İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kanatta Castillo , digerinde Narsingh ! Kulaga cok hos geliyor !
@tonya55 , gelir mi Narsingh bize bu yasta
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumda kimsenin Ramazanın çıkıp da süper star olacağını, Trabzonu ipten alacağını söylemedi. Armutla elmayı ayırın birbirinden. Ramazan oynadığı futbolla Zeki ve Mustafanın 3 gömlek üstünde olduğunu gösterdi. Bunu göremediyseniz ya futboldan çok anlamıyorsunuz ya da işkembeden atıyorsunuz.
Savunduğum şey gayet basit, Zeki ve Mustafayla sözleşme uzatmak (hem de ciddi rakamlar) bana mantıklı gelmiyor, hele onlar dururken Ramazanı göndermek hiç mantıklı değil.
Anlayamayanlar için bir daha anlatmayacağım.
artı, Ramazana biraz Erzun kondisyonu, biraz Futbol aklı ve mantığı eklenip, tecrübe verince nasıl top oynayacağını ve TS ortasahasına neler katabileceğini merak da ediyorum.
tam konuya hakim değilim, eğer kiralanıyorsa sıkıntı yok, oynayabileceği yerde tecrbüe kazansın, ama teknik ekipte takip etsin, biz de edelim... eğer tecrübesiz olduğu halde gönlümüze inceden de olsa giren çocuk üstüne bişeyler koyarsa, neden bizim onazimiz olmasın ?Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleramazan ile cavanda nın gönderilmesi çok büyük hata .
Futbol sadece hirs ve fiziksel cabukluluk ile oynanan bir oyun degil.
Akil ,sogukkanlilik , dogru final pas tercihleri , tecrube gibi faktorler de cok onemliDevlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Face de sayfalarda yeni sezon formamiz diyor."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Face de sayfalarda yeni sezon formamiz diyor.design is my passion
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleramazan ile cavanda nın gönderilmesi çok büyük hata .SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,
GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Yorum
-
İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazan ve Cavanda`nin gonderilmesi cok buyuk dogru.
Futbol sadece hirs ve fiziksel cabukluluk ile oynanan bir oyun degil.
Akil ,sogukkanlilik , dogru final pas tercihleri , tecrube gibi faktorler de cok onemli
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,850 cok ucuza gitti.
O fiyata aldik zaten ; fiyatinin artmasini gerektirecek hicbirsey yok.
Su donemde pesin 1850 ; iyi alisveris.Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
Yorum