İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
-
Ben sayıca fazla transfer yapacağımızı düşünmüyorum. 6 tane çok iyi oyuncu bize bu sene ciddi manada level atlatır. Burada da iş scout ekibine düşüyor. Maliyetsiz ve kaliteli oyuncular bulmamız lazım.
İho dönemindeki gibi sil baştan yeni kadro yapmak büyük hata olur. Bu seneden en az 4-5 oyuncunun seneye oluşacak kadroda iskelet olması önemli. Üzerine koya koya gitmemiz lazım ki taşlar otursun.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam abartı olmamış mı. 50m euro yapıyor senin dediğin bonservisler. klüp uefadan parasızlık yüzünden ceza almak üzere zor kurtuluyoruz gelir gideri dengelemediğimiz için. imkansıza yakın o isimler.
Lukaku = 4 milyon Euro
Mayke = 4 milyon Euro
Walace = 7 milyon Euro
Darida = 6 milyon Euro
Sisto = 6 milyon Euro
Zivkovic = 7 milyon Euro
Ziyech = 10 milyon Euro
Mammana stoper,Lukaku sol bek,Mayke ise sağ bek oynuyor.Bu üç oyuncuyu transfer listesinden çıkarırsak maliyet 50 milyondan 36 milyon euroya düşüyor.
Oyuncu Satışları :
Douglas Franco = 2 milyon Euro
Sefa Yılmaz = 1 milyon Euro
Oscar Cardozo = 6 Milyon Euro
Mehmet Ekici = 7 milyon Euro
Mustapha Yatabare = 2 milyon Euro
Dame Ndoye = 3 milyon Euro
Oyuncu satışlarından 21 milyon Euro civarı bir gelir elde edebilirsek,yönetimde kasadan 15 milyon Euro transfer bütçesi çıkarabilirse aşağıda yazacağım transferleri yapabiliriz.Stadyum isim hakkı,sponsorluk gelirleri vb. kullanabiliriz.
Walace = Önlibero = 7 milyon Euro
Darida = 8 Numara = 6 milyon Euro
Sisto = Sol Kanat = 6 milyon Euro
Zivkovic = Sağ Kanat = 7 milyon Euro
Ziyech = 10 Numara = 10 milyon Euro
Şampiyonluğa oynamak istiyorsak Ortasaha ve hücum hattını mükemmel bir duruma getirebilecek bu tarzda transferleri yapmamız şart.Potansiyeli az çok belli olan,saha içinde verebileceği katkıyı az çok tahmin edebileceğimiz adamlar varken başka oyuncularla ilgilenip riske girmemeliyiz.
Hakim Ziyechi 10 milyona getirebiliyorsam gidipte Omara 4 milyon vermeme gerek yok çünkü Hakim Ziyech modern bir 10 numarada bulunması gereken tüm özelliklere sahip.Oyuncu alacaksak mevkilerinin hakkını verebilecek sağlam adamlar alalım her sezon 10-15 tane transfer yapacağına 5-6 tane sağlam transfer yaparsın eksiklerini kapatırsın.
En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 16:54.
Yorum
-
Ekici'yi 7ye satabileceğimiz bi kapı bulursak seri üretimine geçelim de kulüp artıya çıksın
Kulübün bonservisten kazanacağı toplam para taş çatlasın 10 milyon euro.
50 milyonluk transferin en az 7-8 milyon da menajer vs. ücreti var, sadece o 50yle kalmıyor. Hadi net 50 desen, 50 milyon dediğin para 150 milyon lira yapıyor yahu az mantık.
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
buna kendi basligini yapmaya deger"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Didier Ndong
Ngolo Cante v2.
Bize kaça patlar bilmiyorum ama 5 paraya alsak en aşağı 10 paraya satabileceğimiz bi adam. Hele hele avrupada biraz ilerleyelim, 15ler 20ler havada uçar. İngiltereden şimdiden orta sıra takımlarla adı geçmeye başlamış. Belki acele eder, üstüne düşersek alabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDidier Ndong
Ngolo Cante v2.
Bize kaça patlar bilmiyorum ama 5 paraya alsak en aşağı 10 paraya satabileceğimiz bi adam. Hele hele avrupada biraz ilerleyelim, 15ler 20ler havada uçar. İngiltereden şimdiden orta sıra takımlarla adı geçmeye başlamış. Belki acele eder, üstüne düşersek alabiliriz.
Didier Ndong önlibero pozisyonunda forma giyiyor diyelim ki Ndonga 6 milyon verdik aldık diğer mevkilerde ki eksikleri kapatmak için kaç para harcayacağız sence ?
Bu takımın ; 8 numara,Sol Kanat,Sağ Kanat ve modern bir 10 numaraya ihtiyacı var.Önlibero alınca bütün sorunlar çözülmüyor.
Yazdığım oyuncuların bonservislerine tepki gösterince 1.5-2 milyonluk oyuncular yazacağını falan düşündüm ama senin yazdığın adamın bonservisinin en az 6 olacağını gördükten sonra mantıklı düşünme düzeyinin nekadar olduğunu daha net gördümEn son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 13:25.
Yorum
-
Sezon sonuna öncelikli planımız kanatlara nokta atışı iki transfer yapmak olmalı..Erkan,Sefa vb. oyuncularla şampiyonluğa oynamamız imkansız.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 13:25.
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZivkovic'i alabilme ihtimalimiz sıfır.
Scout Ekibimiz potansiyelli oyuncuları gözlemlemeli ve raporları teknik direktöre sunmalıdır.Oyuncu raporlarına göre teknik direktörde kendisi bizzat gerekli izlemleri ve değerlendirmeleri yaparak sistemine uygun oyuncuları kadroya katmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikebahçe' nin sermaye artırımında hisseleri satın alanlar listesi;
1 numaraya dikkat. Kara paralar aklanıyor yine. Bu ülkede herşey serbest.
Yorum
Yorum