Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kariyerli oyuncuyu ne yapalim? Kariyeri bizde yapacak oyuncular lazim .

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hucumcu beklerin savunmalari bir tik zayif olsun sıkıntı olmaz..Bizim burdaki sikintimiz Durica nin yaninda hantal adamlarin olmasi..

Tavernier Roncaglia Durica Ibanez on numara bir defans hatti olurdu oraya Ugur u koyunca digerlerinin de önemi kalmiyor..

Ama bekler hucuma gerekli katkiyi verirse biz savunmada cok sıkıntı yasamayiz yeter ki ofansta üretken olmayi becerebilelim..
      Aslında fark ettiniz mi bilmiyorum hücumda 3-5-2 düzenine benzer bir formasyonumuz var

beklerde prese katılıyor

bekler çok ileride kalıyor

İbanez sürekli bindirme yaptığı için geriye dönüşlerde yorulmuş oluyor ayrıca fiziği defansif manada zayıf kalmasına sebep oluyor

bu durumda hızlı bir stoper şart idi

elimizde ki stoperlerden en hızlısı akbaş gibi geldi bana sol bek oynamışlığı var bu durumda solbekin kademesini en iyi seçenek bana göre

kontra ataklardan yiyeceğimiz gollere hazır olmalıyız
      sakin olun...

Yorum

• Transfer Dosyası - 12 -

İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yemin ediyorum burda yorum yazan cogu kisi skor taraftari. Hic yapici ve sabir gösteren yorum yok. Baskan defalarca ayni seyleri söylemesine ragmen her seyin hemen olmasini isteyen yapimizdan vazgecmiyoruz. Isimiz cok zor.
        Bu çizdiğin taraftar profili başarımız önündeki en büyük engel işte.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Haluk DAĞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardeşim siz hayalcılığa alışmışsınız biz gerçekleri söyleyince zorunuza gidiyor. Sonradan "napalım böyle çıktı" demektense biz demiştim olmaz diye demek iyidir bence! herşeyden "napalım olmadı" diye sıyrılmaya alıştınız
          Gerçekleri söylemiyorsun, manadından sallıyorsun, tutunca da ben dediydim deyip havalara giriyorsun, bir maçta nerden anlayacaksın kimin me olduğunu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
          trabzonspor

Yorum

• bu sene 66 puan toplarız (63-68)
            sizce?
            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslında fark ettiniz mi bilmiyorum hücumda 3-5-2 düzenine benzer bir formasyonumuz var

beklerde prese katılıyor

bekler çok ileride kalıyor

İbanez sürekli bindirme yaptığı için geriye dönüşlerde yorulmuş oluyor ayrıca fiziği defansif manada zayıf kalmasına sebep oluyor

bu durumda hızlı bir stoper şart idi

elimizde ki stoperlerden en hızlısı akbaş gibi geldi bana sol bek oynamışlığı var bu durumda solbekin kademesini en iyi seçenek bana göre

kontra ataklardan yiyeceğimiz gollere hazır olmalıyız
              Eğer önde basip kontraya cikislarini agirlastirabilirsek stoperlerin ağırlığı sıkıntı olmaz ama bizimkilerinde sadece agirlik degil kalite eksikliği de var..

Ben yine de beklerin hucuma etkin katıldığı bir takimda eger Suk gelirse Soudani supriz kosulariyla Bero ve hızlı oynayarak rakiple birebir biraktigimiz Castillo gerekli katkiyi verirse beklerin savunma zaafiyeti ile stoperlerin agirliginin cok sıkıntı olusturacagini düşünmüyorum.

Okay Onazi Beri ile hücum organizasyonlarinda sıkıntı var yalniz..beni düşündüren nokta sag bek ve sag acik transferi kadar Bero nun organizatör rolünü alip alamayacagi..bu noktada da arkadaslarin El Kaddouri ısrarını hakli buluyorum çünkü hoca anlasilan Ekici yi düşünmüyor.

Yorum

• İlk maçların seyircisiz olması bence dezavantaj değil avantaj çünkü iyi sonuçlar gelmeyebilir ilk maçlarda.. Takım daha çok yeni ilk defa birbirleriyle oynuyorlar.. 7. Hafta Akyazı'da ki Akhisar maçına kadar en azından beraber oynamaya alışırlar takım olgusu oluşur yavaş yavaş..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yusufa kanatta katlanmak istemiyorum
                  En son melih61 tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 15:32.
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk maçların seyircisiz olması bence dezavantaj değil avantaj çünkü iyi sonuçlar gelmeyebilir ilk maçlarda.. Takım daha çok yeni ilk defa birbirleriyle oynuyorlar.. 7. Hafta Akyazı'da ki Akhisar maçına kadar en azından beraber oynamaya alışırlar takım olgusu oluşur yavaş yavaş..
                    Aynen
                    sakin olun...

