Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o degil

daha cok genclere kendini adamis biri

mendes cakal, onun eline verilmez böyle bir yavru
    yok ben mesut'un transferine atıfta bulunayım dedim. büyük transferler, büyük turnuva performansı ister. türk futbolcular o yüzden büyük transferler yapamaz kolay kolay. üç tane lig maçı performansına o formaları vermezler. bizde durumu iyi zaten, çok hızlı gelişiyor ama bir sürü aşama var. istikrarlı performans, şöhretle baş etme, zor durumlarda sorumluluk alma say say bitmez.

Yorum

• Yönetimin Serdar ilgisi bitmemişti ki haberler yeniden çıkmaya başladı... Bence doğru transfer budur. Zaten gerçekleşmemesinin ana sebebi yüksek maaş artı bonservis bedeli olmasıydı...

Bonservisi elindeyken güzel bir imza parası ile FFP'yi de aşmayacak şekilde maaşı düzenlenebilir. Serdar katkı verecektir. Yeter ki kampa ilk günden katılsın ve sakatlık belasına kalmasın.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimin Serdar ilgisi bitmemişti ki haberler yeniden çıkmaya başladı... Bence doğru transfer budur. Zaten gerçekleşmemesinin ana sebebi yüksek maaş artı bonservis bedeli olmasıydı...

Bonservisi elindeyken güzel bir imza parası ile FFP'yi de aşmayacak şekilde maaşı düzenlenebilir. Serdar katkı verecektir. Yeter ki kampa ilk günden katılsın ve sakatlık belasına kalmasın.
        birden anlamsiz sekilde yüzüm gülmeye basladi

serdar tascinin basligi benim, rezerve edin

bunu hak ettim
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

bunu hak ettim
          Gelsin yeter ki
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

bunu hak ettim
            bir analiz alalım o zaman. genelde ağır olduğu yönünde bir izlenim var. bu ne kadar doğrudur?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir analiz alalım o zaman. genelde ağır olduğu yönünde bir izlenim var. bu ne kadar doğrudur?
              luisao da agir, ama burak yilmazi arkasina kacirdigini ben görmedim
              serdar tek hamlede gecilecegi bir hareket yapmayacak kadar akilli, adama yapisip omuz omuza rakibi ezecek profilde

profil olarak hummelsin bir gömlek alti

biraz kisa ama fatih tekke gibi timingi var hava toplarinda
              ayaklan oyunda burda övülen musa cagirandan iydir

herseyden önemli adam inanilmaz sogukkanli ve lider

bu sene spartak moskova serdarlan 12 mac ----> 30 puan-----> 2,5 puan mac basi

serdarsiz 10 mac ----->21 puan-----> 2,1 puan mac basi

yani 9 puan fark yaratiyor adam, 2. 8 puan arkalarinda
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.04.2017, 17:12.

Ünal Karaman

Yorum

luisao da agir, ama burak yilmazi arkasina kacirdigini ben görmedim
                serdar tek hamlede gecilecegi bir hareket yapmayacak kadar akilli, adama yapisip omuz omuza rakibi ezecek profilde

profil olarak hummelsin bir gömlek alti

biraz kisa ama fatih tekke gibi timingi var hava toplarinda
                ayaklan oyunda burda övülen musa cagirandan iydir

herseyden önemli adam inanilmaz sogukkanli ve lider
                Ufak bir ekleme yapmak isterim müsaadenle Selçuk.

Serdar enteresan bir şekilde geçildiği pozisyonlarda bile çoğu zaman çok çabuk 2. hamleyi yapabiliyor faulsüz. Benim kendi adıma en sevdiğim özelliklerinden biri bu.
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Başkanın "Onazi'nin arkadaşları gelmek istiyor" söylemindeki arkadaşlardan biri Musa mı acaba? Hakikaten öyleyse ve bu adamı getirebilirsek harika olur. Kiralık miralık farketmez gelsin yeterki. Hücumda her yerde oynar, hızıyla rakip defansları duman eder.

Yorum

• Pabon gelse nasıl olur? Sezon başı da ismi geçmişti şimdi de yazılıyor birkaç yerde.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf Yazıcı'yı gelecek sene yedek olarak düşünmeyi doğru bulmuyorum. Bu çocuğu yedeğe koyarak nasıl kazanacaksın ? Aynı şey Okay için de geçerli. İkisi şampiyonluk kadrosunun orta sahasında olacak.
                      İkisi de oynar zaten. Öyle bir saçmalık yapmazlar.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Beşiktaş'ın Tolgay Arslan için Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan + 3 M€ istediği söyleniyor..

1,5 m anlasiriz

yada zeki yavru, akbas, furkan, esteban veya aytaci üzerine verebiliriz

Ünal Karaman

Yorum

• Tolgay, tasci ve tunay iyi yerliler. Cok iyi transferler olurlar. Franco di santo komple forvet. Kanatforvet de oynadi bazi maclarda. Adamim ndiayeden de vazgecmem Bunlari alip zeki, akbas, aytac gibi yetersizleri gönderip alternatif oyuncular alabiliriz. Mesela sag ve sol bek oynayabilen bir Oyuncu lazim.

Yorum

• Bence avrupa kupalarına gireceğiz.. 5-6 transfer şu an için kafi olur mu sizce.. En azından önümüzdeki sene mart ayı gibi avrupa kupaları ve ligde devam ediyor olursak kulube kazanacağından 7-8 milyon euro fazladan para gelir.

Seneye 2 stoper alınacaksa ve medjani kalacaksa bence uğura yazık olur

Bence yönetim kadro mühendisliğini çok iyi yapmalı..
                            Ndoye ibanez akbaş zeki ekici yusuf estaban aytaç gibi adamlarla vakit harcamaya gerek yok..

Yönetim 5-6 bonservisli 1-2 kiralama 1-2 altyapı transferiyle kadroyu genişletse bence ekonomik olarak çok randımanlı olur..

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanın "Onazi'nin arkadaşları gelmek istiyor" söylemindeki arkadaşlardan biri Musa mı acaba? Hakikaten öyleyse ve bu adamı getirebilirsek harika olur. Kiralık miralık farketmez gelsin yeterki. Hücumda her yerde oynar, hızıyla rakip defansları duman eder.
                              Samuel kaludur o

Yorum

• Tunay transferine karşıyım alternatif oyunculara gerek yok kadroda ki yedekleyecek oyuncu lazım
                                Gökhan Töre kim ne derse desin bence sağlam transfer olur ama bonservisi ile olacak öyle oyuncuyu pişirip hazır halde bjkye geri göndermeye karşıyım
                                Bence Yusuf Erdoğan Tunay'dan iyi Tunay transferine karşıyım yedek kulübesine transfere gerek yok.
                                Kadroda ki oyunculari yedeklersek zaten yedek kulübesi zenginleşir

Yorum

Yükleniyor...
                                X