Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özellikle altı çizili bölüm en önemli şey zaten, Pabon o tip bir oyuncu mesela , Okay, Kucka, Yusuf, sağda Pabon solda x 5'lisine her türlü varım.İyi bir santrafor da oyun kurabilir kısmına söyleyeceğim isim Luciano Neves. leganes'te kiralık oynuyor, Corinthians'ın oyuncusu, sakatlandı felan çok iyi geçmedi bu senesi ama muhtemeş bir oyuncu.Cardozo'nun gençlik dönemlierini hatırlatıyor bana, ondan çok daha hızlı olması da artısı.Stoper konusunda kesinlikle 2 stoper gerekli diyenlerdenim ama 1 tane üst düzey oyuncu alınır yanında kim değişmeli oynarsa da sesim çıkmaz.

Okay konusunda fiziğini kuvvet anlamında geliştirdi ama var olan dripling yeteneğini ya kullanmıyor ya da köreldi kullanmaya kullanmaya.Bence hala fazla kilosu var ve yeterince çabuklaşamadı.Belki de özgüven problemi var bu konuda veya çok efor sarfettiği için gücü kalmıyor da olabilir ama bu yetenek onda var, denemesi lazım bence.
    Ndiaye'yi alabileceğimizi hiç düşünmüyorum o yüzden kafa da yormuyorum fakat bedava bir Castro'yu her ne şekilde olursa olsun almalıyız.
    Okay'ın ağırlığı sadece kilom ile ilgili değil ancak kilosunun (Hemen hemen tüm Türk futbolcularda olduğu gibi) fazla olduğuna katılıyorum.
    Dün bir applicationda Atiba ile ikisinin karşılaştırdım. Atiba'dan 1cm uzun ama 5 kg fazla gözüküyor doğruysa.
    Gittikçe güçleniyor. Bunu ikili mücadelelerde görüyorsunuz zaten.
    Ama bir mikat daha hızlanması için biraz daha fitleşmesi gerektiğini düşünyorum.
    Ben forumdakinin aksine topla ilişkisinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Yanında M'bia tarzı bir oyuncu ve oyunu domine eden bir takımda görmek lazım.Yani seneye
    Okay bizden Avrupa'da çok iyi bir takıma gidecek önümüzdeki 2 yıl içinde bunu yazın bir kenara.
    Yedek olarak Castro'yu her türlü isterim.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorun Onazi veya Okay degil. Sorun net bir sekil de Stoper. 4 golün 3ü net stoper hatasi. Cok ama cok iyi bir tane lazim. Tabi eger para varsa cok iyi bir ön libero ya kim hayir der. Ama tekrarliyorum. Cok iyi bir stoper almadigimiz müddet sampyon olma ihtimalimiz cok düsük.

BJK macin da Onazi iyi bir futbol sergiledi. Ama stoperlerin ikisi de cok güven vermediler
      çok merak ediyorum BJK maçında onazinin hangi pozisyonunu hatırlıyorsun adam arada kaynadı gitti varlığı ve yokluğunu hatırlamıyorum
      tamam 3 gol attık bir sürü kaçırdık ama kim oynadığının tespitini iyi yapmak lazım

* Durica 2. ve 4. golde hatası vardı ama ilk yarı boş bir topu çıkardı ki maçın dönüm noktasıydı bir çok pozisyonda ağır kalıyor sadece tecrübesi ile bu açığı kapatmaya çalışıyor uzun vadede güvenilemeyecek bir stoper
      * Uğur çok tecrübesiz bazen acemice hatalar yapıyor bir dönem Egemenin yaptığı gibi hep yerlerde frikik pozisyonunda adama dokunmadı ama o pozisyonda öyle yatarsan adam faulü alır bana sorarsanız yerine sağlam bir stoper bulmak şart şampiyonluğa oynayacak bir takımın stoperi olamaz
      *Mas ve Perera bu maç için iyi olduklarını söyleyemem amam orta saha oyun kuramadığı için sıkıntı yaşadılar sonuçta orta saha oynarsa kanatlar uçar bunlardan daha iyisi gelir mi bilemem ama idare ederler
      *Okay Onazi Yusuf : bize selcuk colman tandemi lazım onazi bunu yapabilecek bir topçu değil ama okay alabilir Yusufu on numara veya forvet arkası düşünürsek bu adama yazık ederiz neden bir colman olmasın o tandemi neden okay ve yusufla kurmuyoruz önlerine de forvet arkası bir on numara süper olmaz mı güçlü takımlara karşı defansif zayıf takımlara karşı ofansif bir orta sahamız olur
      *Castillo bu adamı GS maçından beri yazıyorum hala anlayamadık oyun stilini çözemedik bu adamı oynatacak bir orta saha lazım inanılmaz seri bir adam çok can yakacak emin olun
      *Olcay Geldiği günden beri takıma katkısını kabul ediyorum ama bu bölgeye bir yattara lazım castillonun diğer versiyonu o zaman bu takım tutulmaz olur maçta hiç yoktu bilmiyorum fark ettiniz mi
      *Rodeleka çok iyi bir santrafor bize gelenlerin en iyisi diyebilirim şota Buraklada kıyaslarım çok farklı meziyetleri var hava topu yerden sut ve hız adamda hepsi var Şotanın Burakın oynadığı takımda bu adam olsaydı adam yerdi
      En son oksoholu tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 10:07.
      @ okşoholu

