Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yusuf her türlü zaten bu ücünden üstün, geri felan yazmadimki

bonservissiz ve cogu maci kanatlarda oynatilmasina ragmen bu istatistikleri yakaladi

birde yusuf iclerinde en genci
    Yok yusuf için en iyi kurgu nedir, nasıl yüksek verim alınır diye örnek yazdım. Aykut için yıldız oyuncuları sevmez deniyor ama mental sorunu olmayan golcü forvet arkaları için çok ideal takımlar yapıyor.

Yorum

• yabanci basinda bizim ile anilan biri daha

videosu bile yetersiz
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 kesinlikle looser degiliz

yazdigin cogu seye katiliyorum amaaaa alper potuku muadil göstererek yusufu bizzat kendin asagaliyorsun

yusufun bu ligde muadilleri taliscadir (13 gol 4 asist), giulianodur(14 gol 5asist) ve tabiiki yazdigin belhanda...

cöplerlen kiyas yapip bir oyuncuyu yüceltemezsin
        loser olmayı ben asla kabul etmem ama kamuyonda ve daha ziyade kendi taraftarımızın gözünde bu noktaya gidiyoruz..
        bmn forumu bilmiyormusun yüz yorumun 90 ı ezikçe.....

Yusuf'un muadili değil diyorsun (bunu kabul ediyorum..hatta kabul ediyorum değil biliyorum) ama
        bizim taraftara sorsan Yusufu satıp alperi bile isteyebilir..başkasının tavuğu kaz misali..
        hatta yıllar önce transferi en çok istenen oyuncu idi..
        bazı futbolcuların muadili olmadığını bende biliyorum ama bilmeyenin daha iyi anlaması için bunları yazıyorum ve yazmaya devam edecem..
        yoksa forum üyelerinin çoğu anlamıyor..

çöplerle kıyaslayıp yüceltemezsin diyorsun..ben artık yüceltmeye çalışmıyacam gerçekleri söylemeye çalışmıyacam..
        bundan sonra büyük topçu bile demiyecem..
        ptt ligine yakışır diyecem ve diyorum..sen farkında değilsin..

yeter ya.. söyle aynı..anlat aynı..
        takımın bi sistemi yok messiyide getirseniz kötü görünür..
        oyuncular doğaçlama oynuyor..bu ortamda yargılamak yanlış diyoruz.. her maç sonu benzer tepkiler..
        daha ne övücem

......................
        forumun ve camianın istiklal harbi gibi bir savaşa ihtiyacı var ve en büyük savaşıda içimizdeki mandacı ve teslimiyetçi zihniyete karşı vermemiz gerekiyor..
        En son alperrr tarafından düzenlendi; 10.05.2018, 19:47.
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Akhisar bizden daha iyi takim ve Lopes müthiş adam.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sikebahce ikinci yarıya çok iyi başladı 1-1 e getirdi skoru ama Sissoko müthiş gol attı akikolar 2-1 öne geçti geri...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Akhisar'ın yönetimini transfer edelim. Trabzonsporlu olduklarını düşünüyorum.

Yorum

• Amma abarttınız yahu.

12/13 - 14.sıra 42 puan
                13/14 - 10.sıra 44 puan
                14/15 - 12.sıra 38 puan
                15/16 - 8.sıra 46 puan
                16/17 - 7.sıra 48 puan
                17/18 - 14.sıra 36 puan (küme düşme hattında şu an)

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amma abarttınız yahu.

12/13 - 14.sıra 42 puan
                  13/14 - 10.sıra 44 puan
                  14/15 - 12.sıra 38 puan
                  15/16 - 8.sıra 46 puan
                  16/17 - 7.sıra 48 puan
                  aynen öyle

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Amma abarttınız yahu.

12/13 - 14.sıra 42 puan
                    13/14 - 10.sıra 44 puan
                    14/15 - 12.sıra 38 puan
                    15/16 - 8.sıra 46 puan
                    16/17 - 7.sıra 48 puan
                    ama kendi bütçelerine göre kadro yapılanmalarını çok güzel yapıyorlar ve ligde kalıp bir şekilde renk katmayı başarıyorlar artı türkiye kupasını kazandılar, kupada son finalimiz 12/13 sezonu, ek olarak bu sezon feneri 3 maçta yenmeyi başardılar
                    En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 11.05.2018, 00:51.
                    2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                    2021-2022
                    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ama kendi bütçelerine göre kadro yapılanmalarını çok güzel yapıyorlar ve ligde kalıp bir şekilde renk katmayı başarıyorlar artı türkiye kupasını kazandılar, kupada son finalimiz 12/13 sezonu
                      iste farkta bu

onlara 1 sezonda 13-16 macta basarili olmak yeterli

onlar icin geri yaslanmak sorun degil, cözüm

onlar icin 5 maclik maglubiyet serisi sorun degil...

