Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaddouri burada konuşulduğu kadar büyük bir oyuncu değil . napoli de şans bulamayıp sağa sola kiralanan bir oyuncu. he bizim için iyi transfer iyi oyuncu ama adamı burada draxler yaptılar.
    cok dogru.

Yorum

• Suk'un yarın Honduras ile çeyrek final maçı var. Yeneceklerdir ve ayın 17sinde yarı finalde oynayacaktır. Final maçı ise ayın 20sinde oynanacak.

Yorum

• Adam Maher Download %1
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kaddouri burada konuþulduðu kadar büyük bir oyuncu deðil . napoli de þans bulamayýp saða sola kiralanan bir oyuncu. he bizim için iyi transfer iyi oyuncu ama adamý burada draxler yaptýlar.
          Bence sen napoli'nin nasil bir takim oldugunun farkinda degilsin.tabi kiralik verilecek.sure almiyor degil ayrica.ben sosa dedim. Cok da abartili degil. Buyuk ligde oynayip bu yasta bize gelebilecek bir oyuncunun draxler seviyesinde olmadigi acik zaten.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence sen napoli'nin nasil bir takim oldugunun farkinda degilsin.tabi kiralik verilecek.sure almiyor degil ayrica.ben sosa dedim. Cok da abartili degil. Buyuk ligde oynayip bu yasta bize gelebilecek bir oyuncunun draxler seviyesinde olmadigi acik zaten.
            yorumum anlaşılmamış boş ver.

Yorum

• Bursa maci sinir yapmis bende.surekli tartisma icinde buluyorum kendimi.yenilgi sonrasi foruma ugramama kararima sadik kalmam gerek.iyice kotu oluyor, basim agiriyor.

Yorum

• Kaddouri Soudani arasinda tercihim oyuncu özellikleri ve 1.onceligimiz bakimindan Soudani olur...

Ekici ye güveniyorum yeter ki o güven verilsin ve sakatlanmasin karsiligini verecektir..

Anladığım kadariyla hoca onu 11 de düşünmüyor bana göre yanlis ama saygi duymaktan baska caremiz yok..

Yorum

• Napoliye bak la kaç istemiş 5 mi ? Oha
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karabuk : 1 adana : 0 dk.5 yatabare
                    eger eldekilerden biri kalacaksa bu ndoye degil yatabare olmaliydi.Halilodzic zamaninda kanat forvet olarakta oynayabildigini gormustuk.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Soudani benim gözümde kaddouri ile kıyaslanmaz. Pas oyunu yok şuan tam olarak bizim takımımızda. Soudani Gole odaklı oyuncu oda bizde çok var suan. önemli olan gol pozisyonuna sağ tarafı sokacak oyuncu lazım. lütfen biraz mantıklı düşünün takım genç diri çok koşuyor fakat dikkat ederseniz ayağa pas atamıyor. bize sağ tarafa emre mor tarzı kıvrak adam eksilten oyuncu lazım. 28 yaşındaki soudaniyi alacaklarına hiç almasınlar bizi masrafa sokmasınlar.

Yorum

• Ekici' nin gidici oldugunu dusunursek, bero'nun ozelliklerini dikkate alirsak ben kaddouri derim. Verdigimiz parayi geri alma sansimiz var. takimi yonlendirmeye yardimci olacak oyuncu daha elzem.

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalnız Soudani ile alakalı değil ama FM gibi futbolun uzmanları tarafından verilerle seviyeleri tespit edilen ve kaliteli kumaşı görünen futbolcuları bile beğenmeyen taraftara sahibiz. Niye acaba? Tipini mi beğenmeyip söyleniyor kötü yorumlar?
                          Fm deki statlardan futbolcu beğenilmez. Sen 10 farklı save dan aynı takımı seç her futbolcunun statları 1-3 arası değişkenlik gösterir

Yorum

• Benim tercihim.Soudani ama arkasina Ibanez gibi bir bek gelmesi sartiyla tabi...

Mesala Soudani arkasinda Zeki olmaz o is...devamli bindiren ve iyi orta yapabilen bir bek sart..

Zaten nereye oynayacagimiza beklerin.savunma degilde hücum performanslari karar verecek..

Yorum

• Sağ bek için adı geçen Svensson haberi ;

Romsdals Budstikke med nettavisen Rbnett holder til i Molde og er lokalavisa for Romsdal med kommunene Molde, Hustadvika, Aukra, Gjemnes, Vestnes og Rauma.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eger eldekilerden biri kalacaksa bu ndoye degil yatabare olmaliydi.Halilodzic zamaninda kanat forvet olarakta oynayabildigini gormustuk.
                                bence tam tersine oynayamayacağını görmüştük abi )
                                ama dediğin gibi keşke ndoye yerine yatabare kalsaydı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X