Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hala en başta transfer başlığı gidiyor. millet anlamadı olayın transferle çözülemeyeceğini. olcayla şampiyon olan bjk gibi süreç ilerletip yönetirsek başarı gelir. yoksa en iyi adamı al bu sisteme koy kaybolur gider.. olay öncelikli olarak borcu bitirmek. borç bitince borçlanmadan kadro planlaması yapmak olmayan parayı harcadık hep

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çünkü Hüseyin de gerçekten Trabzonspor için kahır çeken ama değeri bilinmeyen bir insan,Trabzonspor taraftarı Burak gibi Onur gibi ŞG gibi ağzı laf yapanlar ergen kafalıların peşinde koşar,kim samimi kim değil o ince çizgiyi ayıracak konuma,olgunluğa erişemedi.
      Ne kahrı çekmiş hüseyin. Asıl onun kahrını biz çektik

Yorum

• Hüseyin Çimşir iyi bir Trabzonsporluydu ve sahada elinden geleni yapan bir oyuncuydu. Abartmanın lüzumu yok iki metreye pas atamayan biriydi. Türkiyeye gelmiş belki en iyi kesicilerden biriydi ona lafım yok ve o günün futbolunda daha kabul gören bir tarafı vardır. Her şeye rağmen ben onu iki sıfırdan üç ikiye döndürdüğümüz Beşiktaş maçında önce birine çalım atıp sonra ersene attığı ara pasla hatırlamak istiyorum daha fazlası ya da daha azı ile değil.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• onazi,hubocan,durica,sosa,burak yılmaz,n'doye,bero gidecekler

kucka->
          castillo-> feda yapmazsa gidecek oyuncular
          rodellega->

yerlerine bonsverisi elinde olan ve elde edilen transfer gelirinin bir miktarı ile bir kaç takviye,

bir sezon sonra da abdülkadir,yusuf,okay satılmayacak abartılı rakamlar olmadan değerini veren yabancı kulüblere gönderilebilir, o parayla bir kaç takviye daha yapılarak altyapıdan gelen 1-2 oyuncu ile takım iskeleti oluşturulabilir, bir sonraki sezonda pota da olmamız lazım
          2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
          2021-2022
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
            2021-2022
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• okay besiktasa giderse salaklıgına doymasın.Bence sozlesme yenilesin,bir sene sonra avrupaya gitsin.

okay---cafer

----yazici---

abdul----trezeguet

---umut nayır----

bu sene icin bu kafi bana kalırsa.Eger para harcıyasaksak,defans hattına ayıralım.

maliyetli isimlerden kucka belki kalır,onun dısında herkes gitmeli.En basta burak gitmeli,hazır para kazanma ihtimali varken.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne kahrı çekmiş hüseyin. Asıl onun kahrını biz çektik
                Ön-stoper.

Dünyada libero, oyunun defansif organizatörü iken , Türkiye'de bu denli anlam kırılmasının oluşmasına sebebiyet veren birkaç örnekten , Trabzon şubesi olanı.

Lakin elde Yattara gibi ultra ofansif bir oyuncu olduğunda, ya da orta alanda Szymek gibi bir isviçre çakısı varken, iki stoperin arasına girecek bir orta alan oyuncusu zaman zaman iş görüyordu. Onun dışında, 2008 kadrosunda örneğin , takımı topun arkasında 3 stoper olarak dizilmesini sağlaması pratikte Ersun Yanal'ın kanat oyununa büyük fark üretmedi. Aynı sezonun sonunda da istenmeyen adam olarak Bursa yolunu tuttu.

ekle: Yusuf'a yapılan teklifler 15 milyon € bandında olabilir. Bu kulübün ve ligin seviyesi ile ilgili bir durum. Ancak gelecek yıl yine bu sezon olduğu kadar beklentinin altında kalsa ve yine 10-15 arası doğrudan katkı ile oynasa dahi yine edeceği 15 milyon € , sonraki sezon da 15 milyon €. Bu rakam futbolcunun neredeyse taban değeri. Yusuf ile bir sezon daha devam etmek bir risk değil. Stil olarak az bulunan bir tipolojide oyuncu yetişiyor , henüz yetişmekte iken yapılan teklifler bunlar.

Bu yaz döneminde satılmaması durumunda külliyen zarar hanesine yazılacak oyuncular yerine, takımın en değerli oyuncusunu(yapılan teklifler bakımından) satma fikri, tam da Türk işi endüstriyel futbol anlayışı.

ekle2: Yusuf'u satıp Milan'a borcu kapamak filan , tıpkı Fatih'i yollayıp Erhan'ı almak gibi bir yaklaşım. Ki o Fatih'i de hatırlayın , yetenekli ama ulta tecrübesizdi ne goller kaçırmıştı... Esasında Antep'te yetişti.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.05.2018, 13:49.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Berdiyev ve yardımcısı olarak Gökdeniz.
                  Süper olurdu

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ha işte bu dediklerini şimdi giderse yapar. Hâlâ öğrenmek için vakti var. Burda kalırsa 2 senede dibi görme ihtimali zirve ihtimalinden daha fazla. Geliştireceği tek yönü yapmaya çalıştığı karizma bakışı olur

Ha 15 milyonu az bulanlar var bir de çok acaip. Cenk tosun şampiyonlar liginde estirirken o paralara anca gitti bu ligden.
                    yani diyorsun ki biz 2 yıl daha sistemsiz ve iyi bir hocasız futbola devam ederiz..

karizma bakışını da iyi yaptı.. beş para etmeyen yeteneği sıfır adamlar 3 kuruş verip tribüne gelip çocuğa laf sokacak..
                    bugün gelecek vadeden türkiyenin en iyi genç iki tane yeteneğinden birisi olan Yazıcı ters bakınca niye ters baktı olacak..

bencede 15 milyonu çok bulanlar garip..futbolu bilmiyorsalar tvlerde yorumcuları dinlesinler istanbul çocuklarını dinlesinler..
                    her yorumcunun ağzında , her eski futbolcunun ağzında bizim iki çocuk..
                    futbolcudan anlamamak veya yetenekten anlamamak sorun değil..eğer bilmiyorsalar Adebayor'u Mesut Özil'i dinlesinler türkiyede en beğendikleri oyuncular kimlermiş google yazınca çıkar..
                    En son alperrr tarafından düzenlendi; 09.05.2018, 23:54.
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yani diyorsun ki biz 2 yıl daha sistemsiz ve iyi bir hocasız futbola devam ederiz..

karizma bakışını da iyi yaptı.. beş para etmeyen yeteneği sıfır adamlar 3 kuruş verip tribüne gelip çocuğa laf sokacak..
                      bugün gelecek vadeden türkiyenin en iyi genç iki tane yeteneğinden birisi olan Yazıcı ters bakınca niye ters baktı olacak..

bencede 15 milyonu çok bulanlar garip..futbolu bilmiyorsalar tvlerde yorumcuları dinlesinler istanbul çocuklarını dinlesinler..
                      her yorumcunun ağzında , her eski futbolcunun ağzında bizim iki çocuk..
                      futbolcudan anlamamak veya yetenekten anlamamak sorun değil..eğer bilmiyorsalar Adebayor'u Mesut Özil'i dinlesinler türkiyede en beğendikleri oyuncular kimlermiş google yazınca çıkar..
                      Güzel kardeşim sabah sabah niye terslendin bu kadar niye hakaretin kenarında gezen yazılar yazıyorsun. Olabilir yahu ben de futbolu bilmeyen ama takımını seven bir adam olabilirim. Yeteneğim de olmayabilir ama eleştiri için futbol yeteneği arayacaksak oohoo.

Neyse, bence sen tam olarak demek istediğimi anlamadın, ya da ben anlatamadım diyelim.