bizim karekterimiz baska

biz yetinmeyiz

biz bütcemizin el verdigini degil, bütcemizin 3-5 kati fazla olanlari ezerek yenmeyi görev görüyoruz

bütcemize göre oynuyoruz desek zaten son derece basariliyiz

akhisar 40 yilda 1 kez basardigini biz 28 kez basardik

biz bütcemizle basariyi iliskilendirmiyoruz, imkansizi istiyoruz

Ünal Karaman

Yorum

• Fenerbahçe ile maç yapan takım Akhisar değil de Trabzonspor olsaydı maçtan önce Aziz Yıldırım ve ekibi maçın kazanılması için her türlü şeyi yapardı gerekirse futbolculara büyük bir prim verirdi.Fenerbahçe taraftarı tribünde kendisine ayrılan kısmı tamamen tamamen doldururdu.Futbolcular maçtan önce aldıkları telkinlerle maça ciddi bir şekilde asılırdı.

Sonuç : Her ne kadar büyük sıkıntılar yaşasa da Trabzonspor Akhisar ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir takımdır.

Yorum

• burak-visca takası hem bizi hem basaksehiri cok mutlu eder.

sosa,olcay,ndoye maliyet acısından gitmeliler.

okay ın kalmak isteyecegini sanmıyorum.Onazi dunya kupasında oynadıktan sonra iyi bir bonservisle gidebilir.

bero en azından bir sene kiralanmalı.Castillo iyi bir hocanın elinde gormek lazım.

Kucka hırslı bir oyuncu.Bu sene kalıp,gercek işini yapmalı.

pareira hem hırcın hemde yası musait degil,gidebilir.

esteban,ugur,durica,hubocan gitmeliler.

sefa,cafer,ahmet hakan,murat cem,muhammed besir A takım kadrosunda olmalılar.

Gurbetci olarak ferdi kadıoglu ve serdar tascı nokta transfer olur.

visca,ferdi,serdar tascı uc nokta transfer.

bir kaleci(ugurcan ikinci kaleci icin yetersiz,onurun sakatlık problemi malum),bir stoper,bir sag bek,bir sol bek(novak sol bek icin yetersiz ancak ozellik olarak stopere yatkın),bir forvet transferi ile iyi bir kadro kurulur.

onur,arda,ugurcan,transfer
                          sag bek,kamil,sol bek,rahim
                          huseyin,akbas,novak,serdar tascı,transfer
                          kucka,sefa,cafer,murat cem,yazıcı,abdulkadir
                          visca,castillo,ferdi,ahmet hakan
                          muhammed,rodallega,transfer
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Özkan Sümer, aktif olarak çalışmadığı dönemlerde dahi dünyada ve Türkiye'de çeşitli seminerlere konuşmacı/dinleyici olarak katılmaya devam eden; futbolcu, antrenman yöntemi, beslenme şekilleri gibi yenilikleri sürekli takip eden gelişmeleri güncel olarak bünyesinde bulunduran birisidir.

Basitçe Trabzonlu oyuncuları takıma doldurup "çıksın oynasınlar işte" diyeceğini sanmıyorum.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ferdi Kadioglu'nun takimi üst lige çikamayacak gibi, su an 3-0 yeniliyorlar ilk play-off karsilasmasinda, kendi evlerinde durumu terse çeviremezler bence..
                              hani çiksalardi belki kalirdi da, simdi kalacagini hiç sanmam, çökmeliyiz çök çök çööökkk...
                              yazarken 4-0 olmus ehueuheu alin su usagi yaa, bir yildiz adayimiz daha olsun, Abdülkadir ile kanka olsun
                              Böyle bir hamle yapabilsek keşke... Yusuf'u da 20 milyon+ sonraki satıştan pay ile satmalıyız bence... Sonra Abdüş de ortaya gerçek yerine geçecektir.

Yorum

• Alacağı Maaş milyon euro söylemine ters olsa da Serdar Taşçı artık alınsın, o bölgede lider bir oyuncu şart oğlu şart... Öze dönüşse öze de dönüş...

Yorum

Çalışıyor...
                                X