Yorum

• .................................................. .......Onur....................................... ...........

...Pereira.....................Taşçı....................................Durica........ ...........Mas...

.................................................. .......Okay....................................... ...........

..................................Yusuf........... ......................N'Diaye............................

...Pabon.........................................Doumbia.........................Olcay/Castillo...

YEDEKLER;
        12)RAMAZAN (KASIMPAŞA)
        13)KAAN AYHAN (STOPER, ÖNLİBERO, SAĞ BEK)
        14)MEDJANİ(STOPER ÖN LİBERO)
        15)CASTRO
        16)DENİZ TÜRÜÇ / EMRE AKBABA

17)OLCAY ŞAHAN/CASTİLLO
        18)RODALLEGA

19)Uğurcan
        20)Uğur
        21)Akbaş veya yeni A takıma alınan sol bek olabilir(sol bek alternatifi için)
        22)Abdüş
        23)3.forvet. N'doye'un maliyeti yüksek. Muhammed olur muhtemelen.

Alın size ilk 11'e 4 yedeklere 4 transferle 2017-18 şampiyon kadrosu.

Onazi Çin'e satılır gelen para ile N'diaye alınır.
        Pabon'un maliyetini bilmiyorum. Aslına bakarsanız futbolcuyu da hiç izlemedim. Buradaki yorumlara istinaden yazdım. Keşke Visca'yı alabilsek ama kaçtı o tren.
        Ben Durica'nın yaşı nedeniyle yedeklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunu yaparken de genç, hızlı ve bir kaç mevkide oynayabilmesi nedeniyle Kaan Ayhan diyorum.
        Ortasahada Yazıcı'ya hala tam güvenemiyorum. Bununla birlikte Onazi'nin yerine daha üretken bir oyuncu alır ve Castro'yu da alırsak, Yazıcı aksadığında Okay-Castro-n'diaye ortasahası da şampiyonluk için yeterli olur bence.
        Forvete Doumbia benim de hayalim.
        Bu arada tahminim en az 2 muhtemelen 3 adet hiç tartışılmayacak A kalite oyuncu alınacak.

Yorum

• Basında çıkan haberlere göre Tolgay ve Ndiaye gelecek sezon bizde

Yorum

• Ulan dün Pabon ile ilgili twiti koydum buraya,her yerde haber oldu
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Tolgayın sorunu formda değil,motivasyonu olmadığı içinde istikrar sağlayamıyor..Sakatlıktan önceki Tolgay Süperlig de her takımda banko oynar.
              Onu tekrar diriltmek,Ersun hocanın elinde.Kumaşı gerçekten iyi.
              Form geçici,klas kalıcıdır.
              Daha iyisini alamıyorsak(Leiva,Bibras..) ben Tolgaya fitim.
              Olcayın neler yaptığı ortada.Kaldı ki çoğu bjkli taraftar Tolgayın gitmesini istemiyor..
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• sene sonu bizim hucuma daha fazla katkı veren sol bek ve sağ bek ihtiyacımızın olduğunu da unutmamak gerek eğer bjk maçı bir çıta ise gördüğümüz üzere pareira ve mas hiç hucuma katkı veremediler bunu herhalde bir tek ben farketmedim herkesin görüşü bu şekilde olduğunu düşünüyorum defansıf anlamda mas ve pareira iyiler bu konuda bir sıkıntı yok ama hucuma üretkenlik bakımından gereken desteği veremediler zaten ikinci yarı baktığımızda pareira genel olarak gerektiği kadar destek veriyor fakat mas aynı üretkenlikte değil adriano nun attığı ve gökhanın katkılarını gördük bjk te..

