Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim taraftar nedense bir türlü Özer ve Erkan'a ısınamadı nedense. Oysa özel adamlar ve şampiyonluk yarışında kadronuzda böyle oyunculara ihtiyaç var. Erkan açmakta zorlanılan maçlardan senede 2-3 tanesini açabilir. Özer her türlü belli bir seviyede oynayan, hata yapan ama insiyatif aldığı için hata yapan ve hepsinden önemlisi belli bir kalitesi olan adam.

Hayır anlamadığım şey daha üçbeş sene önce ortasahada Abdulkadir Özdemir, Hüseyin Cimşir, Hasan Üçüncü, Ayman, Ferhat, Barış Özbek gibi hiç bir özelliği izleyen adamlar Özer Erkan'ı beğenmiyor.. Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum...
    Okurken hayretler içine girdim şok yaşadım

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlayamazsin abicim...Yeterli bulmamak ayri gönder gitsin demek ayri..Herkes 11 oynayamayacak sonucta..
      İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yürekten soruyorum,
      5 sene önce hüseyin vardı diye özeri izlemek zorunda mıyız?
      ayman vardı diye,
      bu takıma üst düzey orta alan gelmeyecek mi?
      İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İbretle okudum. Cevap yazmaya üşendim yeminle...

Kötü olan Özer-Erkan değil. Kötü olan takım. Takım ruhu ve takım oyunu. Bu takım biraz form tutabilse, 2011'deki takım ruhunun yarısını yakalayabilse o zaman Özer ve Erkan'ın değeri anlaşılır. Hep karıştırdığımız şey futbolun bir takım oyunu olduğu, bireysel oyun olmadığı. Bize Yattara Jaja gibi adamlar da lazım evet ama onlardan önce takım olmak lazım. 2011'deki Jaja'yı bugünkü takıma koyun mesela, futbol mu oynayacaktı sanıyorsunuz. Veya bugünkü Cardozo'yu 2011'deki takıma koyun bakalım neler oluyor.. Aynı şekilde, Özer ve Erkan da kötü bir takım içinde kötü olmaya mahkumlar...

Yasin Öztekin. Burada küfürler havada uçuşuyordu, ne oldu adam geçen sene GS'i şampiyon yaptı. Neden ? Çünkü takım iyiydi ?
      Selçuk, Burak, Engin, Egemen ve daha niceleri az küfür yemediler, az hakaret işitmediler Avni Aker'de. Ben burada çok savundum Selçuk'u, Ersun'un manevi evladı diyenlere karşı. Ama takım belli bir seviyeye gelince de bu yetersiz bulunan adamlar şampiyon yaptı bizi.

FM gibi baktığımız sürece Özer'i yetersiz buluruz. FM'de Özer'i satıp Konstant'ı alınca takım coşar ama gerçekler ortada işte...

Özer-Erkan süper adamlar demiyorum yanlış da anlaşılmasın, ama buradaki yazılanları haketmiyorlar ve şampiyon olacak takımda rahat rotasyonda oynarlar, katkı sağlarlar, hatta maç-puan kurtarırlar.
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Pardon ama Yasin Öztekin Gs'yi şampiyon mu yaptı ?

Yorum

• Belçika liginde ne cevherler var , transferleri oradan yapmalıyız..
          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Bunu ben de anlamış değilim, Erkan İsviçre milli takımının oyuncusu. Özer' de oynadığı her zaman müspet işler yapıyor. Yusuf'a da herkes sinir oluyor, sol bekte olsun her mevki de canla başla oynuyor. Sanırsın kadro çok iyi de bu adamlara yer yok.
            İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim taraftar nedense bir türlü Özer ve Erkan'a ısınamadı nedense. Oysa özel adamlar ve şampiyonluk yarışında kadronuzda böyle oyunculara ihtiyaç var. Erkan açmakta zorlanılan maçlardan senede 2-3 tanesini açabilir. Özer her türlü belli bir seviyede oynayan, hata yapan ama insiyatif aldığı için hata yapan ve hepsinden önemlisi belli bir kalitesi olan adam.

