Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam Nuri iyi hoşta son 2 sezondur 4-5 maça anca çıktı..Çok sık sakatlanıyor.Nasıl oynuyor ? Toparlamış mı kendini.
    İlk yarı izlemedim ama 2. yarı itibariyle iyi şuan. Bizde eksik olan şeyleri yapıyor, oyun kuruyor takımı güzel yönlendiriyor.

Ayrıca Nuri çok oynamadı tamam da Tolgay kaç maç oynadı

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk yarı izlemedim ama 2. yarı itibariyle iyi şuan. Bizde eksik olan şeyleri yapıyor, oyun kuruyor takımı güzel yönlendiriyor.

Ayrıca Nuri çok oynamadı tamam da Tolgay kaç maç oynadı
      Nuri son 3 sezondur yaklaşık olarak 2000 dakika süre almış..
      Tolgay ise sırf bu sezon 2000 dakikaya yakın süre almış Baya fark var..
      Nuri büyük risk bence.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nuri son 3 sezondur yaklaşık olarak 2000 dakika süre almış..
        Tolgay ise sırf bu sezon 2000 dakikaya yakın süre almış Baya fark var..
        Nuri büyük risk bence.
        İkisini kıyaslarsan öyle. Ama genele bakmak lazım. Tolgay çoğunlukla yedek, bence o da yetersiz. 35 maça çıkmış bunlardan 6sında 90 dk oynamış.

Yorum

• Nuri Tolgay arasında oynanan süre farkı var ama nuri oyun tecrübesi ve kamp dönemi geçirmesiyle bu durumu egale edeceğini düşünüyorum.

Tolgayın ilk transfer döneminde ki bize karşı durumu aklımı kurcalasada gelip topunu oynasa kimse hayır demez tıpki caner gibi

Yorum

• osmanlıdan ndiyae kesinlikle alınmalı
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              osmanlıdan ndiyae kesinlikle alınmalı
              bugünde http://www.haberts.com/transfer-habe...di-h61340.html
              haber çıktı
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Usta, Ekici kadro dışı kaldığında fb'nin teklifi ile kıyaslama yapıldığında ısrarla "biz bu işten zarar etmedik" dedi.
                Bjk'den el altından para alınamayacağına Olcay haricinde göre bir transfer kıyağı geleceğini düşünüyorum.
                Kim olur bilemem ama bjk'den birini ederinin çok altında alacağımızı düşünüyorum.
                Ya da tam tersi olacak bizden bir oyuncu ederinin çok üstünde bjk'ye verilecek.
                Tamamen durum değerlendirmesi sonucu şahsi fikrim.

Yorum

• Zamanında çıkna mehmet topuz alper potuk haberlerine benziyo ndiaye haberleri de. osmanlı oyuncuyu 5 milyon euronun altında bırakmaz , biz de o paraya daha iyi bi oyuncu getirebiliriz.
                  Ndiaye gibi oyuncuyu kanat alternatifi olarak isterdim ama yusuf ve okaydan biri istasyon olamazsa bu üçlü top tutamaz.
                  En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 23:00.

Yorum

• Ribery üst düzey maçları yaşı ilerlemesine rağmen rahatlıkla çıkarabiliyor.Genel olarak yaşlı oyuncuya karşıyım ama bir tane olacaksa da Riberye hayır demem.Muhteşem bir oyuncu.

Yorum

• Şimdiden transfer heyecanı sardı beni

Falcao'nun piyasa değeri 60 milyondan 15 milyona düşmüş.
                      50.yılda kiralanabilir. Rodallega'yı aracı yapabiliriz. En azından teklif yap

Yorum

• Transfer haberlerinin şimdiden çıkmaya başlaması beni şaşırttı. Demek ki bu alanda çalışmalar yapılıyor. İyi oyuncular transfer edilir ve bu transferler kamp başlamadan tamamlanırsa (Haziran-Temmuz gibi) mükemmel olur. Bu defa bunu başarmalıyız.

Yorum

• Tolgay da tolgay gina geldi kardesim!ben bu adama birtürlü isinamiyorum ve istemiyorumda.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Musa Çağıran ve Ghilas gibi oyuncularla mı şampiyon olacağız yapmayın!
                            Ayrıca Olcay ne yaptı son maçta? İlk golü resmen kendisi yarattı.
                            Bu kadar art niyetli olmayın.
                            Art niyet değil,bence Olcay yetersiz bir arkadaş,fizik olarak da belli bir noktadan sonra erken tükeniyor,patlayıcı gücü olmayan bir futbolcu.
                            Tek kurtarır yanı 200 bin Avro'luk maliyeti.Son maçtaki oyun ve tavrı ile onun da kurtarır yanı kalmadı.

Musa ve Ghilas'a sen bir de benim gözümle bak kardeş.İkisi de sahada ağırlığını koydu mu maçın çehresini değiştiren adamlar.
                            Musa Çağıran'ı al orta sahada karargah kur.Kolay kolay rakibi bırakmaz,sertlikten korkmaz,oyun görüşü fena değil,ayağı düzgün.Kora kor oynar.
                            Onazi mi Musa mı?Ben Musa derim.

Ghilas'ı al rakibin üzerine kabus gibi çök,nerede eksik var sol açık sakat mı mı oraya geçsin,sağ açık kart cezalısı mı oraya koy,forvetin formu düşük sıkıntın yok Ghilas var,koy oynasın.
                            Maçta rakib çok mu üzerine geldi,orta sahada top tutup dağıtacak adam mı lazım yap maestroluk Ghilas.

Alıcı bir gözle izle adam başka bir topçu,şu dandik Antep kadrosunda bile parıldayan adamı koy Trabzonspor'a sana şampiyonluğu getirsin.Sene başı sağlam bir kamp ile dozer gibi yıkar defansları.
                            • Memento mori

Yorum

• Ben de... hatta son maçtan sonra Olcay'ı da...dünyada adam bitmiş gibi bunlara sarılmamız garip.

Yorum

• Sayısız lig sayısız futbolcu varken sürekli aynı isimlerin gündeme gelmesi ve tartışılıyor olması bıkkınlık getirdi artık. Taraftar olarak bizdeki bu sıkıntıyı kulübün içinde de yaşıyoruz, giden oyuncunun yeri bu yüzden dolmuyor. Lütfen bırakalım artık aynı oyunculara takılıp kalmayı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X