Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• futbolculara o kadar borç varken ,bu mali krizden etkilenip takım arayan o kadar oyuncun da varken , hiç bir hoca kolay kolay motive edemez takımı son iki maça. hiç bir yabancı oyuncu umursamaz 5 . olursak alacağımız parayı .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• defanstan başlayarak takım yapılandırmamız gerekiyor. savunma yapamayan bir takımın başarılı olma şansı yok. kötü savunma disiplinsizliğe de yol açıyor. parayla ilgi bir sorun da değil. tamamen futbol aklıyla alakalı.

Yorum

• cavandanin macini izliyorum

son durumunu görünce gözlerime inanamadim

gitmis saclar...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ferdi Kadioglu'nun takimi üst lige çikamayacak gibi, su an 3-0 yeniliyorlar ilk play-off karsilasmasinda, kendi evlerinde durumu terse çeviremezler bence..
          hani çiksalardi belki kalirdi da, simdi kalacagini hiç sanmam, çökmeliyiz çök çök çööökkk...
          yazarken 4-0 olmus ehueuheu alin su usagi yaa, bir yildiz adayimiz daha olsun, Abdülkadir ile kanka olsun
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ferdi Kadioglu'nun takimi üst lige çikamayacak gibi, su an 3-0 yeniliyorlar ilk play-off karsilasmasinda, kendi evlerinde durumu terse çeviremezler bence..
            hani çiksalardi belki kalirdi da, simdi kalacagini hiç sanmam, çökmeliyiz çök çök çööökkk...
            yazarken 4-0 olmus ehueuheu alin su usagi yaa, bir yildiz adayimiz daha olsun, Abdülkadir ile kanka olsun
            hollanda u21 takımına seçilmiş. onbir oynama şansı yüksek olacağını bilerek gelebilir. abdülkadir ve cafer'i tanıyordur milli takımlardan. bir ihtimal ikna edebiliriz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hollanda u21 takımına seçilmiş. onbir oynama şansı yüksek olacağını bilerek gelebilir. abdülkadir ve cafer'i tanıyordur milli takımlardan. bir ihtimal ikna edebiliriz.
              karsilasmistir belki, sanirim hep hollanda millî takimi için oynadi...

Hollanda'da dogdu
              Trabzonsporlu oldu
              Helal olsun sana
              Ferdi Kadioglu
              Ferdi Kadioglu
              o ooo o oo

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cavandanin macini izliyorum

son durumunu görünce gözlerime inanamadim

gitmis saclar...
                ne yaparsa yapsın takla atarak taç kullanmadığı sürece Collins fai oynar sağ sol farketmez hahah

milletin oyuncusu takla atarak taç kullanıyor , bizimkiler düz yolda yürüyemiyor haha
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• Özkan Sümer bir ise yarayacaksa bu isi baglasin da görelim... öyle kendi alt yapindaki usaklari ben de gider iknâ ederim...

Yorum

karsilasmistir belki, sanirim hep hollanda millî takimi için oynadi...

Hollanda'da dogdu
                    Trabzonsporlu oldu
                    ins. tamamen olacak...
                    İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özkan Sümer bir ise yarayacaksa bu isi baglasin da görelim... öyle kendi alt yapindaki usaklari ben de gider iknâ ederim...
                    özkan hoca degil

hso ve tütüncü bu ise bakiyor
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.05.2018, 17:49.

Ünal Karaman

Yorum

Ferdi Kadioglu'nun takimi üst lige çikamayacak gibi, su an 3-0 yeniliyorlar ilk play-off karsilasmasinda, kendi evlerinde durumu terse çeviremezler bence..
                      En önemli oyuncuları Arnaut groeneveld olmayınca (bu Arada Ferdi Ferdi deniyor bu çocuğu yazan Yok )

sonuç maalesef kaçınılmaz oldu onlar için

Ey gidi yıllar , 3-4 yıl önce nijmegende ALİREZA JAHANBAKHSH ı izlediğim zamanlar aklıma geldi

