Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Asbaşkan teyidli net bilgi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Baska ne soyledi )

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baska ne soyledi )
      Selam söyledi

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çin'le ilgili yanlış bilinen bir olay...

Bakın burada kısa ve öz çok iyi anlatılmış Çin'deki durum. Harika yazı.

Çin'de 4 yabancı sınırı var, e adamlar da para da var. Bu 4 yabancı hakkını Cardozo'ya, N'Doye'a kullanmaz anlayacağın.

Futbolda bizden çok daha sistemli ilerliyorlar şu an, Çin deyip geçmesin kimse.
        Ersan Gülüm'e kullanan Cardozo'ya mı kullanmayacak? Bu tarz liglerde yıldız dediğimiz belli bir kariyeri olan oyuncu tribünleri doldurmak için kullanılır. Hindistan, Amerika v.s gibi ülkelerde de yapılıyor bu.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersan Gülüm'e kullanan Cardozo'ya mı kullanmayacak? Bu tarz liglerde yıldız dediğimiz belli bir kariyeri olan oyuncu tribünleri doldurmak için kullanılır. Hindistan, Amerika v.s gibi ülkelerde de yapılıyor bu.
          ersan gülüm orda yabanci olarak sayilmiyor

Yorum

• Başkan scout ekibimiz dışardan gelen önerileri de izliyor, değerlendiriyor demişti. Buradan bir liste sunulabilir mi acaba. Baya iyi takip eden arkadaşlar var.

Yorum

• Çin'de yabancı sınırı konusunda şöyle bir detay var. Ülke dışındaki herkes yabancı sayılıyor sadece Asya Kıtası pasaportu taşıyan yabancı oyuncuya artı bir kontenjanı var. Bu eksikliği bir giderelim önce.

Sonra transfer meselelerine gelince. Hedefi ligdeki futbol kalitesini geliştirmek olan bir yapılanma alacağı katkıya bakar. Cardozo'dan verim alabilecekse Cardozo'yu alır. Vagner Love'ın, Tardelli'nin Elkeson'un ya da Diamanti'nin ne fazlası var ?

5 senem bitti bu ülkede. Sağda solda burayla ilgili haberleri okuyunca bilmişlik taslayan gereksiz yazarlara ve köşe yazılarına harcadığım saniylere üzülüyorum şahsen.

Çin'de futbol öyle 3-5 senede düzelecek gibi de değil. Taraftarların hoşlanmalarını sağlıyorlar evet fakat bu futbolun değil futbol dışı şeylerin gelişmesi yönünde ilerliyor, insanların Manchester United'a değil kendi ülkelerinin takımlarına para harcamasını istemelerinden kaynaklı.
              9 # Osvaldo'

Yorum

• teknik direktör konusunu düşünüyorum da; ustanın her basın toplasında mevcut kara tabloyu hatırlatmasını hesaba katarsak, lucescunun gelmesini saglayacak ekonomik ortamı nasıl oluşturacagız. yıllık yuksek ücret ve yüksek transfer bütçesi talep edecektir. çünkü adam basarıya alışık. çıtası yüksek. lucescunun gelmesini şimdilik keşke demekle yetiniyoruz. 2. planda ersun hoca var sanırım. daha az maliyetli ve kulubun şartlarına uygun hareket edebilecek bir isim. ustanın yönetim tarzına uyum saglayabilecek bir yapıda artı olarak. usta gibi bilimsel verileri dikkate alıyor. ama lucescu kadar sportif basarıyı saglayabilirmi soru işareti. 3. secenek de supriz bir yabancı isim olabilir....
                En son ensarusta tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 23:38.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ersan gülüm orda yabanci olarak sayilmiyor
                  Asyalı olması sebebiyle kendisine özel 1 kontenjan açılmış olması onun yabancı sayılmadığı anlamına mı geliyor. Neyse siz değersizleştirmeye devam edin. Bu kafa hiç değişmeyecek.

Yorum

• Manchester City'de Seko Fofana adında bi ön libero var. 95li stilini Yaya Toure'ye benzettim. İyi oyuncu ����

Yorum

• uronen canerden cok daha iyi, skorerde
                      brüggeye dün takti yine

cardozonun veliahti su an patlayisi devam ettiriyor
                      2. golunu biraz önce atti brian montenegro...

söyle bir kadro hayal ediyorum

----------------------------------ONUR / UGURCAN

CAVANDA / BOSI -----TASCI / SULU ---------------VERMAELEN/ OGULCAN------URONEN/ EREN
                      ----------------------TAKAS/ 500bin€--------------kiralik---------------------1,5mil€/ beles

--------------------------------KEVIN BALANTA / OKAY
                      ---------------------------------2mil€

MORENO/ KAINZ-------------------VUKCEVIC / BATU-----------------------BAILEY / KAINZ
                      3mil€ / 1,5mil€------------------------1mil€---------------------------------4mil€

-------------------------------------GANSO / EKICI
                      ------------------------------------6mil€

---------------MUHAMMET DEMIR / BRIAN MONTENEGRO / FREDRIK GULBRANDSEN
                      -----------------------------------------------700bin€ / 1,5 mil€

22 milyon avroya takim kurdum
                      11 milyon avro satislardan, 5 milyon azalan oyuncu maaslarindan karsilarsin
                      6 milyonda stadyum gelirinden

nurtopu gibi sampiyon kadro
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 04:43.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ya devre arası bu ersunun peşinde lazio yokmuydu kapılarında yatmıyormuydu şimdi yine bizle haberi çıktı bakalım bu sefer kim yatacak ersunun kapılarında çok büyük hoca ya öyle böyle değil

Yorum

• Sabah haberleri okudum ne kadar yalan da olsa Erkan'ı Çin'e kakalıyormuşuz. Güne güzel bir başlangıç.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Burda matrix diye bir vatandaş vardı,oda scout ekibindeymiş herhalde başkanın.

Yorum

• Ersun Yanal hergün başka bir takımla anlaşıyo. Kendisi mi yazdırıyo haberleri nedir?

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdal abi yalanladı ersunu
                                [ATTACH]9027[/ATTACH]
                                İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun falan gelmeyecek..

İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Asbaşkan teyidli net bilgi

Dün gündüz saatlerinde yeni hocamızın Ersun Yanal olduğuna inanmıştım,
                                akşam ortalığı karıştırmışsınız atmışsınız,
                                oldu mu şimdi,oldu mu şimdi

Arkadaş azcık bi aklım var onu da zorlaya zorlaya bitirdim iyi mi

-Luce gelecek diye ağzı dolu dolu konuşanlar var,öyle az buz da değil Luce gelecek diyenler,
                                -Fonseka ve o tarz hocalarıon ismi dillendiriliyor
                                (isim atmasyon da olsa o tarz bir hoca düşünmek mantıklı)
                                -Ersun Yanal tamam hatta devre arası anlaşılmıştı diyenler var,

gerçekten hoca işini çok merak ediyorum,
                                gecikmeden ismi açıklanacak iyi bir hoca maça 1-0 başlatacak bizi,
                                başkana bakış açımızı da netleştirecek.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X