Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nakamba. Ön libero

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    N diaye'yi alırsak eğer tolgay'a gerek yok. Al vitesse'den 23lük nakamba'yi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• N'Diaye'yi alamayız da alırsak nasıl alırız malum.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• tolgay sahsi instagramm hesabindan haberleri yalanladi...ben halen gelecrk diyorum...
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Tolgay Arslan yalanlamış transfer haberlerini.

Ya bu adamın bu kadar beğenilmesini anlamıyorum. Tamam yetenekli oyuncu ama bize uymayacağını düşünüyorum.

Narin oyuncu Tolgay. Bize fizikli adam lazım. N'diaye için uğraşmalıyız Melih Gökçek'e rağmen.

Yorum

• Yalanlayacak tabi biraz daha para koparmak icin. Emre akbabayi almayiz umarim. Deniz türüc gene daha iyi. Daha fizikli.

Yorum

• Bizim en önemli eksiğimiz merkez ortasaha,bunu yönetimde hocada görüyodur o yuzden içim rahat a kalite bi transfer gelicektir oraya.

Yorum

• Ya oraya birini alacaksak Onaziyi niye satalım ki. Yedekte dursun işte kulübemiz güçlenir Onazi yerine Aytaç satılsın.

Yorum

• marvelous nakamba

çocuğun adı bile gelecek vadediyor
                  En son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 12:56.
                  sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Tunay'i almayalim Yusuf Erdoğan daha iyi diyenlere şaşırıyor insan.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• ben şahsen bjk tolgayı bize satar yerine ndiayeyi alır diye düşünenlerdendim ama ikisi de bize yazılıyor, ikisini beraber mi almayı düşünüyoruz nasıl olacak bu iş anlamış değilim sacma geldi ikisinden biri olabilitesi var da ikisi birden zannetmiyorum

Yorum

• bu kadar isim çıkıyor hiç stoper ismi yok mu yav ...
                        sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• serdar taşçı - mbia - ahmed musa ( kiralık ) - ganso = uefada yarı final + ligde ilk 2

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu kadar isim çıkıyor hiç stoper ismi yok mu yav ...
                            stoperi alman filan alsınlar. sağlam disiplinli sakatlanmayan.
                            ingiliz de olabilir ama onlar daha çok sakatlanıyor
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• 5 nokta transfer kim olur bilmiyorum ama Castro alternatif icin cok uygun isim..

Skubic in bir sonraki sene sözleşmesi bitecek gelecek sene icin onunla da sözleşme yapilmali veya alinabiliyorsa alinmali ama zannetmiyorum.

Ndiaye hem 10 hem 8 numara icin olursa cok güzel olur ..

Ben yonetime ve hocaya guveniyorum ..Bu transfer desteği sürsün yeter ki gerekeni fazlasiyla yapacaklardir..

Yorum

• Sol beke yedek alınacaksa ki alınmalı ben Aziz Behich'i isterim Bursa'dan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X