Bjarnason enteresan oyuncu .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjarnason enteresan oyuncu .BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjarnason enteresan oyuncu .
Bence tam bizlik. Hirsi felan tam karadenizli
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana demedim mi Starbucks'ta, bu Bjarnasson'u dikkatli izle akşam diyeRespect.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence tam bizlik. Hirsi felan tam karadenizli"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Hamza hamzoğlu gs'de oynarken sighortsson'u ısrarla istemişdi.bizim ligde yıkar geçer ortalığı...If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Bu Roland Matarrita yı birazcık araştırsın genç arkadaşlar şu FM midir nedir oralardan da geniş bilgi versinler bi zahmet. yaş ve fiyat muhteşem Transfermarkta göre
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Dünya İzlanda'yı futbol başarısıyla tanıdı ve sempati duydu desek abartmış olmayız.İşte futbolun gücü bu.
jaja â€@trabzonsporuln 7 dk.
7 dakika önce
@UstaMuharrem Yumlu'yu gönder Yumlu'yu bırak İzlanda'yı mizlanda'yı
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Ayın 15'i oldu ne giden var ne gelen. İşimiz zor.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya İzlanda'yı futbol başarısıyla tanıdı ve sempati duydu desek abartmış olmayız.İşte futbolun gücü bu.
jaja â€@trabzonsporuln 7 dk.
7 dakika önce
@UstaMuharrem Yumlu'yu gönder Yumlu'yu bırak İzlanda'yı mizlanda'yı
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Bize 10 tane bjarnason gibi savaşan oyuncu lazım.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
Yorum