Evet, TS muhtemelen 2 yıl daha değil yıllarca sistemsiz ve iyi bir hoca olmadan oynayabilir. En son sistemli ne zaman oynadı takım? 2011 yılında. Kaç yıldır kötü hjoca ve sistemsiz oynuyor? 7 yıldır.

Yusuf'a yeteneksiz de demedim, sadece burda kalırsa 1 arpa boyu yol gitme ihtimali, avrupaya giderse 5 arpa boyu olur dedim. Ha TR de o 1 arpayı da gidemeyebilir. Çok açık ki Yusuf bir Sergen, bir Tekke, hatta bir Abdulkadir gibi sırf yeteneğiyle iş götürecek bir adam değil. Çok çalışarak, iyi hocaların elinde değerini katlayabilecek bir adam. Ben demiyorum bunu, onu izlemeye gelen ekipler ve hatta onu izleyen alt yapı hocaları diyor bunu.

Ha sen istanbul taraftarının laflarından bahsediyorsan, TS yi sadece 3 dk özetlerden takip eden adamlar yıllarca Yusuf Erdoğanı büyük topçu sandılar. Nerdeyse bjk ye bile kitliyorduk adamı. Daha geçen akhisar maçını yorumlayan bir gs li yorumcu, Mustafa yumlu gibi stoper TS ye lazım dedi O istanbulluların lafları benim için fasofiso.

Gelelim Mesut özil, hatta başka birkaç ünlü oyuncu da doğum gününde Yusuf'a övgüler düzmüştüler. Nedense o adamlar mesela bir Cengiz ündere, bir abdulkadir'e övgü dizmedi ve nedense o ünlü oyuncuların tamamı Yusuf ile aynı menejerlik şirketinin oyuncuları. Tesadüf tabi!

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güzel kardeşim sabah sabah niye terslendin bu kadar niye hakaretin kenarında gezen yazılar yazıyorsun. Olabilir yahu ben de futbolu bilmeyen ama takımını seven bir adam olabilirim. Yeteneğim de olmayabilir ama eleştiri için futbol yeteneği arayacaksak oohoo.

Neyse, bence sen tam olarak demek istediğimi anlamadın, ya da ben anlatamadım diyelim.

Evet, TS muhtemelen 2 yıl daha değil yıllarca sistemsiz ve iyi bir hoca olmadan oynayabilir. En son sistemli ne zaman oynadı takım? 2011 yılında. Kaç yıldır kötü hjoca ve sistemsiz oynuyor? 7 yıldır.
                        ya ben aslında neye kızıyorum biliyormusun..

ve bunu savuna savuna gına geldi..

sana yüzlerce örnek veriyim ki gerek te yok biliyorsun..

istanbullular bizden oyuncu alıyor şampiyon alıyor..
                        trabzonlu yönetici buluyor..şampiyon oluyor..
                        ftrabzonlu teknik direktör buluyor şampiyon oluyor..
                        hatta tercümanlarını bile bizden alıyor..

ya biz!!!!!!!!!!!!!!!

sorarım sana.....nasıl kızmayayım......ya biz.........

ya biz loser bir klup olarak milletin dilinde eğlenceyiz..

biz hep sorunu yanlış yerde arıyoruz ve hep aynı hatayı yapıyoruz..

inan bana Yusufu gönderip yerine başka oyuncu alınca da bu kısır döngü değişmeyecek.

(sizin için değil) genel itibariyle aklını kullanamamaya kızıyorum dayanamıyorum..
                        kulüp olarak salak durumuna düşmemize tahammül edemiyorum..
                        kendimizi sömürge gibi yetiştirici kulüp görmemizi kabul edemiyorum..(istanbul takımları bizim 2-3 katı borcumuz varken kendini patron gibi hissediyor..)

......................
                        neyse Yusufun muadillerinden bilgi veriyim birazda..
                        belhanda2 gol 8 asist
                        alperpotuk 3 gol 2 asist
                        dünya yıldızı olacak elif elmas 0 gol 0 asist dir heralde..