Yorum

• Tolgay bitmiş
                  2017/18 sezonu 3.lüğü HO

tribündergi kesin diye twit atmış
                  belliydi zaten

Yorum

• Tunay Torun ve Tolgay Arslan ile devre arasında anlaşılmıştı zaten.

Muharrem Usta'nın Mehmet Ekici'den zarar etmeyeceğim demesi bu yüzdendi
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Olcay sonra Tolgay sırada Gökhan Töre,Trabzonspor Kongre üyesi Şenol Güneşin katkıları,Muharrem Başkan-Fikret Orman işbirliği ile
                      Hala benim efsanem Sayın Şenol Güneş dir.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tunay Torun ve Tolgay Arslan ile devre arasında anlaşılmıştı zaten.

Muharrem Usta'nın Mehmet Ekici'den zarar etmeyeceğim demesi bu yüzdendi
                        Tunay yedek kulübesine alınıyor ben şahsen karşıyım boş transfer mevcut oyuncuları yedeklersek kulübemiz zenginleşir

Yorum

• Ya mas ve pereira da hemen beğenmez olduk. arjantin milli takımı beki.
                          onları elde tutalım yeter. durica yanında sağlam hızlı (*sakatlanmayan*) bir stoper, onazi yerine de daha sağlam biri okayla ikili oluşturabilecek.
                          şimdilik öncelik bunlar. artı bir cardoza tarzı golcü bir de iyi kanat şampiyonluk demektir.
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Ermanusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olcay sonra Tolgay sırada Gökhan Töre,Trabzonspor Kongre üyesi Şenol Güneşin katkıları,Muharrem Başkan-Fikret Orman işbirliği ile
                            Hala benim efsanem Sayın Şenol Güneş dir.
                            Tolgay ı bilmem de Gökhan uzak dursun, 2. bir volkan şen istemem takımda. uzak dursun o serseri türkiyeden bile.
                            bu tarz oyuncular gittikleri takımı bozarlar.
                            bize ahlaklı disiplinli oyuncu lazım.
                            En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 11:19.
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Nakamba. Ön libero

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Gelecek sezon Okay bizim kilit oyuncumuz olacaktır.
                                İkinci yarı pas kalitesini fazlasıyla artırdı. Şuan ligde ki en iyi yerli oyuncu okaydır.
                                okay-------------------------------------------------------------onazi
                                Bjk maçı pas oranı 84,1 pas sayısı 44----------------pas oranı 75 pas sayısı 36
                                Rize maçı-----------75,9 pas sayısı 58----------------pas oranı 80 pas sayısı 65
                                Gs maçı-------------89,7 pas sayısı 58----------------pas oranı 71,7 pas sayısı 46
                                Akhisar maçı -------89,8 pas sayısı 88---------------pas oranı 88 pas sayısı 100
                                Karabük maçı------ 81,6 pas sayısı 49----------------pas oranı 80,3 pas sayısı 81
                                alanya maçı --------88,2 pas sayısı 68----------------pas oranı 77,5 pas sayısı 89
                                Osmanlı maççı -----86,7 pas sayısı 45----------------pas oranı 78,2 pas sayısı 55
                                GAziantep maçı ----94,9 pas sayısı 59----------------pas oranı 78,3 pas sayısı 46

Bu 8 maçta okayın pas oranı 86,4
                                Bu 8 maçta onazi nin pas oranı 78,7

Eğer ki onazinin pas kalitesi daha fazla olsaydı okay yüzde 90 lara çıkardı.
                                Okayın ilk yarı pas kalitesi %81 civarı. MAs , perreria ve olcayın gelişiyle 86,4 e çıkardı.

Eğer ki tolgay arslanı alabilirsek (tolgayın pas oranı 90,3) ,bu okayın da pas kalitesini artıracaktır.
                                Tolgayın gelişiyle beraber oyunu daha kolay kontrol altına alacağız.

Verdiğim istatistik okaydan daha kolay bölgede oynamasına rağmen onazinin verimsizliğini gösteriyor.
                                Yani bizim ilk hedefimiz onaziyi satmak olmalı. Tolgay ile eksikliğini fazlasıyla kapatırız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X