Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Toptan cevap vereyim abilerim. Herhangi bir duyumum yok. Başkanın dediklerinden yola çıkarak yazdım mesajı. Ersun Yanal ismi beni de heyecanlandırıyor ama transfer konusunda tam yetki verilmeli kendisine. Yunus Mallı'yı kapsaydık keşke geçen sezon :/
    Yunus treni kacmamaliydi çok canım sıkıldı o transfere tolgaya o kadar uzulmemistim

Ersun bu ekiple işler. Kendisine bırakılırsa çok can yakar cokkk

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Neyse ki asporun verdiği tek habere inanmadigim için o ahlaksız beceriksiz fenerli için tek kelime etmeyeceğim . :d
      Fb maçı öncesi fbyi gazlamak için yapılmış bir haberdir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bak böyle yapıyorsunuz içime bir umut ışığı doğuyor,yapmayın böyle
        transfer basladi
        bize cok yakin olan kanat forvetin scout raporunu scout basligina koydum

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Normalde ndoye ve cardozo beraber rahatlıkla 10miyona cine satılabilir.
        gidecekler, satilacaklar, takaslar olacak, bi kacida tazminat isteyecek gitmek icin
        herseyi "daumenmass" lan hesaplayip bu rakama geldim

yönetimde bunu basarirsa bence büyük alkisi hak ederler
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 17:45.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu Emre Güral'daki havaya bak sanki 40 golle gol kralı oldu.Beşiktaş da seçeneklerden biriymiş.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            transfer basladi

gidecekler, satilacaklar, takaslar olacak, bi kacida tazminat isteyecek gitmek icin

hocam marlos moreno ismine kendisini izleyen takım adlarını tam hatırlamamakla beraber yabancı basında da çeşitli defalar denk geldim. çok kolay bi transfer gibi durmuyor. en azından çok ucuz olmayacaktır.
            There is no spoon...

Yorum

• Diktatör şikeci aziz Ersun'a neden bu kadar kafayı taktı anlamış değilim. Karısına kızına mı yeltenmiş. Adama ahlaksız diyor resmen anlamadım gitti.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Birde olaya ters açıdan bakalım bu ahlaksız azize ile onun tabiri ile ''ahlaksızlar'' baseder ancak

O ruh geri gelecek
                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  transfer basladi

Marlos Moreno'dan emin misin baba?
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yusuf denen iq'su düşük elemanı oynatacaksa gelmesin

Yorum

• Ozerde saglam dayilar var sanirim

Yorum

• Liverpool's Moreno transfer: Club chief confirms 'extraordinary offer' required

Liverpool would have to make an "extraordinary offer" to stand a chance of signing Colombia striker Marlos Moreno this summer.

That is according to Atletico Nacional president Juan Carlos De La Cuesta, who confirmed there is interest from Europe in the 19-year-old.

Moreno has been one of the brightest talents in the Copa Libertadores this season and has reportedly caught the eye of a number of clubs.

Portuguese newspaper A Bola claimed last week that Porto are interested, as well as Paris Saint-Germain and Liverpool.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Caner olayi hayal ve. Masabasi sallama haber rizesporlu eren mutlaka alinmali

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Liverpool's Moreno transfer: Club chief confirms 'extraordinary offer' required

Liverpool would have to make an "extraordinary offer" to stand a chance of signing Colombia striker Marlos Moreno this summer.

That is according to Atletico Nacional president Juan Carlos De La Cuesta, who confirmed there is interest from Europe in the 19-year-old.

Moreno has been one of the brightest talents in the Copa Libertadores this season and has reportedly caught the eye of a number of clubs.

Portuguese newspaper A Bola claimed last week that Porto are interested, as well as Paris Saint-Germain and Liverpool.
                            Alamıyorsak kiralayalım gitsin 1+1 opsiyonla gelsin oynasın illa satın alacağız diye bir durum yok. Kiralık işi çok mantıklı hele Mario Gomez'i gördükten sonra. Benteke şu an Mario Gomez'in durumunda mesela bu tip bir potansiyelli genç bir de sağlam bir yıldız kiraladık mı tamam. Eğer genç oyuncu için sıkıntı çıkarsa geri çağırma maddesi koyar projeleri anlatırız.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Normalde ndoye ve cardozo beraber rahatlıkla 10miyona cine satılabilir.

Çin'le ilgili yanlış bilinen bir olay...

Bakın burada kısa ve öz çok iyi anlatılmış Çin'deki durum. Harika yazı.

Çin'de 4 yabancı sınırı var, e adamlar da para da var. Bu 4 yabancı hakkını Cardozo'ya, N'Doye'a kullanmaz anlayacağın.

Futbolda bizden çok daha sistemli ilerliyorlar şu an, Çin deyip geçmesin kimse.

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çin'le ilgili yanlış bilinen bir olay...

Bakın burada kısa ve öz çok iyi anlatılmış Çin'deki durum. Harika yazı.

Çin'de 4 yabancı sınırı var, e adamlar da para da var. Bu 4 yabancı hakkını Cardozo'ya, N'Doye'a kullanmaz anlayacağın.

Futbolda bizden çok daha sistemli ilerliyorlar şu an, Çin deyip geçmesin kimse.
                                Ben yabanci sinirini iyi biliyorum, 4 yabanci 1 asya federasyonundan oyuncu haklari var. Cardozo bir süper yildiz, onu rahatlikla oraya pazarlayabilirsin. Cinler Premier lig hastasi, bunu kullanarak N'Doye'yi oraya pazarlayabilirsin. Sonucta 2 sezon orada oynamis biri, rusya, danimarka ve milli takim karnesi ortada. Rahat 3-5 milyona satabilirsin onu oraya, burda cok iddaaliyim.
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

Yükleniyor...
                                X