Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendimi bildim bileli futbolu takip ederim. Ben hayatımda TS nin bu kadar loser sezon yaşadığını görmemiştim. Albayrak dönemi de dahil.

Milyonların döndüğü piyasada takımın 10 numarası ligin en yeteneksiz oyuncularının başında gelen Özer Hurmacı oluyorsa bu takım Mersin İdman Yurdu muamelesi görmeyi hak ediyor demektir. Abartmadan söylüyorum ligin en kötü kanatlarına ve ofansif orta sahalarına sahibiz.
    Sadece bu sezon değil bizim takım hep loser. Camia olarak loser bi camiayız biz winnerlık yok 70lerde kaldı o iş.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• arkadaslar bu takim ligde böyle devam edemez muharrem Usta iyi niyetlisin biliyorum da ligde ne b.k yiyecegiz anlamiyorum son Saniye bastirin verin parayi alin ndiayeyi yeter artik büyük takim on numarasiz mac nasil kazanacak yazik günah bu taraftara ya nasil anlayis var sizde ???? hafta sonu akhisarla oynayacagiz maci kaybedersek ligin dibine düsecegiz yazik günah bunu sadece benmi biliyorum alin bir oyuncu ndiaye mbiadan para gelmis bastir parayi al kimse birsey demez yandik yanacagiz yeter artik ya cok seyler yazacagim yazamiyorum ayip ya ayip gercekten hasta olduk arkadas ya 90 dakkika bir isabetli sut yok bu nedir yahu hami hoca mactan sonra aciklama neden yapmadi?? memnunlarmi yoksa hocam git baskana de böyle olmaz bana calim atabilen bir oyuncu getirin de ??
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam belli diyorsunda sence şadi hoca olsa

kendi mevkilerinde yeteneksizce oynayan salih ve musa nizam neden stoperde oynadı.
        yumlu
        akakpo
        aykut
        douglas neredeydi sakat mıydı. önemli mac diyorsun dostum sonucta. bu kadar sacmaca hamleler olmalalıydı bence. yedigimiz gol tamamen adam paylasımı yapamasından. daglao yine 1 tane bile hava topu vermedi hepsini karsıladı
        Aykut ile Mustafa hasta olduklari icin kadroda yoktular
        Akakp-Douglas cok daha mantikli olurdu katiliyorum.
        Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• muhammed demir ve gürayı yeni geldikleri için kategori dışında tutuyorum. şu takımda onur dışında bir tane bizi hak eden karakteriyle kalitesiyle oyun anlayışıyla futbolcu göremedim sahada. bunlarmı bizi sampiyonluğa taşıyacak. anca kumede tutar bu kadro.

Yorum

• 15 maç okay ve aytaç ikilisiyle nasıl geçecek.
            mbiaya 15 milyon euro verip geri alalım bence.
            Ya da bosiyi ortasahaya çekelim

Yorum

• Antep alıştı iyice Bursa altyapısından adam almaya, 19 yaşındaki Doğanay'ı almışlar.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TR saatiyle 23.59 yani şuan 43 Dakika var
                yani kapandi diyelim memnunlar herhalde .

ah be su takima ndiaye ilac olurdu ilac ben hoca olaydim ya bana bir on numara alirsiniz yada ben gidiyorum derdim cekmezdim bu cileyi bunu sadece benmi böyle düsünüyorum ..

bir oyuncumuz yok ortasahada calim atacak taraftari rahatlatacak sut cekecek asist yapacak yok yok yok marine ümit bagladik resmen marin girince ne ediyor ?? bal yapamayan ari ...okay rakiplere asist yapiyor ..
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Elimizde bu tür oyuncular varken, hami hoca ney yapsin. Cikip da o mu golleri atsin.....sizi hic anlayamiyorum.....

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak TolgaZengin28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aykut ile Mustafa hasta olduklari icin kadroda yoktular
                    Akakp-Douglas cok daha mantikli olurdu katiliyorum.
                    abi kötü halleri daha iyi oynardı.

neyse gecti bitti. bu ilk hayallerin yıkılması degil.

YKO nun yazdıgına göre 4 ay yok güral..
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      muhammed demir ve gürayı yeni geldikleri için kategori dışında tutuyorum. şu takımda onur dışında bir tane bizi hak eden karakteriyle kalitesiyle oyun anlayışıyla futbolcu göremedim sahada. bunlarmı bizi sampiyonluğa taşıyacak. anca kumede tutar bu kadro.

Güray artik iki ay oynayamaz
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• Biz maçı defansla kaybetmedik hatta Salih ve Musa hiçte fena değildiler.Biz maçı ilk olarak orta sahada kaybettik.Top tutamadık pas yapamadık. Özerin zaten nerede oynadığı ne oynadığı belli değil.İkinci olarak Beşir girmesi gerekirken Sefa girdi.Takımın temposu kayboldu.Ve son olarak Marin hiçbir katkı veremedi. Abdülkadir bu adama beş basar.Hami hocayı eleştirmek için 3 maç daha beklenir.Küme düşmeyelim de seneye Allah kerim.

Yorum

• winner olmak icin winner hoca gerek .
                          hami gibi loserla olmaz bu is .
                          o varsa loser oyuncularda var .ve en önemlisi yeni loserlarda gelecek . ve bu loserlar loserligi bulasatiriyor takima .

Yorum

• 10 numara'ya yer yok suanda.

Merkezi 3 kisi yapicaz mecbur.

Aytac on libero, Mehmet Ozer merkezi

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi kötü halleri daha iyi oynardı.

neyse gecti bitti. bu ilk hayallerin yıkılması degil.

YKO nun yazdıgına göre 4 ay yok güral..
                              O zaman 4 hafta sonra oynar rahat olun
                              Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Bu takıma ortasaha lazım diye yazdık hep. Akhisar kimlerle defans yapıyor. Önemli olan kanat ile ortasahaydı ikisine de takviye yapmadık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X