Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz bekleyelim ya aceleye ne gerek var . zaten 1-2 takviyeyle cikisa geceriz. zeki ve akbas da döndü ne güzel. sadece özgüvene ihtiyac var.
    son 2 macta sadece 13 gol yedik , abartmaya gerek yok. copa america ve avrupa sampiyonasi bitsin tabiki , turnuvalardan sonra fiyatlar düsüyor.
    Baskan ve Yönetim cok mantikli Isler yapiyor.

Yorum

• SON DAKİKA-Trabzonspor, Mustafa Yumlu ile Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda prensip anlaşmasına vardı, Yumlu boş mukaveleye imzayı attı
      Its Because You Got No Guts

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @selcuk
        hastalık,bana göre hastalık,
        sokak böyle,mekan böyle,kendi evimizin içi böyle,
        yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz doğru ama insanlık resmen kafayı yemiş.
        Sosyal medya çekilmez bir hal aldı, fazla kurcalamamak lazım. İnsanlarda bilgi, birikim namına hiçbir şey yok, yazıyor çiziyor eleştiriyor sövüyor. Genelleyici konuşmuyorum ama ülke yapısını göz önünde bulundurduğumuzda, sosyal medyada ''trol cup'' (başka sıfatlarda kullanılabilir) şampiyonası olsa dünyada her sene açık ara 1. oluruz.

İnternetin kullanım şekli önemli, bizim ülkede olay bambaşka boyutlara gitti. İnternette hemen hemen her ortamda, şu forumda bile görüyoruz işte. Yüz yüze gelse deve kuşu moduna girecek olanlar mı dersin, el sıkışıp komiklikler şakalar yapmaya çalışacaklar mı dersin ne dersen de, her türlü ilginçliği yapacak kişiler şu sayfalarda ''teknolojinin gücü adına'' diyerek kılıçları çekiyor, adamın ailesinden giriyor terbiyesinden ahlakından eğitim öğretim hayatından çıkıyor, sen laf anlatana kadar 2 paragrafta kendince bir şeyler çiziyor taramalı tüfek gibi saydırıyor hızlı ve öfkeli cengaver uşaklar. Reelde seçme şansın var ama bu tip sanal ortamlarda yok. Engelleme işini de kimseye yapmadım yapmam. Yazısı değersizdir derim okumam geçerim, görmezden gelirim. Herkese de tavsiye ederim.

İşin futbol boyutuna gelecek olursak, sosyal medya kullanımında taraftar olarak elbette dikkat etmemiz gerekiyor ancak futbolcularında haklı eleştiriler ile haksız eleştirileri birbirinden ayıracak kafa yapısında olmaları gerektiğini düşünüyorum. Yabancılar bu konularda daha profesyonel ama yerli oyuncularımız el bebek gül bebek büyüdükleri için en ufak tepkide dağılıyorlar. Buda bana göre alt yapı sorunudur, zaten ülkede genel olarak ''alt yapı'' problemi var, maalesef.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adi gecen magistarin instagram resmi
          220 likes, 67 comments - darko.magistar on June 18, 2016: "Biti ce onako kako je zapisano ...🙏🏻🙏🏻⚽️⚽️🇹🇷🇹🇷".

Suan adam istanbuldaymis. Gazete kupuru bile paylasmis bjk ve şbli haberi.
          İyi transfer yapti bjk ya da şb.
          Sampiyonlar liginde ve istanbulda olmanin avantaji iste.
          Bizim transferde iyi oyuncuyu getirebilmemiz gercekten zor ismis. Hak veriyorum yonetime gizli kapakli hareket etmesine.
          Birak yurtdisi kuluplerini, listemizdeki bi oyuncuyla bi istanbul kulubu ilgilense futbolcunun akli gidiyo oraya
          Anil, ben twitterdan o Ts li uşak ile İbanez in menejeri nin yazışmalarını okudum orda adam İbanez için CL de giden bir takımda oynamak istiyor demiyor, İbanez in Partizan ile CL ön elemesindeki maçı oynamak zorunda olduğunu söylüyor, oda Ağustos 10 da mı neymiş.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Edit, aynı mesajdan 2 tane olması.
            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 19.06.2016, 17:41.

Yorum

• şimdi kimler geldi kimler gitti.
              Özet geçebilecek bir arkadaş var mı acaba
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Tt arenada gs yi, Kadıköyde feneri perişan eden 1461 kadrosundan bir tane oyuncu cikmamisken gelenden 6 gidenden 7 yiyen kadrodaki hiçbir genç oyuncudan umudum maalesef yok. Gs 1461 maçında stattaydim yusufun ayagina top gelince heyecandan ayaga kalkiyordum ama simdiki yusufa bak birde. Maalesef hiçbir genç oyuncumuz o günkü yusuf sercan gibi yetenekli degiller ki yusufta sercanda olmadı zaten.
                Kampa götürulecek kadroya bakıyorumda futboldan soğuyorum.

