Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne hasta insanlar var, adam kombine açıklıyor, altına yumlu ve zeki yazanlar var. Bu kadar da olmaz.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ramazanın gönderilmesi hatadır.

Yorum

• bizimki oynamıyor galiba. bi saattür bakıyorum ismini göremedim sırtlarından

Yorum

• Ne zaman satışa çıkıyorki kombineler?

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizimki oynamıyor galiba. bi saattür bakıyorum ismini göremedim sırtlarından
            yedekte
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu ticaret bu kaç liraya vereceklerdi. Her şeyin bir bedeli var. Bence 450 lira iken de ucuzdu şimdi 350 TL+ Forma. Forma ister 100 olsun ister 50 benim için güzel bir kampanya ve iyi bir teşvik.
              bu bir ticaret olsaydı kulüpler batmıştı.tribünler boş ve kimsenin umurunda değil bu.ticaret falan değil.
              TEKKEBALL

Yorum

• almanya on gol at ve golcümüz suk oyuna girdi
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• bu arada kurtarıcı gözüyle baktığımız suk yedek. koreliler bilmiyor bu işi aga
                  TEKKEBALL

Yorum

• dk 70 almanya 10-0 oldu
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• aha şimdi girdi oyuna 9 numara suk

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        almanya- Fidschi 9 - 0 oldu mexica simdik gol atarsa suk trabzona gelecek
                        Adam N'Doye'u gördükten sonra canlı yayınları kaçırmıyor bir an önce gelse de oynasa şu Suk diye.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla bana üstüne para versen,kombineyi bedava versen yinede maça gitmem fakat her sene olduğu gibi bu senede 1 tane kombine alacağım hatta duruma göre 2 tane alabilirim ama evden alsalar gitmem yani maça ne yazıkki bu tff,aziz,hami gibi herifler yüzünden futboldan aşırı derecede soğudum hatta nefret ettim diyebilirim.Eminim böyle çok taraftarımız var Allah bizi bu hale düşürenlerin belasını versin.
                          Yaww renktaşım kardeşim yapmayın Allah aşkına etmayın
                          Yeni sayfanı aç sende
                          Küsme Trabzonspora.
                          O sensin sende o sun .
                          iskefiyeli

Yorum

• Kimse kusura bakmasin yarin satisa ciksin kombineler ve alinsin 30.000 satmaliyiz en az oda en az

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 350-750 nedense uzuldum ya sbnin en ucuz kombinesi 1000 kusur hala daha ucuzlasin diyen taraftarimiz var bi sey demiyorum
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ah ahh Trabzon'da olacaktım ki kombineyi alacaktım.Sudan ucuz.Yapmayın etmeyin.Yönetim belli ki atmosferi önemsiyor.Çok akıllı hareket.İnşallah beklenen sayıda satılır.30000 iyidir.

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                TRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!

Yorum

Yükleniyor...
                                X