çok yazdım çizdim buralara şimdi Hollanda yı sallıyor

Ferdi Kadıoğlu da gider bir takıma bizde arkasında bakarız , her zaman ki gibi
                      En son special one tarafından düzenlendi; 10.05.2018, 17:49.
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 kesinlikle looser degiliz

yazdigin cogu seye katiliyorum amaaaa alper potuku muadil göstererek yusufu bizzat kendin asagaliyorsun

yusufun bu ligde muadilleri taliscadir (13 gol 4 asist), giulianodur(14 gol 5asist) ve tabiiki yazdigin belhanda...

cöplerlen kiyas yapip bir oyuncuyu yüceltemezsin
                        Şuan guliano'nun oynadığı takım yapısı, şekli tam Yusuf'a göre. Takımda tek bir yıldız var. Diğer bütün oyuncular defansif görevlerini yapıyor, mesafeler kısa. Öyle ara pası atacak bir kurgu yok. Karambolden ve duran toplardan gol çıkartacaksin. Guliano'nun yerinde olsa muhtemelen o istatistiklere ulaşırdı. Duran topları da kullanacağı için asist sayısı da çift haneli olurdu.

Yorum

Sağda Abdulkadir , Solda Ferdi , ortada Yusuf.
                          Arkadan gelen iki iyi bek olsa , al sana yerli-milli hücum hattı.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yani diyorsun ki biz 2 yıl daha sistemsiz ve iyi bir hocasız futbola devam ederiz..

karizma bakışını da iyi yaptı.. beş para etmeyen yeteneği sıfır adamlar 3 kuruş verip tribüne gelip çocuğa laf sokacak..
                            bugün gelecek vadeden türkiyenin en iyi genç iki tane yeteneğinden birisi olan Yazıcı ters bakınca niye ters baktı olacak..

bencede 15 milyonu çok bulanlar garip..futbolu bilmiyorsalar tvlerde yorumcuları dinlesinler istanbul çocuklarını dinlesinler..
                            her yorumcunun ağzında , her eski futbolcunun ağzında bizim iki çocuk..
                            futbolcudan anlamamak veya yetenekten anlamamak sorun değil..eğer bilmiyorsalar Adebayor'u Mesut Özil'i dinlesinler türkiyede en beğendikleri oyuncular kimlermiş google yazınca çıkar..
                            İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 kesinlikle looser degiliz

yazdigin cogu seye katiliyorum amaaaa alper potuku muadil göstererek yusufu bizzat kendin asagaliyorsun

yusufun bu ligde muadilleri taliscadir (13 gol 4 asist), giulianodur(14 gol 5asist) ve tabiiki yazdigin belhanda...

cöplerlen kiyas yapip bir oyuncuyu yüceltemezsin
                            Kesinlikle loser değil miyiz? Ağır loserız ağır Yusuf bundan öteye gidemez bu takımda. 15 milyon veren varsa fiyatı biraz daha yükseltip satsınlar.
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.05.2018, 18:38.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağda Abdulkadir , Solda Ferdi , ortada Yusuf.
                              Arkadan gelen iki iyi bek olsa , al sana yerli-milli hücum hattı.
                              Sürekli yazdığım kadro, ama Rıza hoca ile 4 2 3 1 kontra atak oynayıp telef olabilir. Daha çok rakip sahaya yerleşerek 4 2 2 2 şeklinde hücum bekleriyle oynanmasi gerekiyor.

...xxxx....Cafer....okay......xxxxx
                              .........ömür..................Ferdi
                              ................Yazıcı. ...xxxxx

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şuan guliano'nun oynadığı takım yapısı, şekli tam Yusuf'a göre. Takımda tek bir yıldız var. Diğer bütün oyuncular defansif görevlerini yapıyor, mesafeler kısa. Öyle ara pası atacak bir kurgu yok. Karambolden ve duran toplardan gol çıkartacaksin. Guliano'nun yerinde olsa muhtemelen o istatistiklere ulaşırdı. Duran topları da kullanacağı için asist sayısı da çift haneli olurdu.
                                yusuf her türlü zaten bu ücünden üstün, geri felan yazmadimki

bonservissiz ve cogu maci kanatlarda oynatilmasina ragmen bu istatistikleri yakaladi

birde yusuf iclerinde en genci

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X