Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjarnason enteresan oyuncu .
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bjarnason enteresan oyuncu .
      Sana demedim mi Starbucks'ta, bu Bjarnasson'u dikkatli izle akşam diye
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bjarnason enteresan oyuncu .

Bence tam bizlik. Hirsi felan tam karadenizli

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sana demedim mi Starbucks'ta, bu Bjarnasson'u dikkatli izle akşam diye
          Adam hem" moha"dan hem topçudan anlıyor Respect.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence tam bizlik. Hirsi felan tam karadenizli
            Karadenizli ise kalsın öz evlatlara benzer falan Allah korusun

Yorum

• Hamza hamzoğlu gs'de oynarken sighortsson'u ısrarla istemişdi.bizim ligde yıkar geçer ortalığı...
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• Yumlu konusunda taraftarın isteğini biliyoruz ama kararı hoca ve yönetim verecek demek Yumlu kalıyor demek bence..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Moussa Dembele ve Hakim Ziyeck çok iyi transferler olur ama çok çok zor .. Kiralık olur olursa bonservislerini almak hayal..

Yorum

• Bence bizim sol tarafa en iyi ilaç bu çocuk. 3 maçını izledim copa amerikada. Hız, dripling orta açma hepsi var. Siz ne dersiniz?
                    Ronald Matarrita, 31, Kosta Rika ➤ LD Alajuelense, 2024'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 9 Tem 1994, San Ramón, Kosta Rika
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Bu Roland Matarrita yı birazcık araştırsın genç arkadaşlar şu FM midir nedir oralardan da geniş bilgi versinler bi zahmet. yaş ve fiyat muhteşem Transfermarkta göre

Ronald Matarrita, 31, Kosta Rika ➤ LD Alajuelense, 2024'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 9 Tem 1994, San Ramón, Kosta Rika
                      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Dünya İzlanda'yı futbol başarısıyla tanıdı ve sempati duydu desek abartmış olmayız.İşte futbolun gücü bu.

jaja ‏@trabzonsporuln 7 dk.
                        7 dakika önce
                        @UstaMuharrem Yumlu'yu gönder Yumlu'yu bırak İzlanda'yı mizlanda'yı

Yorum

• Ayın 15'i oldu ne giden var ne gelen. İşimiz zor.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dünya İzlanda'yı futbol başarısıyla tanıdı ve sempati duydu desek abartmış olmayız.İşte futbolun gücü bu.

jaja ‏@trabzonsporuln 7 dk.
                            7 dakika önce
                            @UstaMuharrem Yumlu'yu gönder Yumlu'yu bırak İzlanda'yı mizlanda'yı

Cok iyi yazmis birak simdi izlanda lazım degil eldeki çöpler gitmeden bir transfer bile yapamayiz ama biz buralarda sifirdan kadro kuruyoruz hala.. Ne olacak bu copler sezon bitsin gider dedik olmadi transfer donemi baslasin gider dedik olmadi aradan 1 hafta gecti hala bir giden bile yok halimiz vahim Allah yardim etsin yönetime ne diyelim.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bize 10 tane bjarnason gibi savaşan oyuncu lazım.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• sosyal medya ergenleri yerel basından daha tehlikeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X