Kanada bence Kuyt tarzi bir abi lazim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledur o zaman,
göbüşünü yidiğim benim,
norveçli uşağı ve sudani'yi bugün yarın bitir,
söz oğlumun birisin adını zagor koyacağım :d
bundan daha iyi gaz,bundan daha iyi sinerji varsa buyurun siz yapın :d“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtan abi seviyorum seni
(Sağol Yiğidim gönlüne kurban,karşılıklı)
@munzevil goca reis,dümencilikte çığır atlatıp Zagor koyacağız,seslenme.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.08.2016, 15:00.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak mehdiks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakim kötüye çok gol yersin ama formdaysan hatalı gol yemez veya az yersin. 2 senedir onur düşüşte fazla hatalu gol yemeye başladı ve extra kurtarışlar inşa da düşüş var bu gerçek ama 1 sene daha as kaleci olmayı hakediyor çünkü gecmisi ortada. Bu senede formsuz olursa as olacak bi kaleci daha alınır onur tolga gibi olur benim görüş um buistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok afedersiniz de gorusunuze saygi duysam da katilmiyorum. biraz fazla onyargili yaklasiliyor onur'a. temel taraftar profilimizin sorunu da bu. ucur dusur ucur dusur.
Yorum
-
İlk olarak mehdiks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende sizin gorusunuze saygı duyuyorum ama ben o taraftar profilinden değilim onuru da yerin dibine sokmuyorum benimki bir tespit onurun son seneleri hakkında
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda sıkıntı var mı bazen giremiyorum ? Sadece bana mı oluyor acaba
revolition bile bi oldu, bi oldu,her şey sizin kuymağın tere yağı gibi,
tek sıkıntı özer ile sefa bir de Sevensson ile SudaniEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.08.2016, 15:40.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon zamanlarda hiç bi sıkıntı yok forumda,
revulition bile bi oldu, bi oldu,her şey sizin kuymağın tere yağı gibi.
küllerimizden doğduk resmen.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Zagor başkanı daha çok seviyorum
(Sağol Yiğidim gönlüne kurban,karşılıklı)
@munzevil goca reis,dümencilikte çığır atlatıp Zagor koyacağız,seslenme.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda sıkıntı var mı bazen giremiyorum ? Sadece bana mı oluyor acaba
Yorum
-
İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen hocam.
küllerimizden doğduk resmen."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bu forumun yöneticisi yok mu? Konu dışı tartışanları bir zahmet uyarsınlar, gerekiyorsa ceza versinler. Yeter artık her 10 sayfada bir Onur konusunu okumaktan gına geldi transfer başlığında. Engellemekle bitmiyorlar sürü gibiler.
Yorum
Yorum