Bizim Douglao yu almamiz lazimdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
o kadar adam içinde kendisini unutturan Musa'ya da tebrikler
bu adam takımda ne stoper ne sol bek hiç birşey olamaz.
bu arada Denizde elimizde kaldı sanırımÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz'de 2 milyon alacağından vazgeçti desek 600 bin euro+6.4 m euro=7 m euro
Muharrem Usta kimseye 2 milyon bırakmaz kelimeleriyle döver adamı.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Takim oyunu diye bisey yok kimin ne yaptigi belli degil hani sistem taktik hami hoca daha ilk macta yapma bunlari.korktugum basima geldi duran top golu yedik.salih musa gobekte evlere senlik.akhisar saldirsa cok pozisyon veririz.douglas niye yedek anlam veremedim stoper yoklugunda.muhammed demir ve marin hamlesi olur ikinci yarida
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDört diye bir şart yok üstteki takımlar seri başı oluyor sadece...))
Biz Ndiaye yi almamakla buyuk hata ettik. Saka maka kumeye oynayacagiz yada 10. siralarda takiliriz. Ekici de gitti biz kolay kolay hicbir maci kazanamayiz. Ofansif orta sahalarimiz feci derecede kotuler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün başkan açıkladı ben menejer dünyasını çözdüm sizce bizim başkan 2 milyon euro kaptirirmi menejere-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkez 4e gitti derken tek ben yazmistim 2 .kulup olayini 6 civari rakama gidecegini
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkez 4e gitti derken tek ben yazmistim 2 .kulup olayini 6 civari rakama gideceginibaşka transfer varmı saat 12 ye kadar
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
Yorum