İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sözüm ortaya "Zardes'in videolarını izledim bir şey göremedim" diyen dangalaklar ... Ulan dangalak adamın kaç maçını 90 dakika izledin, ulan dangalak videoya göre mi futbolcu tartıyosun, ulan dangalak sonra adam geldiği zaman 2,3 maç iyi oynadığında Zardes senden özür dilerim falan filana ayaklarına giriyosun.
Not: Yazımda hiç bir ban sebebi yoktur.
Dangalak: Akılsız, düşüncesiz kimse"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi nin en yetenekli genç futbolcular arasından biri dediği Zardes için nasıl bu kadar emin konuşabildiğini anlayamıyorum
ben messiye şuna buna bakmam gözlerim var renkdaşımsizinde gözleriniz var.
bu adamın yeteneksiz bir kazma olduğunu göremiyormusunuz.
asla kimseyi taklit etmem asla kimse ne düşünüyor diye onun düşüncesiyle hareket etmem kendi aklıma kendi gözüme göre hareket ederim.
modayı takip etmem giyisiyi alırımbana yakışanı aynada görürüm ve alırım.
dünyada modaymış yırtık kot modası(işte Allah insanları böyle şaşırtır fakirleri görmezden gelirler fakirler gibi giyinirler)
yada tarkan tarkan saçlarını bi modelyapar insanlar onun gibi yapar ne kadar aşağılık bir durum.neyse konuyu dağıtmayayım.
gözüne ve kalbine göre hareket et o bu şu ya göre hareket etme renkdaşım.ben öyle yapıyorum tavsiye ederim adil ve dürürst ol.
Yorum
-
Sevdim bu Koreliyi.
Zenci futbolcular genelikle is ahlaki dusuk futbolcular oluyor. Takim icerisinde sorunlar genelde onlardan cikar. Genelleme yapiyorum ama bence fazlasiyla goze batan bir durum.
Zardes felan gelecegine bu Koreli gelsin.
190cm ve 80kg. Haraketliligin sebebi belli oluyor.
O boy ile forvet 90-95 kilodan basliyor.
Gelirse formasini alirim.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu zardesi iyi ya da kötü olarak değerlendiren arkadaşlar bu arkadaşın canlı olarak kaç maçını izlediler acaba ciddi anlamda merak ettim. Bütün yorumları videolarına bakarak mı yapıyorlar acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ben biraz geri kafaliyim arkadaslar kusura bakmayin. Filistindeki, suriyedeki, iraktaki, arakandaki.....dunyadaki butun islam cografyasindaki zulmun basrol oyuncusu israil. Haince zalimce oldurulen, iskence goren, irzina gecilen musluman kardeslerim aklima geldikce takimda israilli oyuncu gormek istemiyorum. Siz modern cagdas dusunuenler gormek isterler o ayri mevzu.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevdim bu Koreliyi.
Zenci futbolcular genelikle is ahlaki dusuk futbolcular oluyor. Takim icerisinde sorunlar genelde onlardan cikar. Genelleme yapiyorum ama bence fazlasiyla goze batan bir durum.
Zardes felan gelecegine bu Koreli gelsin.
zenci değil siyahi
190cm ve 80kg. Haraketliligin sebebi belli oluyor.
O boy ile forvet 90-95 kilodan basliyor.
Gelirse formasini alirim.
zenci değil siyahi
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZardesin yeteneğini yorumlayamam da messi demiş dememiş çokta fifi messi kim ünlü bi scout mu ?
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout falan değil ama burda bazı atıp tutanlardan daha fazla futbol bilgisine sahip olduğuna eminim?
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZardesin yeteneğini yorumlayamam da messi demiş dememiş çokta fifi messi kim ünlü bi scout mu ?
amabu zardesin arkasında dev firmalar var.messiyi böyle konuşturuyorlar.messi sen referans ol diye.
aynı şikemuhabbetinde tümholding firma siyasilerin şikebahçenin arkasında durduğu gibi.
futboldan gram anlayan gözleri gören birfutbolsever bu zardesin anormal yeteneksiz bir futbolcu olduğunu görür.
bmn de muhabbetler .yapılı fizikli nikenin reklam yüzü ya kardeşm bize yeteneklimi onu diyin.
tam bir kazma bu bmn de bende dahil çok kişi ceza alır bu yetenek özürlü reklam yıldızı sarı saçlı yüzünden.
Yorum
-
Zardes burada 1-2 gündür söylendiği gibi kötü bir futbolcu değil. Umut Bulut'la kıyaslamak büyük hata Zardes bu arkadaşla top diye oynar. Maddi durumumuzu ve ihtiyacımız olan bölgeyi düşündüğümüz zaman Zardes'in iyi bir tercih olmadığını söyleyebiliriz ama kötü futbolcu demek yanlış.
Messi'nin ne dediğini bilmiyorum büyük ihtimalle Adidas'ın bir parlatma operasyonudur. Kağıda istediklerini yazıp Messi'ye vermişlerdirKomik geliyor ama aynen böyle işliyor muhabbet.
Freddy Adu diye bir futbolcu vardı gerçi hala var ama 15-16 yıl önce bu çocuğu ilginç bir şekilde parlatmaya çalıştılar. Pele bile çıkıp benim rekorlarımı kıracak futbolcu bu diyordu. Pele bu işten iyi para almıştır muhtemelenEn son Rize'de oynuyordu Adu sonra ne oldu bilmiyorum. Amerika halkının futbola ilgi duymasını sağlamak için böyle yollar sürekli deneniyor.
Zardes yetenekli oyuncu ama Messi'nin söyledikleri tamamen hikaye.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında işin püf noktası bu renkdaşımaslında messide bu zardes yeteneksizizinin farkında.
amabu zardesin arkasında dev firmalar var.messiyi böyle konuşturuyorlar.messi sen referans ol diye.
aynı şikemuhabbetinde tümholding firma siyasilerin şikebahçenin arkasında durduğu gibi.
futboldan gram anlayan gözleri gören birfutbolsever bu zardesin anormal yeteneksiz bir futbolcu olduğunu görür.
bmn de muhabbetler .yapılı fizikli nikenin reklam yüzü ya kardeşm bize yeteneklimi onu diyin.
tam bir kazma bu bmn de bende dahil çok kişi ceza alır bu yetenek özürlü reklam yıldızı sarı saçlı yüzünden.
Yorum
Yorum