Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 sene sonra Erzurumspor mali kongre: kulübümüzün toplam borcu 322 milyon 548 bin TL.

Gecmis olsun dadaşlar
    30 milyonda iflas ederler, fazlasi orada imkansiz
    süperlige ciksalar bilen 60 milyon yolun sonu,

denizli, mersin örnekleri gösterdigi gibi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Erzurumun hocasi kim? Gecmis olsun diyelim simdiden adam issiz kaldi.

Yorum

• Ne gelen var ne giden oruç oruç hiç çekilmiyor bu klup

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aykut kesin gidici
          erkan kesin kalıcı
          Yahu şöyle fuleli , adam eksilten hızlı bir sol kanat izleyemeyecek miyiz ?

Ersun hocadan çok yanlış bir tercih o zaman.
          Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• haciosmanoglu belki Flash bir hamle ile göndermek istedigimiz bir kac oyuncuyu erzurumspora aldirabilir

saka bir yana turnavanin bitimiyle insAllah birseyler olur artik
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• ihonun erzurum yöneticiliği düşündürücü!
              Ben bunun amaçsız nafile bir hamle olduğunu düşünmüyorum, ben buradayım buralardayım demek istiyor, tehlike geçmiş değil.

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/vieu...spieler/182956 Bursaspor bu adamla anlaşmış Fransa 2. ligini 10. sırada bitiren takımda 16 maça çıkmış adamı neye güvenerek almışlar şaşırtıcı

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ihonun erzurum yöneticiliği düşündürücü!
                  Ben bunun amaçsız nafile bir hamle olduğunu düşünmüyorum, ben buradayım buralardayım demek istiyor, tehlike geçmiş değil.
                  tff verdiği cezayı tamamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  trabzonspor

Yorum

• Sanmasinlar yikildim. Sanmasinlar ben çoktum. Bir baska bahar icin (Erzurumspor) sadece yaprak döktüm[emoji2] [emoji2]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.transfermarkt.com.tr/vieu...spieler/182956 Bursaspor bu adamla anlaşmış Fransa 2. ligini 10. sırada bitiren takımda 16 maça çıkmış adamı neye güvenerek almışlar şaşırtıcı
                      Norveçliler Afrika'dan adam aldıysa kesin onda iş vardır. Bu adam tutmamış ama bizim ligde iş yapar kesin.

Bizim de böyle transfer yapmamız lazım. 2-3 tane al elbet biri tutar. Maliyeti de düşük olur.
                      En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 19.06.2016, 22:24.

Yorum

• İsviçredeki Embolo gerçekten ilerde çok can yakar daha 19 yaşında...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Bizim alabilecegimiz tek santrafor Rodallega olur.
                          Beşir-Demir-Rodallega ile lige baslariz.
                          Bu ekonomik sartlarda daha iyisinin alinabilecegine inanmiyorum.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Arnavutluk fena bastırıyor 3 ve 9 numaralar dikkatimi çekti.
                            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsviçredeki Embolo gerçekten ilerde çok can yakar daha 19 yaşında...
                              Enes'im Bingöldesin sanirim. Allah yardimciniz olsun ailece oralarda.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Enes'im Bingöldesin sanirim. Allah yardimciniz olsun ailece oralarda.
                                Amin reis Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin yeter...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X