$ahsi kanaatim, Tomas Jun Prica'dan kaliteli bir futbolcu !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Baturoğlu sanırım yöneticilik yaptığı takımın Trabzonspor olduğunun farkında değil.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
FC Otelul Galati'ye elenmeleri sonrasında karamsar bir hava oluşturulduğunu ifade eden Baturoğlu, "Galati maçında oyuncular iyi mücadele ettiler. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bu maçtan sonra bu kadar yaygaranın koparılmasını doğru bulmuyorum. Gerçek dost zor günde belli olur. Herkes takıma sahip çıkmalı. Kadromuza da güveniyoruz. Oyuncuların motivasyonu sağlandıktan sonra her takım ile yarışabiliriz" diye konuştu.
...
Yorum
-
İ.Baturoğlu;''Tarftarın gönlü olsun diye transfer yapmayız?''
Traftar;''peki ne için transfer yaparsınız?''
İ.B;''Bizim için öncelikle topçunun getrisi önemlidir.En ucuz fiyatta olanı ve mümkünse en kısa sürede para edebilcek olanı tercih ederiz.''
T;''Başka ne özellikleri olmalı,TS için ne yarar sağlamalı?''
İ.B;'' Valla TS'a yararlı olup olmaması da bizi fazla ilgilendirmez.Bize ne komisyon bırakıyor o daha önemli....''Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Yaparlar. Verirler Yusuf'u alırlar Hayrettin'i, bir iş yaptım diye övünürler...
FC Otelul Galati'ye elenmeleri sonrasında karamsar bir hava oluşturulduğunu ifade eden Baturoğlu, "Galati maçında oyuncular iyi mücadele ettiler. Birçok gol pozisyonunu değerlendiremedik. Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bu maçtan sonra bu kadar yaygaranın koparılmasını doğru bulmuyorum. Gerçek dost zor günde belli olur. Herkes takıma sahip çıkmalı. Kadromuza da güveniyoruz. Oyuncuların motivasyonu sağlandıktan sonra her takım ile yarışabiliriz" diye konuştu.
Bir kere biz dostun değiliz Sn Baturoğlu, arkadaşın da değiliz. Biz Trabzonspor taraftarıyız. Yaygarayı kim koparıyor? Kullanılan lafa bak. Oyuncu motivasyonunu sağla dünya devini yen. Öyleyse yenseydiniz Galati'yi? Yenilgi sonrası transfer kararı aldık demeseydiniz? Siz çok çalışıyorsunuz... Belli belli basın sözcüsünün işini bile siz yapıyorsunuzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
800 küsür sayfadır yazıyoruz;
1)takımın sol kanatı yok
2)takımın golcüsü yok(umut çok mücadele ediyor ama bir golcü değil)
3)elimizdeki kadroda orta sahada kesinlikle ceyhun oynamalı onun oynamadığı zamanlarda yusuf kesinlikle görev almalı.
4)iyi bir de yönetim ve teknik adam transferide şart tabiki..."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum