Atınç'a 2. lig takımı 6 milyon euro verdi şimdi de Ersan'a Çin takımı 7 milyon euro verdi bana hiç gerçekçi gelmiyor bunlar valla. Üstelik Ersan yaz döneminde de Çin'e gidecekmiş ve o dönem 5 milyon euro bonservis ve yıllık 2 milyon euro alacakmış. Şimdi ise 4 milyon euro alacakmış. Bu da ilginç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtınç'a 2. lig takımı 6 milyon euro verdi şimdi de Ersan'a Çin takımı 7 milyon euro verdi bana hiç gerçekçi gelmiyor bunlar valla. Üstelik Ersan yaz döneminde de Çin'e gidecekmiş ve o dönem 5 milyon euro bonservis ve yıllık 2 milyon euro alacakmış. Şimdi ise 4 milyon euro alacakmış. Bu da ilginç.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Şangay'daki 10 yaşında veledin bile bildiği Liverpool'u elersen böyle satış yaparsın işte. Ama daha ilk turda zıbıdırıstısk takımına evlenirsen, bir de utanmadan " gereksizdi canııım" diye uzanamadığın ciğeri mundar edersen, 2 UEFA ve 1 süper kupa kaldırmış adamı bile zar zor yollarsın
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Şangay'daki 10 yaşında veledin bile bildiği Liverpool'u elersen böyle satış yaparsın işte. Ama daha ilk turda zıbıdırıstısk takımına evlenirsen, bir de utanmadan " gereksizdi canııım" diye uzanamadığın ciğeri mundar edersen, 2 UEFA ve 1 süper kupa kaldırmış adamı bile zar zor yollarsın
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep Onur Kıvrak sağolsun!
Kendi sahasında 10 kişi Makedon takımına 120 dk gol atamayan takımda kalecinin son dakika yaptığı hata, benim için hata değildir. Yememiz gereken golü yedik, hepsi bu. Penaltılara gitse de elenecektik değişen bir şey olmayacaktı çünkü takımın başkanı birkaç gün önce canlı yayında ''Avrupa bizim için gereksiz, lige odaklanacağız bu yıl şampiyonluk istiyoruz(!)'' açıklaması yapmıştı. Eşi benzeri görülmemiş vizyonsuzluk sonucu oyuncularda gerekeni yaptılar.
İho etkilerinden kurtulmak lazım. Sorun o maçta Onur da değildi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Beşiktaş yarışmacı takım vasfının ekmeğini yemelere doymuyor resmen.Öyle Liverpool olayı falan değil, bütün konuyu günüblirlik işlere bağlamak asıl meseleyi ıskalamak anlamına geliyor.
En son Sosa için Çin'den 20 milyona yakın teklif gelmiş. Bugün Sosa Trabzonspor'da olsaydı bu paralara satılma ihtimali var mıydı? imkansız. Peki neden yok. Çünkü Beşiktaş iyi işleyen, yarışmacı ve elindekine değer katan bi takım. Arkasına sağlam bi yönetim almış albenisi kuvvetli bi vitrin.
Benim Usta yönetiminden tek beklentim takımın yarışmacı hüvetini geri kazandırması. Elbette şampiyon olmak isterim ama düzenli şekilde şampiyonluğu oynamak şampiyon olmak kadar değerli. Mevcut Trabzonspor gibi günübirlik şampiyon olacağıma Beşiktaş gibi 3 yıl şampiyonlu kovalayıp 4.yıl şampiyon olmayı tercih ederim.
Her ne inşa etmek istiyor olursanız olun, onun temelinde muhakkak bi standart olmak zorunda. Trabzonsporun da tek amacı bu standardı yakalamak olmalı.En son gometra tarafından düzenlendi; 04.02.2016, 12:59.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahasında 10 kişi Makedon takımına 120 dk gol atamayan takımda kalecinin son dakika yaptığı hata, benim için hata değildir. Yememiz gereken golü yedik, hepsi bu. Penaltılara gitse de elenecektik değişen bir şey olmayacaktı çünkü takımın başkanı birkaç gün önce canlı yayında ''Avrupa bizim için gereksiz, lige odaklanacağız bu yıl şampiyonluk istiyoruz(!)'' açıklaması yapmıştı. Eşi benzeri görülmemiş vizyonsuzluk sonucu oyuncularda gerekeni yaptılar.
İho etkilerinden kurtulmak lazım. Sorun o maçta Onur da değildi.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahasında 10 kişi Makedon takımına 120 dk gol atamayan takımda kalecinin son dakika yaptığı hata, benim için hata değildir. Yememiz gereken golü yedik, hepsi bu. Penaltılara gitse de elenecektik değişen bir şey olmayacaktı çünkü takımın başkanı birkaç gün önce canlı yayında ''Avrupa bizim için gereksiz, lige odaklanacağız bu yıl şampiyonluk istiyoruz(!)'' açıklaması yapmıştı. Eşi benzeri görülmemiş vizyonsuzluk sonucu oyuncularda gerekeni yaptılar.
İho etkilerinden kurtulmak lazım. Sorun o maçta Onur da değildi.
İhoyu, hurmayı, şotayı paket yapıp gönderdi, Milli Halk Kahramanımız Onur'dur.En son 7can61 tarafından düzenlendi; 04.02.2016, 13:18.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediği amatör golün bir kaç dakika öncesindede yaptığı bir degaj var evlere şenlik.Takım belki penaltılarla turu geçecekken senin amatörde bile yeyilmeyecek gol yememen lazım.Bu sene bir değil iki değil 6-7 tane çok hatalı yediği goller var.İHO etkisini hangi aklın ürünü olarak argüman gösteriyorsun Mert.O golleri İHO bile bile yemi dedi Onur'a?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevarlığı yetiyordu iho'nun.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediği amatör golün bir kaç dakika öncesindede yaptığı bir degaj var evlere şenlik.Takım belki penaltılarla turu geçecekken senin amatörde bile yeyilmeyecek gol yememen lazım.Bu sene bir değil iki değil 6-7 tane çok hatalı yediği goller var.İHO etkisini hangi aklın ürünü olarak argüman gösteriyorsun Mert.O golleri İHO bile bile yemi dedi Onur'a?
Golü yemek istese 90+ da maç biterken o degajdan gelen şutu kurtarmazdı, son anda tuttu çeldi topu çok zor pozisyondu. Maç içinde önemli kurtarışları da oldu sadece bu pozisyon değil. Fatih abi bak tekrar yazıyorum, İho maçtan önce Avrupa bizim için önemsiz açıklaması yaptı. Dünyanın hiçbir kulübünde böyle amatörlük görülmemiştir. Oyunculara maçın önemi anlatılmadı, maçın kazanılması istenmedi. Mbia ve Okay dışında hiçbir oyuncumuz o maçta mücadele etmedi. Maça günler kala kulübün başkanı ''Avrupa kupaları bizim için önemsiz'' diyorsa orada ipler kopar. Kulüpte sonra patlak verecek disiplinsizliklerin temelinde İho, Hurma, Şota üçlüsü vardı.
Sezon başından beri 4 büyüklerin hiçbir maçını kaçırmadım, abartısız söylüyorum Muslera her maç yumurtluyor ve çok ciddi hatalardan saçma sapan goller yiyor. Canım cicim çektikleri yılda 4m euro kazanan caps yıldızı Muslera ile Onur un yediği gol sayısına bakarsak durum zaten anlaşılır. Onur robot değil 5-6 gol bırakalım da yesin. Mesela bana göre bu sezon hatalı gol yediği 3-5 maçtan en kritiği Başakşehir maçıydı. Öyle golleri sürüsüyle yese bende eleştiririm ama adamın tek zaafı kornerler, duran toplar. Başka türlü zaten kolay kolay gol yemiyor, duran toplar özel kaleci yetenekleri ister Onur un 2 bacağı da ameliyatlı olduğu için kolay kolay çıkıp alamıyor. Mesela 1461 in Uğurcan ı bozmazsa müthiş kaleci olacak. Kalede inanılmaz güven veriyor onunda çok özel kalecilik yetenekleri var, Onur dan farklı olarak duran toplarda daha rahat çıkıp alıyor.