Yorum

• Dün ki süper kupa maçını izlediniz mi??

İlk yarı gs li carole ie tosic in ceza sahası içindeki mmücadelesinde tosic duştu..Ya tüm malvarlığımı koyarım ki düşüren trabsonspor forması gıyıyor olsaydı o penaltı çalınırdı..Ne oldu çat 30 da yenık duurma duştun..Butun planın stratejın değişmek zorunda..Bursa maçında fırtına gıbı başlamışız..eN AZINDAN ORTA SAHADA BASIYORUZ RAKIBI CEZA SAHAMIZA BILE SOKMUYORUZ..aaa oda ne kornerde ıkılı mucadeşeye penaltı verdi...E ne oldu? Düzenizmiz bozuldu..Takımda yenı hemen moral olarak çökuyo...
                      Hakem lerın maç uzerınde sertlıklerdekı pozısyonlardakı adaletı maçın seyrını ınanılmaz değiştiriyor...Geçen sezona başladığımız kadronn rengı bordo mavı değilde sarı lacıvert yada sarı kırmızı olsa ılk ıkıde bıtırır..Bu senede boyle..Ilk 5 hafta şansımıza guçlu anadolu takımları ıle trabzonda seyırcısız oynayacağız..deplasmanlarımızda antepve alanya..şu ılk 5 haftayı 10 puanla geçebılırsek,ondan sonra oturan takım 8.haftadakı gs maçına kadar yol alır ama ışte acaba bı hakem etkı eder mı??? Orası muamma

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün ki süper kupa maçını izlediniz mi??

İlk yarı gs li carole ie tosic in ceza sahası içindeki mmücadelesinde tosic duştu..Ya tüm malvarlığımı koyarım ki düşüren trabsonspor forması gıyıyor olsaydı o penaltı çalınırdı..Ne oldu çat 30 da yenık duurma duştun..Butun planın stratejın değişmek zorunda..Bursa maçında fırtına gıbı başlamışız..eN AZINDAN ORTA SAHADA BASIYORUZ RAKIBI CEZA SAHAMIZA BILE SOKMUYORUZ..aaa oda ne kornerde ıkılı mucadeşeye penaltı verdi...E ne oldu? Düzenizmiz bozuldu..Takımda yenı hemen moral olarak çökuyo...
                        Hakem lerın maç uzerınde sertlıklerdekı pozısyonlardakı adaletı maçın seyrını ınanılmaz değiştiriyor...Geçen sezona başladığımız kadronn rengı bordo mavı değilde sarı lacıvert yada sarı kırmızı olsa ılk ıkıde bıtırır..Bu senede boyle..Ilk 5 hafta şansımıza guçlu anadolu takımları ıle trabzonda seyırcısız oynayacağız..deplasmanlarımızda antepve alanya..şu ılk 5 haftayı 10 puanla geçebılırsek,ondan sonra oturan takım 8.haftadakı gs maçına kadar yol alır ama ışte acaba bı hakem etkı eder mı??? Orası muamma
                        Hakemlere ayar çekilmesi şart, umarım hazırlık maçındaki düdükler sadece tesadüftür. Yoksa bir sezon daha işkence çekeceğiz.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Anadolu takımları(konya ve bursa hariç) Bero oyundayken yapılan pres karşısında direnç gösterir mi?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anadolu takımları(konya ve bursa hariç) Bero oyundayken yapılan pres karşısında direnç gösterir mi?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bu presin sonuç verebilmesi için, bu ortamda gol yapabilecek sağ sol kanatların ve forvetin olmalı. Barcelona dahil dünyada bu presi kimse 90 dakikaya yayamaz. Sen risk alıp önde basıyorsan bu maksimum 15 20 dakika olacak. Bu boğucu ortamda bir gol bulmak zorundasın. Yoksa bu pres Korner olur uzaktan şut olur. Kör düğüm ile pres sona erer.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• dün tosice yapılan mudahale , trabzonsporlu bır oyuncu tarafından yapılsa mutlaka penaltı verilirdi . Pozisyon oyle bir pozisyonkı hakem penaltı verse bırsey dıyemezsın . Vermese birşey dıyemezsın .
                              Konu trabzonspor olunca güle oynaya penaltı veırrler

arka sayfadakı arkadasa katılıyorum
                              61

Yorum

• Benim kafamda tek soru işareti İbanez.. Adamın defansı hiç yok çok kolay çalım yiyor.. Sağ beke alınacak adam da böyleyse yandık..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X