Ankaragücü'ne oyuncu kiralamayalım aklıma Gabric geliyor adam bize gol attı berabere bitmişti yahu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEk olarak Muhammet Beşir performansı arada kaynıyor sürekli oynamamasına rağmen 12 maçta 4 golü var son golü var ki Giresunspor-Samsunspor düşme hattının en zor baskısı büyük olan maçta attı umarım geri gelir ben umitliyim kendisinden
yada fatih tekkenin denizliside olur, akyüze yaptigi dokunusu sultan besire yaparsa cocuk ucar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kucka ve Burak ın kalmasından yanayım ama maliyetleri çok fazla. çünkü Burak gibi gol atanı bulamayabiliriz. ama Burak a dayalı sistemin de geleceği yok. Burak olmayınca bitiyoruz. her maçta Burak iyi olamıyor.
seneye iyi bir defans hattı oluşturmalıyız. önceliğimiz bu olmalı. Burak, olcay, Sosa, kucka veya Onazi (biri kalsın), rodellega, N doye satılmalı. hem maaş kısmı azalmalı. sattıklarımızdan elde ettiklerimizle defans alınmalı. taş gibi takım olalım. bireysel olmaktan çıkmalıyız. ilk 6 hedefimiz olmalıDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Hradecky - A.Milic - Rolando - Vasyl Kravets - Dani Garcia - Sergio Canales - Julian Schieber.. Sözleşmesi bitecek oyunculardan dikkatimi çeken oyuncular
Hradecky: Kalenin içini dolduran bir kaleci.
Antonio Milic: Solak, ayağı düzgün, fiziği iyi, para da kazandırır.
Rolando: Tecrübe ve sürati kafi.
Vasyl Kravets: Gelişmeye müsait bir sol bek
Dani Garcia: Muhtemel Kucka satışında alınabilir. Top çalmada maharetli
Sergio Canales: Sakatlık problemi olmazsa müthiş futbolcu. Sosa'nın yerini fazlasıyla doldurur.
Julian Schieber: Sakatlıklar iflah etmedi ki yine de etmeyecek gibi. Eğer sağlıklı olursa Dame Ndoye yerine hamlede çok faydalı olur.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Bu ligde şampiyon olmamiz imkansız. Son düzlükte bir istanbul takimi var güçle ittirilir. Hakemler, federasyon ligi yönetmeyi bırakıp idare komutuna geçer. Sahalarında herşey serbest. Kırmızı göstermek yasak, ceza vermek yasak, üç Maymunu oynarlar.
Bunu kaldıracak psikoloji yok Trabzon'da. Genç oyuncularla hiç olmaz. O yüzden hedefi doğru belirlemek lazım. Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi bizim çok iyi kulvar. Birinden avrupa ligine, birinden Şampiyonlar ligine katilabiliyorsun. Avrupa liginde şampiyon olmak daha kolay yemin ediyorum, en azından psikolojimiz bozulmaz.
Şampiyon olacağız diye bir takıma üst üste 17 maç kazandırdı bu sistem. Emre Lugano gibi maça cikmadan kart görmesi gereken adamlar 4. Sarı karti kolay maça denk getirdiler.
Ligi takım oturtmak için kullanırsak daha başarili bile olabiliriz.
Yorum
-
Bjk şampiyonluğu kaybederse ki büyük ölçüde kaybetti,Şenol hoca ayrılır bence.. Bir daha bizi çalıştıracak gücü olur mu emekli mi olur bilemem..
Şenol hocanın ayrılmasıyla da bjknin çöküşü başlar zaten. CL e katılamazlarsa kadroları çok yaşlı ve maliyetli.. Ayrıca Talisca da gider...Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHradecky - A.Milic - Rolando - Vasyl Kravets - Dani Garcia - Sergio Canales - Julian Schieber.. Sözleşmesi bitecek oyunculardan dikkatimi çeken oyuncular
Hradecky: Kalenin içini dolduran bir kaleci.
Antonio Milic: Solak, ayağı düzgün, fiziği iyi, para da kazandırır.
Rolando: Tecrübe ve sürati kafi.
Vasyl Kravets: Gelişmeye müsait bir sol bek
Dani Garcia: Muhtemel Kucka satışında alınabilir. Top çalmada maharetli
Sergio Canales: Sakatlık problemi olmazsa müthiş futbolcu. Sosa'nın yerini fazlasıyla doldurur.
Julian Schieber: Sakatlıklar iflah etmedi ki yine de etmeyecek gibi. Eğer sağlıklı olursa Dame Ndoye yerine hamlede çok faydalı olur.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yönetime öneri...
Lig içinden transfer edilecek hoca
1-Şenol hoca
2-Avcı
Lig içinden alınacak topçular
1-Visca
2-Seleznyov
3-Muğdat
4-Epureanu
5-Kana Bıyık
Sosa Abdülkadir Muğdat Visca gibi adamlarla ofansı doldurup işi ehline yukardaki iki hocaya verdin mi tamamdır..En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 29.04.2018, 21:53.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHızlı, atik, çevik, genç, uzun boylu, azıcık da zeki, ayakları da fena olmayan bir stoper bulmak hakikaten zor. Fm'de o kadar karıştırdım karşıma bir tek Lyon'lu Diakaby çıktı."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarsilya'daki rolando mu, sürat ? rolando ve sürat ?? ayni topçu degil herhaldesert diyecektim herhalde.
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
Yorum