Özetleyecek olursak bizim kalede sorunumuz yok, ofansif anlamda ligin en etkisiz takımlarından birisiyiz. Defansta istikrar yok, orta sahada kaçak güreşenler var, sistem yok taktik yok oyun felsefesi yok. Ben şu ortamda kalecileri eleştiremem, Akhisar maçında bile gördük Onur yine tek başına rakiple oynadı durdu. Albayrak dönemi de dahil olmak üzere bu kadar rezil olduğumuz sezon hatırlamıyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Arkadaslara sorun cok yonlu bir kere futbolculara sahip cikmak yok bizde. Simdi hami hoca geldi iyi kotu bir sistem kurar takimi sunaki halinden bir kac tik ustte tasir performans olarak.ama taraftarlar ne yapiyoruz sadece elestri kufur hakaret.normal sartlarda suanki kadro bile ligi rahatlikla 4. Sirada bitirecek kapasitede.ama performans olarak butun futbolcular kapasitelerinin altinda.oz guvenleri ve moral motivasyonlari sifir.gelecek guzel gunler adina gecmise sunger cekip yeniden baslamak lazim. Sahada ne sonuc alinirsa alinsin futbolculara destel olmak moral vermek motivasyonlarini arttirmamiz lazim. Sezon sonunda istedigimiz duzeye gelemeyen zati gidecek.hic olmazsa performanisinin artmasina sebep olabilirsek para kazanarak gondeririz yine ekonomik olarak katki olur kulube.baksaniza dogru durust teklif bile gelmiyor elden cikarmak istediklerimize.su saatten sonra bize dusen hep destek tam destek.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolü yemek istese 90+ da maç biterken o degajdan gelen şutu kurtarmazdı, son anda tuttu çeldi topu çok zor pozisyondu. Maç içinde önemli kurtarışları da oldu sadece bu pozisyon değil. Fatih abi bak tekrar yazıyorum, İho maçtan önce Avrupa bizim için önemsiz açıklaması yaptı. Dünyanın hiçbir kulübünde böyle amatörlük görülmemiştir. Oyunculara maçın önemi anlatılmadı, maçın kazanılması istenmedi. Mbia ve Okay dışında hiçbir oyuncumuz o maçta mücadele etmedi. Maça günler kala kulübün başkanı ''Avrupa kupaları bizim için önemsiz'' diyorsa orada ipler kopar. Kulüpte sonra patlak verecek disiplinsizliklerin temelinde İho, Hurma, Şota üçlüsü vardı.
Sezon başından beri 4 büyüklerin hiçbir maçını kaçırmadım, abartısız söylüyorum Muslera her maç yumurtluyor ve çok ciddi hatalardan saçma sapan goller yiyor. Canım cicim çektikleri yılda 4m euro kazanan caps yıldızı Muslera ile Onur un yediği gol sayısına bakarsak durum zaten anlaşılır. Onur robot değil 5-6 gol bırakalım da yesin. Mesela bana göre bu sezon hatalı gol yediği 3-5 maçtan en kritiği Başakşehir maçıydı. Öyle golleri sürüsüyle yese bende eleştiririm ama adamın tek zaafı kornerler, duran toplar. Başka türlü zaten kolay kolay gol yemiyor, duran toplar özel kaleci yetenekleri ister Onur un 2 bacağı da ameliyatlı olduğu için kolay kolay çıkıp alamıyor. Mesela 1461 in Uğurcan ı bozmazsa müthiş kaleci olacak. Kalede inanılmaz güven veriyor onunda çok özel kalecilik yetenekleri var, Onur dan farklı olarak duran toplarda daha rahat çıkıp alıyor.
Özetleyecek olursak bizim kalede sorunumuz yok, ofansif anlamda ligin en etkisiz takımlarından birisiyiz. Defansta istikrar yok, orta sahada kaçak güreşenler var, sistem yok taktik yok oyun felsefesi yok. Ben şu ortamda kalecileri eleştiremem, Akhisar maçında bile gördük Onur yine tek başına rakiple oynadı durdu. Albayrak dönemi de dahil olmak üzere bu kadar rezil olduğumuz sezon hatırlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim İHO öyle dedi diye bu kadar kötü performans göstermesimi gerekiyordu.Ben golü bile bile yedi demiyorum öyle bir şey söyleyen provokatördür.Onur bu sezon en kötü performans gösteren oyuncuların başında geliyor performansınıda düzeltecek gibi görünmüyor.Arkasına kaliteli bir isim şart.Hâlâ İHO'nun etkisinde kaldıysa işimiz var.
Performansı daha ne kadar düzelecek, İho gittiğinden beri uçuyor adam. Sahada oynayan tek oyuncu resmen, kaleci olmasına rağmen. Millet golcüsünü izler biz kalecimizi izliyoruz bu dram değilde nedir ?
Tam aksine şuan en iyi bölgemiz kale, ben kaleye top gelirken rahatım (kornerler dışında) ama şu topu 2011 deki gibi takır takır oynayabilmemiz için, rakibi sahada ezebilmemiz için iyi oyuncular alıp takımı kurt hocanın birine emanet etmemiz gerekir. Bu konuda çok ciddi eksiklerimiz var. Sezon sonu takımın yarısı satılacaktır ve ucuz, isimsiz oyuncularla TS kimliği tekrar kazanılacaktır. Bize pili bitik isimler değil, hırslı ve savaşan, hedefi olan aç oyuncular lazım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum