Ne hasta insanlar var, adam kombine açıklıyor, altına yumlu ve zeki yazanlar var. Bu kadar da olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimki oynamıyor galiba. bi saattür bakıyorum ismini göremedim sırtlarındanYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ticaret bu kaç liraya vereceklerdi. Her şeyin bir bedeli var. Bence 450 lira iken de ucuzdu şimdi 350 TL+ Forma. Forma ister 100 olsun ister 50 benim için güzel bir kampanya ve iyi bir teşvik.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya- Fidschi 9 - 0 oldu mexica simdik gol atarsa suk trabzona gelecek
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bana üstüne para versen,kombineyi bedava versen yinede maça gitmem fakat her sene olduğu gibi bu senede 1 tane kombine alacağım hatta duruma göre 2 tane alabilirim ama evden alsalar gitmem yani maça ne yazıkki bu tff,aziz,hami gibi herifler yüzünden futboldan aşırı derecede soğudum hatta nefret ettim diyebilirim.Eminim böyle çok taraftarımız var Allah bizi bu hale düşürenlerin belasını versin.
Yeni sayfanı aç sende
Küsme Trabzonspora.
O sensin sende o sun .iskefiyeli
Yorum
-
Ah ahh Trabzon'da olacaktım ki kombineyi alacaktım.Sudan ucuz.Yapmayın etmeyin.Yönetim belli ki atmosferi önemsiyor.Çok akıllı hareket.İnşallah beklenen sayıda satılır.30000 iyidir.
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!
Yorum
Yorum