İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yönetimin Serdar ilgisi bitmemişti ki haberler yeniden çıkmaya başladı... Bence doğru transfer budur. Zaten gerçekleşmemesinin ana sebebi yüksek maaş artı bonservis bedeli olmasıydı...
Bonservisi elindeyken güzel bir imza parası ile FFP'yi de aşmayacak şekilde maaşı düzenlenebilir. Serdar katkı verecektir. Yeter ki kampa ilk günden katılsın ve sakatlık belasına kalmasın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Serdar ilgisi bitmemişti ki haberler yeniden çıkmaya başladı... Bence doğru transfer budur. Zaten gerçekleşmemesinin ana sebebi yüksek maaş artı bonservis bedeli olmasıydı...
Bonservisi elindeyken güzel bir imza parası ile FFP'yi de aşmayacak şekilde maaşı düzenlenebilir. Serdar katkı verecektir. Yeter ki kampa ilk günden katılsın ve sakatlık belasına kalmasın.
serdar tascinin basligi benim, rezerve edin
bunu hak ettim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirden anlamsiz sekilde yüzüm gülmeye basladi
bunu hak ettimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirden anlamsiz sekilde yüzüm gülmeye basladi
bunu hak ettim
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir analiz alalım o zaman. genelde ağır olduğu yönünde bir izlenim var. bu ne kadar doğrudur?
serdar tek hamlede gecilecegi bir hareket yapmayacak kadar akilli, adama yapisip omuz omuza rakibi ezecek profilde
profil olarak hummelsin bir gömlek alti
biraz kisa ama fatih tekke gibi timingi var hava toplarinda
ayaklan oyunda burda övülen musa cagirandan iydir
herseyden önemli adam inanilmaz sogukkanli ve lider
bu sene spartak moskova serdarlan 12 mac ----> 30 puan-----> 2,5 puan mac basi
serdarsiz 10 mac ----->21 puan-----> 2,1 puan mac basi
yani 9 puan fark yaratiyor adam, 2. 8 puan arkalarindaEn son selcuk tarafından düzenlendi; 11.04.2017, 17:12."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleluisao da agir, ama burak yilmazi arkasina kacirdigini ben görmedim
serdar tek hamlede gecilecegi bir hareket yapmayacak kadar akilli, adama yapisip omuz omuza rakibi ezecek profilde
profil olarak hummelsin bir gömlek alti
biraz kisa ama fatih tekke gibi timingi var hava toplarinda
ayaklan oyunda burda övülen musa cagirandan iydir
herseyden önemli adam inanilmaz sogukkanli ve lider
Serdar enteresan bir şekilde geçildiği pozisyonlarda bile çoğu zaman çok çabuk 2. hamleyi yapabiliyor faulsüz. Benim kendi adıma en sevdiğim özelliklerinden biri bu.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
Başkanın "Onazi'nin arkadaşları gelmek istiyor" söylemindeki arkadaşlardan biri Musa mı acaba? Hakikaten öyleyse ve bu adamı getirebilirsek harika olur. Kiralık miralık farketmez gelsin yeterki. Hücumda her yerde oynar, hızıyla rakip defansları duman eder.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı'yı gelecek sene yedek olarak düşünmeyi doğru bulmuyorum. Bu çocuğu yedeğe koyarak nasıl kazanacaksın ? Aynı şey Okay için de geçerli. İkisi şampiyonluk kadrosunun orta sahasında olacak.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Beşiktaş'ın Tolgay Arslan için Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan + 3 M€ istediği söyleniyor..
1,5 m anlasiriz
yada zeki yavru, akbas, furkan, esteban veya aytaci üzerine verebiliriz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Tolgay, tasci ve tunay iyi yerliler. Cok iyi transferler olurlar. Franco di santo komple forvet. Kanatforvet de oynadi bazi maclarda. Adamim ndiayeden de vazgecmemBunlari alip zeki, akbas, aytac gibi yetersizleri gönderip alternatif oyuncular alabiliriz. Mesela sag ve sol bek oynayabilen bir Oyuncu lazim.
Yorum
-
Bence avrupa kupalarına gireceğiz.. 5-6 transfer şu an için kafi olur mu sizce.. En azından önümüzdeki sene mart ayı gibi avrupa kupaları ve ligde devam ediyor olursak kulube kazanacağından 7-8 milyon euro fazladan para gelir.
Seneye 2 stoper alınacaksa ve medjani kalacaksa bence uğura yazık olur
Bence yönetim kadro mühendisliğini çok iyi yapmalı..
Ndoye ibanez akbaş zeki ekici yusuf estaban aytaç gibi adamlarla vakit harcamaya gerek yok..
Yönetim 5-6 bonservisli 1-2 kiralama 1-2 altyapı transferiyle kadroyu genişletse bence ekonomik olarak çok randımanlı olur..
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın "Onazi'nin arkadaşları gelmek istiyor" söylemindeki arkadaşlardan biri Musa mı acaba? Hakikaten öyleyse ve bu adamı getirebilirsek harika olur. Kiralık miralık farketmez gelsin yeterki. Hücumda her yerde oynar, hızıyla rakip defansları duman eder.
Yorum
-
Tunay transferine karşıyım alternatif oyunculara gerek yok kadroda ki yedekleyecek oyuncu lazım
Gökhan Töre kim ne derse desin bence sağlam transfer olur ama bonservisi ile olacak öyle oyuncuyu pişirip hazır halde bjkye geri göndermeye karşıyım
Bence Yusuf Erdoğan Tunay'dan iyi Tunay transferine karşıyım yedek kulübesine transfere gerek yok.
Kadroda ki oyunculari yedeklersek zaten yedek kulübesi zenginleşir
Yorum
Yorum