Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kanada bence Kuyt tarzi bir abi lazim
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dur o zaman,

göbüşünü yidiğim benim,
      norveçli uşağı ve sudani'yi bugün yarın bitir,
      söz oğlumun birisin adını zagor koyacağım :d

bundan daha iyi gaz,bundan daha iyi sinerji varsa buyurun siz yapın :d
      ağabey zagor koymada nevzat olabilir yada aydin :-)
      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ertan abi seviyorum seni
        Ben Zagor başkanı daha çok seviyorum

(Sağol Yiğidim gönlüne kurban,karşılıklı)

@munzevil goca reis,dümencilikte çığır atlatıp Zagor koyacağız,seslenme.
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.08.2016, 15:00.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ben de direk sandalyeden duserim
          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak mehdiks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takim kötüye çok gol yersin ama formdaysan hatalı gol yemez veya az yersin. 2 senedir onur düşüşte fazla hatalu gol yemeye başladı ve extra kurtarışlar inşa da düşüş var bu gerçek ama 1 sene daha as kaleci olmayı hakediyor çünkü gecmisi ortada. Bu senede formsuz olursa as olacak bi kaleci daha alınır onur tolga gibi olur benim görüş um bu
            cok afedersiniz de gorusunuze saygi duysam da katilmiyorum. biraz fazla onyargili yaklasiliyor onur'a. temel taraftar profilimizin sorunu da bu. ucur dusur ucur dusur.
            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok afedersiniz de gorusunuze saygi duysam da katilmiyorum. biraz fazla onyargili yaklasiliyor onur'a. temel taraftar profilimizin sorunu da bu. ucur dusur ucur dusur.
              Bende sizin gorusunuze saygı duyuyorum ama ben o taraftar profilinden değilim onuru da yerin dibine sokmuyorum benimki bir tespit onurun son seneleri hakkında

Yorum

• Forumda sıkıntı var mı bazen giremiyorum ? Sadece bana mı oluyor acaba
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak mehdiks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende sizin gorusunuze saygı duyuyorum ama ben o taraftar profilinden değilim onuru da yerin dibine sokmuyorum benimki bir tespit onurun son seneleri hakkında
                  Aman kardeş bak yeni gelmişsin direkt Onur konusuna girme,hain olursun düşman olursun sen buralarda.Sen bilmiyormusun Onur bizim sırtımıza binse yallah diyerek taşımak zorunda olduğumuzu.Çok fazla kurcalama Onurun maaşını performansını nasıl istiyorsa öyle davranmalı.

Yorum

• Herkes bitti şimdi Onur'a mi başlandı yahu bir susun

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forumda sıkıntı var mı bazen giremiyorum ? Sadece bana mı oluyor acaba
                      Son zamanlarda hiç bi sıkıntı yok forumda,
                      revolition bile bi oldu, bi oldu,her şey sizin kuymağın tere yağı gibi,
                      tek sıkıntı özer ile sefa bir de Sevensson ile Sudani
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.08.2016, 15:40.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son zamanlarda hiç bi sıkıntı yok forumda,
                        revulition bile bi oldu, bi oldu,her şey sizin kuymağın tere yağı gibi.
                        aynen hocam.
                        küllerimizden doğduk resmen.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Zagor başkanı daha çok seviyorum

(Sağol Yiğidim gönlüne kurban,karşılıklı)

@munzevil goca reis,dümencilikte çığır atlatıp Zagor koyacağız,seslenme.
                          O zaman ağabey zagor yeğenimize bir çeyrekte benden :-)
                          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forumda sıkıntı var mı bazen giremiyorum ? Sadece bana mı oluyor acaba
                            Geçen gün bana da oldu. Evdeki internetten giremiyordum ama hattın internetiyle denediğimde sıkıntısız girebiliyordum.

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen hocam.
                              küllerimizden doğduk resmen.
                              Senin için havayı olumlu yapan şey nedir?
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu forumun yöneticisi yok mu? Konu dışı tartışanları bir zahmet uyarsınlar, gerekiyorsa ceza versinler. Yeter artık her 10 sayfada bir Onur konusunu okumaktan gına geldi transfer başlığında. Engellemekle bitmiyorlar sürü gibiler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X