Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Douglao yu almamiz lazimdi

Yorum

• Yusuf Dove Dove orta çalıştırmak lazimmmm

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• moral bozmaya devam

Yorum

• Ortasah facia yasatacak bize.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• o kadar adam içinde kendisini unutturan Musa'ya da tebrikler
            bu adam takımda ne stoper ne sol bek hiç birşey olamaz.
            bu arada Denizde elimizde kaldı sanırım
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• douglao süper stoper..Akhisar kurmuş sistemi takır takir işliyor...Orta saha almayip büyük hata yapıyorlar..takım devre arasında kalite kaybetti..kazanmadi....
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Deniz'de 2 milyon alacağından vazgeçti desek 600 bin euro+6.4 m euro=7 m euro

Muharrem Usta kimseye 2 milyon bırakmaz kelimeleriyle döver adamı.
                Son lafına bitdim yavuz [emoji23]
                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Kimse kusura bakmasin bu takim kümeye oynar bitane dribling yapip adam gece bilen futbolcu yok hic olmasa marinle mamiyi alsada berabere yapsak

Yorum

• Takim oyunu diye bisey yok kimin ne yaptigi belli degil hani sistem taktik hami hoca daha ilk macta yapma bunlari.korktugum basima geldi duran top golu yedik.salih musa gobekte evlere senlik.akhisar saldirsa cok pozisyon veririz.douglas niye yedek anlam veremedim stoper yoklugunda.muhammed demir ve marin hamlesi olur ikinci yarida

Yorum

• Herkez 4e gitti derken tek ben yazmistim 2 .kulup olayini 6 civari rakama gidecegini

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dört diye bir şart yok üstteki takımlar seri başı oluyor sadece...
                        Ustteki takimlar ilk 4 oluyor iste. ))

Biz Ndiaye yi almamakla buyuk hata ettik. Saka maka kumeye oynayacagiz yada 10. siralarda takiliriz. Ekici de gitti biz kolay kolay hicbir maci kazanamayiz. Ofansif orta sahalarimiz feci derecede kotuler.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün başkan açıkladı ben menejer dünyasını çözdüm sizce bizim başkan 2 milyon euro kaptirirmi menejere
                          Bu lafları bize söyletecek bir başkanımız var ya ne güzel bir lütufdur bu [emoji1]
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bu lig bu ortasahayla bitmez...
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkez 4e gitti derken tek ben yazmistim 2 .kulup olayini 6 civari rakama gidecegini
                              Abi Ndiyayele ilgili bise biliyor musun durum vahim kümeye oynariz böle

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkez 4e gitti derken tek ben yazmistim 2 .kulup olayini 6 civari rakama gidecegini
                                Abi büyüksün be başka transfer varmı saat 12 ye kadar
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Çalışıyor...
                                X