Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Messi gibi duruyor.
    Sınavlar yüzünden maçı izleyemedim çok mu etkisizdi msn?
    "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tunay neredeyse olcay kadar iyi bir oyuncu ayri ama. Ben turkiye de yusufdan daha kotu bir oyuncu bul deseler bulamam. Senin Yusuf'u begenmene sasiriyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Yusuf Erdoğan'ı beğenmiyorum zaten.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sınavlar yüzünden maçı izleyemedim çok mu etkisizdi msn?
        Neymar ve Suarez etkisizdi ama Messi'nin 2-3 tane gollük pası var değerlendirilemeyen. Maçın genelinde Buffon ve Juventus'un savunması çok iyiydi zaten, adım attırmadılar.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neymar ve Suarez etkisizdi ama Messi'nin 2-3 tane gollük pası var değerlendirilemeyen. Maçın genelinde Buffon ve Juventus'un savunması çok iyiydi zaten, adım attırmadılar.
          Resim anlatıyor herhalde maçı o zaman.

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resim anlatıyor herhalde maçı o zaman.
            Aynen

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tunay'ın olcaydan hem fizik olarak hem de bitiricilik olarak bir tık ilerde olduğunu düşünüyorum.. o yüzden bu adamlar ancak birer yedek olurlar. kulübün yerinde olsam tunayı bedavaya alır olcayı da çin arap kulüplerine pazarlarım 5 milyon euroyu cebe atarım.. onun yerine de güney amerikadan 20-25 yaşlarında bir nokta atışı adam bulurum.. bu vizyon olmalı biz de.. kimse değinmiyor ama bu takıma farklılık katan değil yusuf yazıcı gibi hem mücadeleci hem de tehdit edici bir oyuncuya dönüşmesi.. olcay maalesef yetersiz özellikle beşiktaş maçında perriea nın kötü gözükmesinin tek sebebi olcaydır..
              olcaya kimse okadar para vermez.yönetimde bırakmaz.

Yorum

• Yusuf Erdoğan'ı ispanya ya da ingiltere'de bi kulube satamazmiyim acaba?
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf Erdoğan'ı ispanya ya da ingiltere'de bi kulube satamazmiyim acaba?
                  O tren çoktan kaçtı bence.Bu haline Mozambik'ten talip çıksa öpüp başımıza koyalım derim.

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olcaya kimse okadar para vermez.yönetimde bırakmaz.
                    Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacak Fırtına için Ribery’nin ardından Ahmed Musa iddiası geldi.

gelmez de de ferahlayalım reyiz.(kiralıkmış ama)

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tunay'ın olcaydan hem fizik olarak hem de bitiricilik olarak bir tık ilerde olduğunu düşünüyorum.. o yüzden bu adamlar ancak birer yedek olurlar. kulübün yerinde olsam tunayı bedavaya alır olcayı da çin arap kulüplerine pazarlarım 5 milyon euroyu cebe atarım.. onun yerine de güney amerikadan 20-25 yaşlarında bir nokta atışı adam bulurum.. bu vizyon olmalı biz de.. kimse değinmiyor ama bu takıma farklılık katan değil yusuf yazıcı gibi hem mücadeleci hem de tehdit edici bir oyuncuya dönüşmesi.. olcay maalesef yetersiz özellikle beşiktaş maçında perriea nın kötü gözükmesinin tek sebebi olcaydır..
                      hocam fm yi acilen bırakmalısın.gerçek dünya da add manager yok

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.fotomac.com.tr/trabzonspo...-musa-surprizi

gelmez de de ferahlayalım reyiz.(kiralıkmış ama)
                        gelmez kardesim imkansız bir sürü takım ister.
                        En son tonya55 tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 19:53.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gelmez kardesim imkansız bir sürü takım ister.
                          ohh rahatladım.

Yorum

• brayn ruiz i alsak yusufun yokluğunda yahut iç sahada çok puan kazandırır.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Tolgay'la uğraşana kadar Nuri Şahin'le uğraşsak daha iyi. Dortmund orta sahasını Monaco'ya karşı tek başına organize ediyor şuan.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tolgay'la uğraşana kadar Nuri Şahin'le uğraşsak daha iyi. Dortmund orta sahasını Monaco'ya karşı tek başına organize ediyor şuan.
                                Hocam Nuri iyi hoşta son 2 sezondur 4-5 maça anca çıktı..Çok sık sakatlanıyor.Nasıl oynuyor ? Toparlamış mı kendini.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yükleniyor...
                                X