Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İngiltereden küme düşen, kadroya giremeyen oyuncuları kovalamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilic igor tudorun update almış hali.
      Biliç tr'deki tüm hocaları üst üste koyup futbol dersi verir. ne igor tudoru

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Preud'homme var. Adam Twente ve Brugge'u kafaya oynattı. Türkiye'ye ne kadar uygun bilemem ama denemeye değer. Bilic'i tercih etmek manasız.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Adam premier ligde takım yönetmiş. Bu az bişey değil
          tabiiki degil

bisey olsaydi tekrar bir takim sans tanirdi

yapilan hatanin farkina vardilar

sampiyon olmak istiyorsan sampiyonluk görmüs adam getireceksin, isi garantiye alip bu isi tecrübelenmis birini
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

hocayken gördük

1 tane derbi alamamis adam

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tabiiki degil

bisey olsaydi tekrar bir takim sans tanirdi

yapilan hatanin farkina vardilar

sampiyon olmak istiyorsan sampiyonluk görmüs adam getireceksin, isi garantiye alip bu isi tecrübelenmis birini
              Kim mesela?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Preud'homme var. Adam Twente ve Brugge'u kafaya oynattı. Türkiye'ye ne kadar uygun bilemem ama denemeye değer. Bilic'i tercih etmek manasız.
                O da olur

Yorum

Kim mesela?
                  preuhomme´karsiyim, kariyerinde sike var

ilk adayim peter bosz

sonra gallardo, dk yi alamazsa sampaoli, rene girard olabilir...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fransa ligini takip eden var mı ?

luiz araujo, lille'de oynuyor bu sene transfer oldu. son maçlarına baktım yedek kalmış hep gözden düşsede alsak keşke.
                    Lyon maçında sonradan girip bir gol bir de asist yaptı. Sezon başında bu tarz bir adam alabilseydik 8-10 puan fazlamız olurdu.

Yorum

• Selçuk ben bu Gallardoyu çok merak ediyorum,önümüzdeki sezon için gelecek olan yönetim her ne olursa olsun bu adamı denemeli diye içimden geçiriyorum hep,fizibilitesi nedir buraya gelmesi hususunda bi öngörün varmı?Peter Bosz ismini ilk defa telafuz ettin,neden Gallardo değil de bu adam ?
                      ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Sosyal medya maymunu bazi taraftarlarin gaziyla Burak, Kucka ve Sosa transferlerine yaptigimiz o kadar israf sonucu sampiyon olacaktik halbuki.. Neden olmadi ya?

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuk ben bu Gallardoyu çok merak ediyorum,önümüzdeki sezon için gelecek olan yönetim her ne olursa olsun bu adamı denemeli diye içimden geçiriyorum hep,fizibilitesi nedir buraya gelmesi hususunda bi öngörün varmı?Peter Bosz ismini ilk defa telafuz ettin,neden Gallardo değil de bu adam ?
                          daha yeni dortmund kapi önüne koydugu icin

yazdigim hocalarin mümkün olmasini önemsiyorum, buna göre aslinda artik gallardo pek mümkün degil, kontratini 2021e kadar uzatti

gallardoyu istememin en büyük nedeni cok coskulu olusu ve takiminada bu coskuyu yansitabilmesi

bosz okadar coskulu biri degil ama oynattigi futbol bayaga hareketli ve pür ofans futbolu, okadarki dortmunda bile asiri ofansif geldi

sistem olarak senol hocaya benzer oynatiyor, sadece daha cok pres ve defansi cok daha önde kuruyor
                          en önemli artisi genc oyuncular ile iliskisi 10 numara ve bu konuda cok cesaretli

arda akbulut, cem kara, delimehmet gibi yeteneklerimizi bile simdiden degerlendirse sasirmam

zaten ajaxda bu konuda yaptiklari ortada, 22 yas ortalamasi olan takim avrupa kupasi finali oynatti... tek eksigi henüz kupasi olmamasi

en büyük artisi bosz´un kariyerinde sportif direktörlük var ve bundan kurumsal eksiklerimizin bir kismini giderebilir

zaten sportif direktörlük macerasindan sonra bitmek üzere olan kariyerini terse cevirdi, bu tecrübe bakis acisini degistirdi ve kisa sürede zirveye tirmandi...
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.02.2018, 06:52.

Ünal Karaman

Yorum

• Gurban Gurbanov galiba en mantikli secim olur.

Getirmesi cok zor olmamali.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosyal medya maymunu bazi taraftarlarin gaziyla Burak, Kucka ve Sosa transferlerine yaptigimiz o kadar israf sonucu sampiyon olacaktik halbuki.. Neden olmadi ya?
                              +61.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yok mu şöyle 5-6 milyon avro bonservisli futbolcu? Maksat şanımız yürüsün!!!
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Çalışıyor...
                                X