasından yana tavır sergilerken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da Pavel Brozek üzerinde durduğu belirlendi
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın uzun zamandır yönetimden istediği on numara oyuncu için çalışmalarda son döneme girildi. Ziya Doğan, daha önce belirlediği üç isim içerisinden öne çıkan Polonyalı oyuncu Piotr ve Pavel Brozek için bugün yeniden Polonya'ya gidiyor. Tecrübeli teknik adam, bu oyuncular ile daha önceki görüşmesinde oyuncuların tereddütleri bulunmasına rağmen, bu oyunculardan birisinin mutlaka alınacağı belirlendi.
HANGİSİ OLACAK
Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın orta sahada Serkan Balcı’yı kullanmayı düşündüğünü yönetime söyleyerek forvet mevkiinde görev yapan Pavel Brozek’i almak istediği belirlenirken, yönetimin Piotr Brozek üzerinde durduğu kaydedildi. Trabzonspor yönetimi ve teknik direktör Ziya Doğan’ın yabancı transferine yön vermek için elindeki yabancı kontenjanını bir an önce boşaltabilmenin hesaplarını yapıyor.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Elfenbeinküste

Yorum