Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• $ahsi kanaatim, Tomas Jun Prica'dan kaliteli bir futbolcu !!!
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İdmanda Umut bir sakatlık geçirmiş inşallah idir. Denize düşen Tomas Juna sarılırmış yönetim eğer prica yı alamazsa jun takıma alıncak yönetimin emridur

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...

FC Otelul Galati'ye elenmeleri sonrasında karamsar bir hava oluşturulduğunu ifade eden Baturoğlu, "Galati maçında oyuncular iyi mücadele ettiler. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bu maçtan sonra bu kadar yaygaranın koparılmasını doğru bulmuyorum. Gerçek dost zor günde belli olur. Herkes takıma sahip çıkmalı. Kadromuza da güveniyoruz. Oyuncuların motivasyonu sağlandıktan sonra her takım ile yarışabiliriz" diye konuştu.

...
        Baturoğlu sanırım yöneticilik yaptığı takımın Trabzonspor olduğunun farkında değil.

Yorum

• Trabzonspor - Gürcistan U21 hazırlık maçını 21.00 da Lig TV'den Canlı olarak izleyebilirsiniz.
          BORDO MAVİ

Yorum

• İ.Baturoğlu;''Tarftarın gönlü olsun diye transfer yapmayız?''
            Traftar;''peki ne için transfer yaparsınız?''
            İ.B;''Bizim için öncelikle topçunun getrisi önemlidir.En ucuz fiyatta olanı ve mümkünse en kısa sürede para edebilcek olanı tercih ederiz.''
            T;''Başka ne özellikleri olmalı,TS için ne yarar sağlamalı?''
            İ.B;'' Valla TS'a yararlı olup olmaması da bizi fazla ilgilendirmez.Bize ne komisyon bırakıyor o daha önemli....''
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Yaparlar. Verirler Yusuf'u alırlar Hayrettin'i, bir iş yaptım diye övünürler...

FC Otelul Galati'ye elenmeleri sonrasında karamsar bir hava oluşturulduğunu ifade eden Baturoğlu, "Galati maçında oyuncular iyi mücadele ettiler. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bu maçtan sonra bu kadar yaygaranın koparılmasını doğru bulmuyorum. Gerçek dost zor günde belli olur. Herkes takıma sahip çıkmalı. Kadromuza da güveniyoruz. Oyuncuların motivasyonu sağlandıktan sonra her takım ile yarışabiliriz" diye konuştu.

Bir kere biz dostun değiliz Sn Baturoğlu, arkadaşın da değiliz. Biz Trabzonspor taraftarıyız. Yaygarayı kim koparıyor? Kullanılan lafa bak. Oyuncu motivasyonunu sağla dünya devini yen. Öyleyse yenseydiniz Galati'yi? Yenilgi sonrası transfer kararı aldık demeseydiniz? Siz çok çalışıyorsunuz... Belli belli basın sözcüsünün işini bile siz yapıyorsunuz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu başlığın kapatılmasını rica ediyorum. İnsanların sabır taşını çatlatan, işbilmez gerizekâlıların trabzonspor adına yaptıkları gaflardan gına geldi. Ne günlere kaldık ya rabbi. Ne günlere!!!

Yorum

• Celalettini altarnatifsiz bırakan zihniyet defol git.Acilen son bek ve sol kanat almalıyız.

Yorum

• Celaleddin hiçbir zaman alternatifsiz olamaz ki..
                    boş bırakırım bölgeyi daha iyi..
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ne transferı bızım transferımız sadece satmakla oluyoo almaklaa değill

Yorum

• walla artık aglanacak halimize gülüyorum bari su 21yas altı takıma yenilmesek...

Yorum

• Yahu en azından Özer ile Ali Güzeldal'ı alsak...
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İki forvet var takımda ve güvenilir bir kaleci yok, buna rağmen şampiyonluğa oynuyoruz diyorlar size kargalar bile güler. Transfer yapmamak gibi bir lüksünüz yok eğer bu takıma kaleci ve forvet alamazsanız adam diye dolaşmayın etrafta.

Yorum

• 800 küsür sayfadır yazıyoruz;
                              1)takımın sol kanatı yok
                              2)takımın golcüsü yok(umut çok mücadele ediyor ama bir golcü değil)
                              3)elimizdeki kadroda orta sahada kesinlikle ceyhun oynamalı onun oynamadığı zamanlarda yusuf kesinlikle görev almalı.
                              4)iyi bir de yönetim ve teknik adam transferide şart tabiki...
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Arkadaslar bu aksamki macı Lig Tv veriyormu bir arkadas veriyor dedi bilgisi olan varsa bilgilendirsin bizi Lig Tv nin yayın akısında gözükmüyor..........
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X