Yorum

• Frimpong olayı yalanlandı ama ben de yazayım. Kendisi daha önce hizmet verdiğim menajerlerden birinin futbolcusuydu. Standart olarak düşmemeye oynayan takımlarda belki ilk 11 oynar ama çok sivrilebilir mi bilmiyorum. Zaten çalkantılı bir yaşamı da var. Geçen sene yolları ayırmışlardı. Bu haberler de Nevzat Aydın'ın dediği gibi menajer oyunu.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olup, 2. Lig'e çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da olağanüstü kongre gerçekleşti. HACIOSMANOĞLU DA LİSTEDE Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta şampiyon olup 2. Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un olağanüstü kongresi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek adayın olduğu genel kurulda Ali Demirhan tekrar kulüp başkanlığına getirilirken yönetim kurulu değişti. Yeni önetim kurulunun en dikkat çekeni ise Trabzonspor’un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Başkanı Ali Demirhan, kongreden sonra şunları söyledi: “HACIOSMANOĞLU’NUN BİLGİ VE BİRİKİMİNDEN YARARLANACAĞIZ” “Erzurumspor’u çok sevdiğini bildiğim Sayın Hacıosmanoğlu’na yönetime girmesi için teklifte bulundum. Sağolsun kırmadı ve, (Biz kardeş şehiriz. Elbette girerim) dedi. Futbolda önemli bir isim. Kendisinin bilgi ve birikiminden yararlanacağız. Futbol camiasını çok iyi biliyor. Yönetime girer girmez kulüp her yerde konuşulmaya başlandı. Kendisi kulübümüze maddi destekte de bulunacak. İkinci ligde de şampiyonluğun en büyük adayı biziz.”

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/haciosm...i-h311080.html

61saat

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Frimpong olayı yalanlandı ama ben de yazayım. Kendisi daha önce hizmet verdiğim menajerlerden birinin futbolcusuydu. Standart olarak düşmemeye oynayan takımlarda belki ilk 11 oynar ama çok sivrilebilir mi bilmiyorum. Zaten çalkantılı bir yaşamı da var. Geçen sene yolları ayırmışlardı. Bu haberler de Nevzat Aydın'ın dediği gibi menajer oyunu.
                      Paredes i de yalanlasa nevzat aydın
                      Eğer Scout ekibi Paredes i onaylarsa direk harakiri yapsınlar
                      „Choose a lazy person to do a hard job.
                      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                      BILL GATES

Yorum

• Yerellerden biri Mehmet Ekiciyi, Leverkusenin istedigini yazmis, sözde 7.5 vermisler biz 10 istemisiz, nedenide Hakan Calhanoglunun Leverkusenden cok daha büyük takimlarin radarinda olmasiymis Yahu Leverkusen, Hoffenheim dan Kevin Vollandi 20 milyon euro ya aldi,, Hakan Calhanoglu artik rüyasinda görür artik Leverkusende ilk 11 oynamayi, bu sezon olmasada seneye Hoffenheim gibi daha düsük profilli bir takima ordanda tuttugu takim 6s ye falan gelir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anil, ben twitterdan o Ts li uşak ile İbanez in menejeri nin yazışmalarını okudum orda adam İbanez için CL de giden bir takımda oynamak istiyor demiyor, İbanez in Partizan ile CL ön elemesindeki maçı oynamak zorunda olduğunu söylüyor, oda Ağustos 10 da mı neymiş.
                          Nazım ceviri konusunda inaniyorum sana ancak menejeri denen bu kisi istanbulda oldugunu belirtipte bjk-şb haberi paylasiyosa ortada farkli bisey var. Hem 1,5 milyon euroyla en fazla parayi biz veriyoruz ama ciddiye alinanda biz degiliz. Benim anladigim oncelik istanbul, onlar olmazsa biz ya da bu 1.5 milyon euro hikayesi yalan.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

Nazım ceviri konusunda inaniyorum sana ancak menejeri denen bu kisi istanbulda oldugunu belirtipte bjk-şb haberi paylasiyosa ortada farkli bisey var. Hem 1,5 milyon euroyla en fazla parayi biz veriyoruz ama ciddiye alinanda biz degiliz. Benim anladigim oncelik istanbul, onlar olmazsa biz ya da bu 1.5 milyon euro hikayesi yalan.
                            Yok ben sadece mesaji düzelttim menejerinin niyeti belli Luiz icin 2 milyon bile az gibisinden birseylerde zirvaliyor sonra, eger 1.5 milyon euro yetmiyorsa hic gerek de yok zaten, ben sol beke cok daha genc birini tercih ederim sahsen.Ama bildigim kadariyla solbek ve forvete cok önem veriyormus Ersun Hoca.

Yorum

• Herkes yumluya odakli ama erkan denilen zatta unutulmamali.
                              Twitterdan:
                              @TSaglam61
                              Erkan gidici
                              Tolga Sağlam – ‏@TSaglam61 [MENTION=862]Levent[/MENTION]krts61 Evet. Golcü transferi bonservissiz ücret ödenmeden yapılacak.
                              Tolga Sağlam – ‏@TSaglam61
                              Yıldız mı bilmiyorum, Gomez'den daha iyi olduğu söylendi.
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.06.2016, 18:37.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

Herkes yumluya odakli ama erkan denilen zatta unutulmamali.
                                Twitterdan:
                                @TSaglam61
                                Erkan gidici
                                Aynen, Yönetim Özellikle Erkan ve Aykutu istemiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X