Sözü edilen forvet Enver Valencia büyük ihtimalle. Ben bırakmak istediğini sanmıyorum West Ham ın. Gerçekten iyi forvet ve gelecek vaad ediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Enner Valencia bir kaç saat önce bize Umut Bulut performansi nasil taklit edilir onu gösterdi... ama Umut'tan farkli olarak kale önünde çok laubali idi, maçi satan anca öyle oynar, malak malak isler yapti...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu varsa desteklemem alış veriş yapmam diyen arkadaşlar olaya yanlış bakıyor. Pire için yorgan yakmaktan öte bir şey değil bu. Demek ki takımın durumu kötü veya bahsedildiği gibi bi ihanet durumu yok. Bu gibi oyuncular oldu olacak. Hasan üçüncüler Henriler Umutlar bitmez. Hem de hiçbir takımda. Sizden ricam bir gözünüzü kapatıverin, görmeyin.Size en ihtiyaç duyduğu anda kulübe bu tip bir yaklaşımla sırt çevirmek yakışık almaz. Taraftarlık da karşılıksız sevmek değil mi? Zaten kulübün durumu olsa bu kadar baskı üstüne Yumlu'ya tenekeyi çoktan bağlamıştı.
Ben Ekici'den nefret ediyorum ama bir kere olsun takima sırt çevirmek aklıma gelmedi mesela.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yıldız işini acilen bırakmamız lazım.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyunus emre sel becker ve weiss yazmıs.
Becker'i tanımıyorum ama Weiss 'ı hepimiz az çok biliyoruz.
Bilgi verebilecek var mı bu futbolcularla ilgili?Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an yapacağımız en iyi hamle Weiss olur. Ah nerede o günler.
Yorum
-
Cav-Tasci-Kimpembe--Park
----------Vilhena----Ekici-----------
Blaszykowski-Ziyech-Weiss
------------------Demir-----------------
Park ve Blaszykowski kiralik...
Ziyech ve Vilhena ya bütçenin bir kısmı ayrilmali...Çok para gider bu iki oyuncuya...
Serdar Taşçı de çok zor
Weiss i alabiliriz bence..raiola halleder bu transferi...
Kimpembeyi de vizyonla ikna etmek gerekirSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Bende gözü dönmüş, aç, vahşi bi santrafor istiyorum.
Sahaya zincirlerinden salinipta kafes içinden cikarilacak cinsten.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Son sayfaları takip ettim,
neredeyse bizle anılan veya alınsın denilen,tahmin yürütülen çoğu oyuncu zenci,
kızmayın ama ben hepsine de inşallah olmaz diye geçirdim içimden,
yok abi oynamazlar bu arkadaşlar,
hepsi de bela olur başımıza,
ben şahsen Balotelli-Valensia gibi isimler yerine bin defa M.Demir tercih ederim,
bunu derken forvet alınmasın demiyorum alınsın ama avrupalı,iş ahlakı olan,futbol alt yapısı ve futbol zekası olan,ahlaklı oyuncular alınsın. Yok bu tarife uygun golcü bulamıyorsan elince Kral var ona göre bir orta saha ve kanat oluştur ondan faydalan,isimli golcü 2 veya 2 buçuktan aşağı gelmeyecektir ve hiç birisi Cardo dan daha yetenekli olamaz Cardo dan daha fazla adam olamaz.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.06.2016, 10:12.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
61saat beni çok güldürdü sağolsun. Habere bak arkadaş http://www.61saat.com/futbol/trabzon...i-h310693.html
Diyor ki, Trabzonspor önce forvet olan Moussa Dembele ile görüştü, sonra da orta saha olan Mousa Dembele ile görüştü. Hahahaha
"Biz Nevzat Aydın'ın hangi Dembele'den bahsettiğini anlayamadık, ikisine de bişeyler yazdık" demiyorlar dayattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon sayfaları takip ettim,
ben şahsen Balotelli-Valensia gibi isimler yerine bin defa M.Demir tercih ederim,
bunu derken forvet alınmasın demiyorum alınsın ama avrupalı,iş ahlakı olan,futbol alt yapısı ve futbol zekası olan,ahlaklı oyuncular alınsın. Yok bu tarife uygun golcü bulamıyorsan elince Kral var ona göre bir orta saha ve kanat oluştur ondan faydalan,isimli golcü 2 veya 2 buçuktan aşağı gelmeyecektir ve hiç birisi Cardo dan daha yetenekli olamaz Cardo dan daha fazla adam olamaz.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon sayfaları takip ettim,
bunu derken forvet alınmasın demiyorum alınsın ama avrupalı,iş ahlakı olan,futbol alt yapısı ve futbol zekası olan,ahlaklı oyuncular alınsın. Yok bu tarife uygun golcü bulamıyorsan elince Kral var ona göre bir orta saha ve kanat oluştur ondan faydalan,isimli golcü 2 veya 2 buçuktan aşağı gelmeyecektir ve hiç birisi Cardo dan daha yetenekli olamaz Cardo dan daha fazla adam olamaz.
kapilari kapatan sadece kayipeder , adamlarin sorunlari belli, ona göre bir egitim ve danisman birimi kurarsin ve bu sorunlari aktiv sekilde cözüme kavusturursun.
ayrica adamlar bu ise öyle baglanmiski, facebook dan vs. futbolun icinde olan herkese cv ve videolar atiyorlar
kardesime son cv sini atan ganali usak
saka yapmiyorum, sokak arasinda oynadiklari maclarida cekip kliplere koyuyorlar
bütün fitness aletleri verileri, doktorlardan alinan saglikli belgesi, ne ararsan var
özellikle fransa, hollanda ve belcika bunlara kucak aciyor
gecen sene burada tanittigim saviour godwin oostende ye gitti, 20bin avro bonservisi vardi...
bencikalilar onuda ödemedi, satis opsiyonunlan kiralik aldilar, simdi alacaklar. transfermarkette degeri 300 bin oldu
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum