Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ibanez'de fm efsanelerinden.

Hirvat vatandasligi var ama milli takimlarina cagrilmamis.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ibanezi izleyen var mı.

fizik olarak türkiye ligi için yeterli mi?

twitterda herkes süper oyuncu falan diyo da izleyiptemi diyor.

ben kısa boylu oyuncuya karşıyım ligimizde.
      Bekler kisa ve hizli olurlar, kafa topuna cikmazlar, orta yaparlar ve kademeye girerler.

Yorum

• Serdar Bilicanın menajer ile görüşmesi. Bjk den başka bir takımla anlaştıklarını söylüyor menajer. Serdar bilican bir sonraki twitte o takım trabzonspor olduğunu yazdı.
        Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir solbek daha ne kadar istatistik yapmali anlayamadim? Bu adamin her transfer sezonu ismi buraya yazilir. Zagreb döneminde bende birkac kez yazmistim. O dönemde Sampiyonlar Liginde Real Madrid ve Ajax karsisinda baya iyi oynamisti diye hatirliyorum
          Millet Caleye, Emersona salliyordu ofansa katkilari olmiyor diye.

Eminim 22 gol yedikleri ve galibiyet alamadiklari SL grubunda baya iyi oynamistir(!)

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bekler kisa ve hizli olurlar, kafa topuna cikmazlar, orta yaparlar ve kademeye girerler.
            kafa topuna çıkarlar niye çıkmasınlar. yeri geldiğinde kademeye de girecek.

ikili mücadelelerde ezilir türkiye liginde kısa boylu oyuncular. ne warisler ne alanzinholar gördük.
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Yorum

kafa topuna çıkarlar niye çıkmasınlar. yeri geldiğinde kademeye de girecek.

ikili mücadelelerde ezilir türkiye liginde kısa boylu oyuncular. ne warisler ne alanzinholar gördük.
                Hic cikmazlar demiyorum. Ana gorevleri o degildir diyorum.

Barcelonanin sol ve sag bekleri:
                Jordi Alba: 1,70m
                Adriano: 1,73m
                Aleix Vidal: 1,76m
                Dani Alves: 1,72m
                Douglas: 1,71m
                En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 21.06.2016, 14:11.

Yorum

• ne muthis ingilizcesi var bu menejerlerin, bravo.. resmen ilkokul terk. ama isin ilginci anlasabiliyorlar.. para iste para bile olmayan ingilizceyi oldurtuyor
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Beşiktaş’ın da gündeminde olduğu iddia edilen Kızılyıldız’ın sol bek oyuncusu Luis Ibanez transferini Trabzonspor bitiriyor. Oyuncu ile geçtiğimiz hafta İstanbul’da görüşmeler yürüten Trabzonspor’un Arjantinli oyuncu ile her konuda anlaştığı ve el sıkışılarak işin resmi imzaya bırakıldığı ifade edildi. Son gelişmeye göre Trabzonspor’un Ibanez’i bu hafta sonuna kadar sağlık kontrollerinden geçirmek için Türkiye’ye davet edeceği öğrenildi.
                    Bilindiği gibi basına yansıyan en son gelişmelerde Beşiktaş’ın Kızılyıldız ile 2,5 milyon euro bonservis bedel ücrette anlaştığı belirtilmişti. Oyuncunun da Beşiktaş’ta oynamak istediği bilgilerinin aksine menajerinin Trabzonspor ile el sıkıştığı ve hafta sonuna kadar yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmenin imzalanacağı bilgisine ulaşıldı.
                    Luis Ibanez bilindiği gibi Kızılyıldız’da rüya gibi bir sezon geçirmiş ve 31’i lig, 2’si kupa maçı olmak üzere 33 maçta 10 gol atıp 15 asist yaparak bir sol beke göre ulaşılması güç bir rakam yakalamıştı. (SporCope)
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İbanez 2013-2014 yıllarının fm efsanelerinden.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Luis Ibanez sağlık kontrolüne geliyormuş
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hic cikmazlar demiyorum. Ana gorevleri o degildir diyorum.

Barcelonanin sol ve sag bekleri:
                          Jordi Alba: 1,70m
                          Adriano: 1,73m
                          Aleix Vidal: 1,76m
                          Dani Alves: 1,72m
                          Douglas: 1,71m
                          bu takımlar takım oyunu oynuyorlar ve bu adamların önünde, yanında kimler var onları da yazsaydın.

türkitye ligi için dedim zaten. ispanya liginde iş yapabilirler ama türkiye liginde daha zor. benim düşüncem bu şekilde...
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

bu takımlar takım oyunu oynuyorlar ve bu adamların önünde, yanında kimler var onları da yazsaydın.

türkitye ligi için dedim zaten. ispanya liginde iş yapabilirler ama türkiye liginde daha zor. benim düşüncem bu şekilde...
                            Ligden ziyade boyun mevki ile alakası olabilir, mesela stoper hava topları için uzun olsa daha iyi tabi ama kısası da seri olur.

Ben şahsen bek oyuncularının kısa boylu, pırpır diye tabir edilen oyunculardan olmasından yanayım.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• yine de İbanez konusunda Nevzat Aydını bekleyelim biz.

Yorum

• İbanez alınırsa bizim forumdaki duyumcuların pek de başarılı olmadığını anlayabiliriz.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X