Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahaya atlayan lavugun 18 yasindan kucuk yani 17 yasinda olmasi midemi bulandiriyor. Ben hep diyorum yine tekrarlayacam bizim asil dusmanimiz ne tupcu ne aziz ne fb ne gs ne bjk.bizim asil dusmanimiz yuzumuze gulen bizden icimizden gozuken kendi kisisel cikarlari icin bu camiayi bu kulubu uc kurusa satan alcaklar ve hainlerdir. Dusmanin en kotusu en tehlikelisi kendi icimizde olanlar nokta.

Yorum

• Yorum

• lucescu galatasaray ile temastaymıs Trabzonsporla hiç görüşmedim demiş buyur burdan yak.seneye işimiz cok zor.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gelsin başlasın, Türkiye'de dernek başkanı yaparız.
          Ne güldüm.

Yorum

• yani kimse uçmasın bütçemiz çok küçük küçülme başladı vilhena jansen ganso zivkovic gibi isimlerle hayal kurmasın bu isimler hayal.bu isimlerin yolu Türkiyeye 30 yasından sonra düşer ancak.

Yorum

• Galatasaray'ın Luce'yi getirecek maddi gücü yok, tıpkı bizim gibi.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galatasaray'ın Luce'yi getirecek maddi gücü yok, tıpkı bizim gibi.
                belki emekliligimi istanbulda geçiririm diye kabul eder.

Yorum

• ersun yanal ile anlastik gibi
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ersun Yanal, Trabzonspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun

50.Yılda Ersun Hoca ile şampiyonluğa
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• ÖZEL // Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu forması giyen Naokulma ile 200 bin Euroluk ön protokol sözleşmesi imzaladı. (via @akrksmng)

DUYUM:Konyaspor, Mersin İdman Yurdundan Welliton ile yeni sezonda transferi için söz kestiğini duydum.@TransferMerkez

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal, Trabzonspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun

50.Yılda Ersun Hoca ile şampiyonluğa
                        hocam sen nerden aldin duyumu
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ÖZEL // Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu forması giyen Naokulma ile 200 bin Euroluk ön protokol sözleşmesi imzaladı. (via @akrksmng)

DUYUM:Konyaspor, Mersin İdman Yurdundan Welliton ile yeni sezonda transferi için söz kestiğini duydum.@TransferMerkez
                          millet erkenden baslamis yeni sezon hazirligina ...Allahdan bizim böyle sorunumuz yok rahatiz yani
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            millet erkenden baslamis yeni sezon hazirligina ...Allahdan bizim böyle sorunumuz yok rahatiz yani
                            Bence bizdeki çalışmalar hiç olmadığı kadar gizli yürütülüyor. Tamamen hissi.

Herhangi bir duyumum yoktur.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Sıkalım dişleri son 1 ay. Ak koyun kara koyun belli olur. Dilerim arkadaşların dediği gibi son derece gizli yürütülüyordur da haberimiz olmuyordur.
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• facede bir site ersun yanal ile anlastik diyor ?? hic bilgisi olan yokmu burada
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

Çalışıyor...
                                X