Tolgay konusunda Ersun Hoca da cok israrcidir muhtemelen...Iho doneminde de cok istemisti...Insallah her ne pahasina olursa olsun bana Tolgay i alin israrinda degildir.... 2.5 bana da imkansiz geliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolgaya 2.5 verilmez rahat olur o kadar da değilTEKKEBALL
Yorum
-
Ertan doğru konuşur genelde ancak ya sallamış ya da ona bunu söyleyen onu yemiş. Dansöz Tolgay kimdir 2.5 alacak, hele 3'te diretecekEuro kuru da belli takımdaki max. maaş da. Haberdeki Napoli ilgisi kısmından da çakmalık akıyor, İtalya'da bu istediği -şayet istemişse- rakamların net yarısını anca alır.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
2.5 degildir o bence 4 felandir. Kaynak mı kaynak twitter. Face de bir sayfa instagramda bir foto ekside bir başlık.
Yav bırakın şu ertani mertanı. Bunlar kan emici vampirler sıf takipçi kasmak için sallarlarda sallarlar. Ben inanmıyorum. 2.5 milyon euro verecegimize. Ha 1.7 milyon euro olcay a vermemiz korkutuyor mu beni evet ama maksimum 2 verebilecegimizi dusunuyorum. Deger mi tolgay a bence değmez.
Yorum
-
İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoha bu rakamlar doğru ise vay halimize. usta iho yu da geçerNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho 3 sezonda 50 milyon avro bonservise harcamış
usta ise 1 yıl 2 ayda 18 milyon avro bonservise harcadı
fark va mı?Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
Yorum