Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2016/17 sezonunda bizden ayrılmış olacak zaten. Bizden nasıl bir alacağı oluşmuş olabilir?

Yıllık ücretinin 500 bininden vazgeçti de gerisini yine ödedik mi yoksa. Ben tam anlayamadım bu kısmı.
    anlamayacak birşey yok 2016-2017 oynamasa yatsa bile garanti ücreti olduğu için o parayı alacaktı zaten hakedişi yıl olarak bakacaksın olaya....

Yorum

• Şimdi özevlat Erkan mı yoksa özer mi oluyor.

Yorum

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir kanatta Castillo , digerinde Narsingh ! Kulaga cok hos geliyor !

@tonya55 , gelir mi Narsingh bize bu yasta
        efsane olur ama hayatta gelmez bize.

Yorum

• Erkan cok kaliteli bir adammis.
          Trabzona zorla geldi. Gelmek zorunda degil.
          Ama super ligden teklif olsugu halde ikinci lige gidip takimini sahiplendi.

Bir erkanin yaptigina bakin bide bizim özsülüklere.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu forumda kimsenin Ramazanın çıkıp da süper star olacağını, Trabzonu ipten alacağını söylemedi. Armutla elmayı ayırın birbirinden. Ramazan oynadığı futbolla Zeki ve Mustafanın 3 gömlek üstünde olduğunu gösterdi. Bunu göremediyseniz ya futboldan çok anlamıyorsunuz ya da işkembeden atıyorsunuz.

Savunduğum şey gayet basit, Zeki ve Mustafayla sözleşme uzatmak (hem de ciddi rakamlar) bana mantıklı gelmiyor, hele onlar dururken Ramazanı göndermek hiç mantıklı değil.

Anlayamayanlar için bir daha anlatmayacağım.
            Aynen..
            artı, Ramazana biraz Erzun kondisyonu, biraz Futbol aklı ve mantığı eklenip, tecrübe verince nasıl top oynayacağını ve TS ortasahasına neler katabileceğini merak da ediyorum.

tam konuya hakim değilim, eğer kiralanıyorsa sıkıntı yok, oynayabileceği yerde tecrbüe kazansın, ama teknik ekipte takip etsin, biz de edelim... eğer tecrübesiz olduğu halde gönlümüze inceden de olsa giren çocuk üstüne bişeyler koyarsa, neden bizim onazimiz olmasın ?
            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Erkana taraftarlar ayrica tessekur etmeli.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• ramazan ile cavanda nın gönderilmesi çok büyük hata .

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ramazan ile cavanda nın gönderilmesi çok büyük hata .
                  Ramazan ve Cavanda`nin gonderilmesi cok buyuk dogru.

Futbol sadece hirs ve fiziksel cabukluluk ile oynanan bir oyun degil.

Akil ,sogukkanlilik , dogru final pas tercihleri , tecrube gibi faktorler de cok onemli
                  Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Face de sayfalarda yeni sezon formamiz diyor.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Face de sayfalarda yeni sezon formamiz diyor.
                      dostum forma basligina bi göz at
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Face de sayfalarda yeni sezon formamiz diyor.
                        Doğru
                        design is my passion

Yorum

ramazan ile cavanda nın gönderilmesi çok büyük hata .
                          Kardeşim daha yeni mersin trabzon maçını seyrettim yediğimiz 2 golde bariz cavanda show var. Bırakın bu cavanda aşkını. 2 depar attı diye adama dani alves muamelesi yapmayın. Orta saha bu kadar kalabalık iken Ramazan veya abdülkadir kiralanacaktı hoca ramazan gitsin demiş onun kararı.
                          SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ramazan ve Cavanda`nin gonderilmesi cok buyuk dogru.

Futbol sadece hirs ve fiziksel cabukluluk ile oynanan bir oyun degil.

Akil ,sogukkanlilik , dogru final pas tercihleri , tecrube gibi faktorler de cok onemli
                            1,850 cok ucuza gitti.

Yorum

• Maçı A spor gösterecek..maçtan önce konser ve başkanı konuşması var..Onu nerden izleyebiliriz?
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

1,850 cok ucuza gitti.
                                Bizde ortaya koydugu performans tartisilir , arti disiplin vb sorunlar yuzunden kadro disi birakmisiz !

O fiyata aldik zaten ; fiyatinin artmasini gerektirecek hicbirsey yok.

Su donemde pesin 1850 ; iyi alisveris.
                                Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

Yükleniyor...
                                X