Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolgay konusunda Ersun Hoca da cok israrcidir muhtemelen...Iho doneminde de cok istemisti...Insallah her ne pahasina olursa olsun bana Tolgay i alin israrinda degildir.... 2.5 bana da imkansiz geliyor.

Yorum

• 2.5 verileceğini sanmıyorum. 1.8 2 arası olabilir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• 2,5 nedir tövbe est.
        bu adam bjkde kaç alıyorki maks 2
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tolgaya 2.5 verilmez rahat olur o kadar da değil
          akhisardan alınan hügo ya 1.6 veriyorsa beşiktaştan alınan tolgaya da verebilir bu başkan.fazla rahat olmamak lazım.bu arada olcay da 1.7 alıyor.bunlar aşırı yüksek paralar.kulübü düşünen bu paraları vermez aga.başka işler mi dönüyor anlamıyorum.acayip bir transfer furyası başladı iho ile birlikte ve usta bunu devam ettiriyor.değişen hiçbişey yok.kulübün gelirleri malum.stada gelen taraftar sayısı belli.ya arkadaş ne oluyorda bu maaşlar veriliyor.kulüp borçlandırılıyor.net
          TEKKEBALL

Yorum

• Bana da mantıklı gelmedi arkadaşlar, en fazla 2 verirler diye düşünüyorum.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ertan doğru konuşur genelde ancak ya sallamış ya da ona bunu söyleyen onu yemiş. Dansöz Tolgay kimdir 2.5 alacak, hele 3'te diretecek Euro kuru da belli takımdaki max. maaş da. Haberdeki Napoli ilgisi kısmından da çakmalık akıyor, İtalya'da bu istediği -şayet istemişse- rakamların net yarısını anca alır.
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• N doye kapanis golunu atarak tarihe gecti istermisiniz akyazinin acilis golunude atip tarihe gecsin valla kahrimdan olurum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 2.5 degildir o bence 4 felandir. Kaynak mı kaynak twitter. Face de bir sayfa instagramda bir foto ekside bir başlık.

Yav bırakın şu ertani mertanı. Bunlar kan emici vampirler sıf takipçi kasmak için sallarlarda sallarlar. Ben inanmıyorum. 2.5 milyon euro verecegimize. Ha 1.7 milyon euro olcay a vermemiz korkutuyor mu beni evet ama maksimum 2 verebilecegimizi dusunuyorum. Deger mi tolgay a bence değmez.

Yorum

• iho 3 sezonda 50 milyon avro bonservise harcamış

usta ise 1 yıl 2 ayda 18 milyon avro bonservise harcadı

fark va mı?
                    TEKKEBALL

Yorum

• Yav arkadaşlar ne 2.5' u. Tolgay kimdir 2.5 para alacak, birde üstüne 3 isteyecek. Saçmalıklara inanmayın

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oha bu rakamlar doğru ise vay halimize. usta iho yu da geçer
                        Tolgay için 2.5 olayı doğru değilmiş 5 falan istemiş Tolgay.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iho 3 sezonda 50 milyon avro bonservise harcamış

usta ise 1 yıl 2 ayda 18 milyon avro bonservise harcadı

fark va mı?
                          evet..bak bakayım usta baya bu oyuncu sattı yani sira...Iho gibi tazminat verip göndermedi...tazminat bile vermedi...fifalık olduk herkesle
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Twitter ahalisi hiç zaman kaybetmeden başlamış sallamaya 2.5 m€ teklif edilmiş tolgay beyimiz 3 istiyormuş çüşşşş en uygun kelimeydi....
                            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• tolgay alamanyada en fazla senelik 500 bin avro alabilir kemiksiz.

olcay şahanda 200 bin avro alırdı.burda enayi kulüp bol tabi.
                              TEKKEBALL

Yorum

• tolgay bedavaya yakınken 2.2 teklif etmiştik...suan üstüne ekici verip bu parayı vermeyiz...2 veririz..bu bile fazla..tolgay çok abartiliyor.. elimizdekilerden daha iyi kabul ama o paraları etmez
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X