Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün gündüz saatlerinde yeni hocamızın Ersun Yanal olduğuna inanmıştım,
    akşam ortalığı karıştırmışsınız atmışsınız,
    oldu mu şimdi,oldu mu şimdi

Arkadaş azcık bi aklım var onu da zorlaya zorlaya bitirdim iyi mi

-Luce gelecek diye ağzı dolu dolu konuşanlar var,öyle az buz da değil Luce gelecek diyenler,
    -Fonseka ve o tarz hocalarıon ismi dillendiriliyor
    (isim atmasyon da olsa o tarz bir hoca düşünmek mantıklı)
    -Ersun Yanal tamam hatta devre arası anlaşılmıştı diyenler var,

gerçekten hoca işini çok merak ediyorum,
    gecikmeden ismi açıklanacak iyi bir hoca maça 1-0 başlatacak bizi,
    başkana bakış açımızı da netleştirecek.
    aynen abi getirdiği hocaya göre benim de başkana bakış açım değişecek.
    mesela olmaz da ersunu getirdi diyelim açı falan kalmaz, en büyük muhalifi/düşmanı olurum açıklandığı an.
    ama inanmıyorum tekrardan taraftarı ikiye böleceklerini, iyi bir hoca getirip işi bitireceklerdir ki çoktan anlaşmış olmaları gerek yeni hocayla o da ayrı mesele.
    ersunla anlaşmış olsalardı ersun o kadar güzellemeyi fenere yapmazdı. gerçi yapardı ersun bu.
    En son Murathan tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 10:37.

Yorum

• Fener maci sonrasi basta Douglas Erkan ve Marin olmak üzere Atik Musa Salih inde icinde bulunduğu bir kıyım ile beraber Ersun da aciklansin da geleceğe umutla bakalim..

Salih in siddetle gitmesini isteyenlerdenim ama rahatsiz oldugum bir nokta var ki bu cocuk kart hareketinden sonra nicin hic oynatilmadi..Bir yerlerden emir mi geldi..Biz kendi topcumuza böyle mi sahip çıkıyoruz...Oynamasi da umrumda degil oynamasinda zaten ama eger bu sebepten oynatilmiyorsa yaziklar olsun..

Yorum

• Hazirana kadar hocanın açıklanmasını beklemeyin.ayrıca uefa kararı da hoca işini önemli şekilde etkileyecek. Şöyle ki Lucescu ve Fonseca için liglerin bitmesini bekliyorlar, eğer UEFAdan ceza alırsak veya lig sonunda ili yabancı hocayla anlaşamazsak hocamız Ersun Yanal. Ama uefa ceza vermezse hazirana kadar beklicez hoca konusunda burası kesin.

Yorum

• Şota döneminde Gürcü bir oyuncu izleniyor deniliyordu. Vitesse'de oynuyor.İsmi valeri Qazaishvili...Bu sene de istatistikleri iyi. Büttner ile Wilfred Bony'in Vitesse'den İngilterede büyük takımlara gittiğini düşünürsek, bu elemanın bizde çok iş yapacağını düşünüyorum.