Hayır anlamadığım şey daha üçbeş sene önce ortasahada Abdulkadir Özdemir, Hüseyin Cimşir, Hasan Üçüncü, Ayman, Ferhat, Barış Özbek gibi hiç bir özelliği izleyen adamlar Özer Erkan'ı beğenmiyor.. Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum...

Yorum

• Bu takımda ben herkesin ittifakla iyi dediği adama rastlamadım, M. Ekici'yi, Onuru, Cardozo'yı, Mbiae'yi eleştirende çok. İyi de biz kimle oynayacağız. Erkan, Özer, Yusuf da gitsin. M. Yumlu semte dahi uğramasın, uçun kuşlar uçun.

Yorum

• Özer Hurmaci, Ofansif Orta saha ve Kanat oynayan Özer ligde 12 mac 748 dakikada sadece 1 asist yapabildi ve bu adam Burda övülüyor.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özer Hurmaci, Ofansif Orta saha ve Kanat oynayan Özer ligde 12 mac 748 dakikada sadece 1 asist yapabildi ve bu adam Burda övülüyor.
                  15 Maç 979 Dakika
                  Kumral Bir Çocuk
                  Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• Özer satılsın o zaman, var mı alıcısı. 1,5 sene kiralık oynadı, bonservisi niye alındı bunun. Şimdi bonservisi biz de yerden yere vuralım. Taraftarlık bu değil. Yusuf 350.000 liraya oynuyor, bonservisi de sıfır alındı. Yerden yere vuruluyor. Sol bekten al rakip korner çizgisinden niye Cardozonun kafasına nişanlamıyorsun vay be.

Yorum

• Sorun ve maliyet problemi bu çocuklar değil. N.Doye, Douglas, Sefa, Deniz, Soner ve diğerleri. Sırasıyla eleştirelim. Her şeyin başına erkan, Yusuf, özer demeyelim.

Yorum

• brezilya basinina göre luciano ve malcolmu istemis luce corinthiansden baskandan ayrica bunlarda varmis listede
                        Luan Garcia Vasco
                        Rodrigo Caio Sao Paulo
                        Gerson Roma
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 17:48.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fayda maliyet analizi diye burada yazıp duruyorum. Bu analizi yapmazsak yanlış yere çıkarız. Bugün arkadaşlar alınan paraları ve bonservisleri yazdılar, biraz bakmak lazım. Yusuf'u eleştireni Allah çarpar, Mustafa Yumlu'yu da öyle.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fayda maliyet analizi diye burada yazıp duruyorum. Bu analizi yapmazsak yanlış yere çıkarız. Bugün arkadaşlar alınan paraları ve bonservisleri yazdılar, biraz bakmak lazım. Yusuf'u eleştireni Allah çarpar, Mustafa Yumlu'yu da öyle.
                            yumlumu
                            su gecen sene prim seviyesi tavan ücretten verilen yumlu taraftarin maasi zam yapildigini görmemesi icin
                            neyseki son sezon
                            4-4 biten maci ve yumlu ismi unutulmayacak
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bugün senelik 160.000 gibi bir rakam burada yayınlandı. Açıkçası 4-4'ün ne olduğunu bilmiyorum, kadro dışı bırakılmıştı, onu kasdediyorsunuz sanırım.
                              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yumlumu
                              su gecen sene prim seviyesi tavan ücretten verilen yumlu taraftarin maasi zam yapildigini görmemesi icin
                              neyseki son sezon
                              4-4 biten maci ve yumlu ismi unutulmayacak

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer satılsın o zaman, var mı alıcısı. 1,5 sene kiralık oynadı, bonservisi niye alındı bunun. Şimdi bonservisi biz de yerden yere vuralım. Taraftarlık bu değil. Yusuf 350.000 liraya oynuyor, bonservisi de sıfır alındı. Yerden yere vuruluyor. Sol bekten al rakip korner çizgisinden niye Cardozonun kafasına nişanlamıyorsun vay be.
                                Yusuf bu sezon 1.1 m lira alıyor. Önümüzdeki sezon 1.2 m lira alacak.
                                En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 17:57.

Yorum

Çalışıyor...
                                X