Yazıcı 8 gol 5 asist..
                        iyi günler..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Problem parada. İstanbul kulüpleri de bizim gibi batmış durumdalar. Ama avantajları çok daha fazla: Medya, dolayısı ile kamuoyu, hakemler, Tff, siyaset, İstanbul, dolayısı ile maddi manevi sınırsız (Hani nerdeyse) kaynaklar... Yani bu avantajlar olmasa onlar da loser kulüp durumuna düşeceklerdi. Biz ne yapmalıyız? Yüksek ücretlilerle ve Trabzonspor'da oynamayı hak etmeyenlerle (Trabzonspor zirve kulübüdür) istisnasız yol ayrımı, ama paralelinde aynı işi hatta daha kalitelisini yapacak, paraya değil kariyerine önem veren akıllı efendi futbolcular bulmak
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 10.05.2018, 12:59.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

......................
                            neyse Yusufun muadillerinden bilgi veriyim birazda..
                            belhanda2 gol 8 asist
                            alperpotuk 3 gol 2 asist
                            dünya yıldızı olacak elif elmas 0 gol 0 asist dir heralde..

Yazıcı 8 gol 5 asist..
                            iyi günler..
                            1 kesinlikle looser degiliz

yazdigin cogu seye katiliyorum amaaaa alper potuku muadil göstererek yusufu bizzat kendin asagaliyorsun

yusufun bu ligde muadilleri taliscadir (13 gol 4 asist), giulianodur(14 gol 5asist) ve tabiiki yazdigin belhanda...

cöplerlen kiyas yapip bir oyuncuyu yüceltemezsin
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Problem parada. İstanbul kulüpleri de bizim gibi batmış durumdalar. Ama avantajları çok daha fazla: Medya, dolayısı ile kamuoyu, hakemler, Tff, siyaset, İstanbul, dolayısı ile maddi manevi sınırsız (Hani nerdeyse) kaynaklar... Yani bu avantajlar olmasa onlar da loser kulüp durumuna düşeceklerdi. Biz ne yapmalıyız? Yüksek ücretlilerle ve Trabzonspor'da oynamayı hak etmeyenlerle (Trabzonspor zirve kulübüdür) istisnasız yol ayrımı, ama paralelinde aynı işi hatta daha kalitelisini yapacak, paraya değil kariyerine önem veren akıllı efendi futbolcular bulmak
                              Gayet güzel açıklamışsınız ama umudum hiç yok... Neden mi? Bir tane haber gördünüz mü Özkan Hoca scout ekibi kurdu, futbolcu izlemeye gitti falan filan... Tek haber Dünya Kupasını yerinden izleyecek şeklinde... Oradan zaten bize ekmek çıkmaz... Maalesef hiçbir hazırlık yok, bunlar gidecek Yumlu'yu ve türevlerini geri alacaklar... 3-5 tane de altyapıdan yeni adamlar oldu bitti diyecekler.... Hayırlısı diyelim...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gayet güzel açıklamışsınız ama umudum hiç yok... Neden mi? Bir tane haber gördünüz mü Özkan Hoca scout ekibi kurdu, futbolcu izlemeye gitti falan filan... Tek haber Dünya Kupasını yerinden izleyecek şeklinde... Oradan zaten bize ekmek çıkmaz... Maalesef hiçbir hazırlık yok, bunlar gidecek Yumlu'yu ve türevlerini geri alacaklar... 3-5 tane de altyapıdan yeni adamlar oldu bitti diyecekler.... Hayırlısı diyelim...
                                Haklısınız ama umut edilmeden yaşanılmıyor. Onlar yanlış yaptıkça biz uyaracağız, hatta karışacağız, varsın bizi akılsızlıkla, kıskançlıkla, klavye delikanlısı vs. olmakla suçlasın dursunlar. Keyifleri kaçacak, ama ne yapalım, biz yapmasak televizyondaki yorumcu bile yapmıyor. Öncelik Trabzonspor olsa tepki göstermek yerine ders çıkarırlar ama dışlamak işlerine geliyor, ne yapalım çabalamaya devam
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X