Güncel performans bilgileri Valeri Qazaishvili (Shandong Taishan) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Bu da youtube videosu; tekniği ve çevikliği çok iyi...İnşallah izleniyordur hala.İzlenmiyorsa da düşünülmeli scout ekibi tarafından.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hazirana kadar hocanın açıklanmasını beklemeyin.ayrıca uefa kararı da hoca işini önemli şekilde etkileyecek. Şöyle ki Lucescu ve Fonseca için liglerin bitmesini bekliyorlar, eğer UEFAdan ceza alırsak veya lig sonunda ili yabancı hocayla anlaşamazsak hocamız Ersun Yanal. Ama uefa ceza vermezse hazirana kadar beklicez hoca konusunda burası kesin.
            Bence yanlış yaparız,
            Hazirana kadar sürecek belirsizlik cadı kazanı yapar kulübü,başkan çok yıpranır,
            ceza yiyelim yemiyelim hoca lig bitmeden açıklanmalı,
            nasıl olsa uzun vadeli gelecek yeni hoca,gelsin önümüzdeki senelerin temelini atsın,
            futbolcu transferi için cezanın beklenmesi mantıklı ama hoca işi öyle değil.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• twitterda BJKnin Eren albayrak ile önsözleşme imzaladığına ilişkin haberler var.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu haberin doğruluk payı var mıdır? Karadeniz gazetesi kimin?
                Ben şahsen Başkanın böyle bir husus için gazete ziyaretinde açıklama yapacağını sanmıyorum.
                "Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Mircea Lucescu hakkında önemli bir açıklama yaptı. Karadeniz Gazetesini ziyaret eden ve burada Lucescu ile önemli ayrıntıları anlatan Usta, Rumen çalıştırıcının Trabzonspor’un kapısından döndüğünü kaydetti.
                Usta, “Bize istikrarlı bir hoca lazım. Lucescu tam bize göreydi. Deneyimli hoca nereye gitse başarılı oluyordu. Ben neredeyse işi bitiriyordum. Hattan Romanya’dan 5 aylığına bir hoca gönderip daha sonra takımın başına geçecekti. Fakat Türkiye’de birileri imizi bozdu. Düşünün Ukrayna federasyonu dahil, Rumen Teknik adama resmi yazı gönderip “Yeter ne oluyor, sen kulübün başındasın” diyerek uyarıyor” dedi.
                Shakhtar Donetsk’in UEFA Avrupa Liginde yarı finale yükselmesinin ardından Lucescu’nun görüşmelere kapıları kapattığını dile getiren Muharrem Usta, “UEFA’da ki durumumuz ortada. Teknik direktörler maliyetlerine ait dosyalarımız bile UEFA yetkililerinin önünde. Adımlarımızı artık hesaplayarak atmalıyız. Bu saatten sonra Lucescu bize çok pahalı. Ama Trabzonspor’u ayağa kaldırabilecek, kaliteli birileri olabilir” dedi.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hannover düştü kesin ve Salif Sane cok büyük ihtimalle takımı terk edecek.
                  Biraz tuzlu olablir ama yaşı daha 26 ve bize direk bu kadar katkı edecek oyuncu bilmiyorum. Süper fiziği var, cok atletik, top tekniği, hızı bizim ligin üstünde.
                  Atibanın daha hızlı be teknik versiyonunu düşünün. Merkez orta sahayı domine eder. Bundan hiç şüphem yok. Mutlaka Başkan'a ve Scout ekibine iletilmeli.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu haberin doğruluk payı var mıdır? Karadeniz gazetesi kimin?
                    Ben şahsen Başkanın böyle bir husus için gazete ziyaretinde açıklama yapacağını sanmıyorum.
                    "Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Mircea Lucescu hakkında önemli bir açıklama yaptı. Karadeniz Gazetesini ziyaret eden ve burada Lucescu ile önemli ayrıntıları anlatan Usta, Rumen çalıştırıcının Trabzonspor’un kapısından döndüğünü kaydetti.
                    Usta, “Bize istikrarlı bir hoca lazım. Lucescu tam bize göreydi. Deneyimli hoca nereye gitse başarılı oluyordu. Ben neredeyse işi bitiriyordum. Hattan Romanya’dan 5 aylığına bir hoca gönderip daha sonra takımın başına geçecekti. Fakat Türkiye’de birileri imizi bozdu. Düşünün Ukrayna federasyonu dahil, Rumen Teknik adama resmi yazı gönderip “Yeter ne oluyor, sen kulübün başındasın” diyerek uyarıyor” dedi.
                    Shakhtar Donetsk’in UEFA Avrupa Liginde yarı finale yükselmesinin ardından Lucescu’nun görüşmelere kapıları kapattığını dile getiren Muharrem Usta, “UEFA’da ki durumumuz ortada. Teknik direktörler maliyetlerine ait dosyalarımız bile UEFA yetkililerinin önünde. Adımlarımızı artık hesaplayarak atmalıyız. Bu saatten sonra Lucescu bize çok pahalı. Ama Trabzonspor’u ayağa kaldırabilecek, kaliteli birileri olabilir” dedi.
                    Baskan soylemediyse de var olan gercekler bunlar hocam..Lucescu nun bize gelmesi icin bir tane sebep yok nicin gelsin..Bagira bagira yari finale de cikti illa ayrilacaksa kalburüstü bir takıma gidebilir..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Baskan soylemediyse de var olan gercekler bunlar hocam..Lucescu nun bize gelmesi icin bir tane sebep yok nicin gelsin..Bagira bagira yari finale de cikti illa ayrilacaksa kalburüstü bir takıma gidebilir..
                      Haklısın dostum valla.Hele ki uefaya harcamaları minimize edeceğiz dediğimiz yerde Lucescuya yıllık en az 3-3,5 milyon euro verebileceğimizi düşünmüyorum.Uefa buna müsaade etmez.Birde Lucescu kadro kurmak için 5-10 milyon euro bütçeyi kabul edeceğini sanmıyorum.Takıldığım nokta başkanın böyle bir açıklamayı ziyarette yapması hususu.Eğer yaptı ise çıkıp herkese açıklaması varken ziyarette açıklaması hoş olmamış.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• umar---muhammet---zrelak rakip icin her dakika tehdit olusturabilecek hücum 3lusu.Ama uretkenlik konusunda tereddütlerim var.
                        En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 12:29.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ----------onur----------

cavanda---kaminski---bastos---guray

-------ekici----vukcevic-----ndiaye-----

umar---------muhammet-------zrelak

Yorum

• akbas,zeki,ugur,ishak geri geliyormus.Ayrıca yumlu ile yeni sözleşme yapılacakmıs.

Önümüzdeki senenin sampiyon kadrosu yavas yavas olusturuluyor.

Yorum

• Başkanın suana kadar yaptığı işlerden memnun olanlardanım. Projeleride bir o kadar iyi, kriz yönetimide fena değil acıkcası. ( Tabi bunları askerde takip edebildiğim kadarıyla yorumluyorum ) Ama şu yumlu ile devam etme olayı doğruysa, bakış açım tamamiyle değişecek açıkcası. Akakpo güzel iş

Yorum

Çalışıyor...
                              X