Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ___________M. Demir __________

P.Sisto ___ H.Ziyech ___ A.Zivkovic

______V.Darida ____ Walace _________

Lukaku _ Aykut _ Mammana _ Mayke

_____________ Onur _____________

Bu kadro hakemleride yener.Transfer edilecek oyuncuların Maliyetleri 50 milyon euroyu bulabilir.Oyuncu satışlarından 30 milyon euroya yakın bir gelir elde edebilirsek transferleri yapabiliriz.

Mammana = 6 milyon Euro
    Lukaku = 4 milyon Euro
    Mayke = 4 milyon Euro
    Walace = 7 milyon Euro
    Darida = 6 milyon Euro
    Sisto = 6 milyon Euro
    Zivkovic = 7 milyon Euro
    Ziyech = 10 milyon Euro

Mammana = Pozisyon bilgisi iyi,oyun kurabilen stoper
    Lukaku-Mayke = Orta Açabilen,Asist sayısı yüksek iki komple bek oyuncusu
    Walace-Darida = Çift yönlü,dinamik,temposu yüksek iki göbek oyuncusu
    Hakim Ziyech = Modern 10 numara oyuncusu
    Sisto-Zivkovic = Hız+Teknik+Dribbling+Orta+Bitiricilik
    hocam abartı olmamış mı. 50m euro yapıyor senin dediğin bonservisler. klüp uefadan parasızlık yüzünden ceza almak üzere zor kurtuluyoruz gelir gideri dengelemediğimiz için. imkansıza yakın o isimler.
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ben sayıca fazla transfer yapacağımızı düşünmüyorum. 6 tane çok iyi oyuncu bize bu sene ciddi manada level atlatır. Burada da iş scout ekibine düşüyor. Maliyetsiz ve kaliteli oyuncular bulmamız lazım.

İho dönemindeki gibi sil baştan yeni kadro yapmak büyük hata olur. Bu seneden en az 4-5 oyuncunun seneye oluşacak kadroda iskelet olması önemli. Üzerine koya koya gitmemiz lazım ki taşlar otursun.
      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
      (Dozer) Cemil Usta
      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam abartı olmamış mı. 50m euro yapıyor senin dediğin bonservisler. klüp uefadan parasızlık yüzünden ceza almak üzere zor kurtuluyoruz gelir gideri dengelemediğimiz için. imkansıza yakın o isimler.
        Mammana = 6 milyon Euro
        Lukaku = 4 milyon Euro
        Mayke = 4 milyon Euro
        Walace = 7 milyon Euro
        Darida = 6 milyon Euro
        Sisto = 6 milyon Euro
        Zivkovic = 7 milyon Euro
        Ziyech = 10 milyon Euro

Mammana stoper,Lukaku sol bek,Mayke ise sağ bek oynuyor.Bu üç oyuncuyu transfer listesinden çıkarırsak maliyet 50 milyondan 36 milyon euroya düşüyor.

Oyuncu Satışları :

Douglas Franco = 2 milyon Euro
        Sefa Yılmaz = 1 milyon Euro
        Oscar Cardozo = 6 Milyon Euro
        Mehmet Ekici = 7 milyon Euro
        Mustapha Yatabare = 2 milyon Euro
        Dame Ndoye = 3 milyon Euro

Oyuncu satışlarından 21 milyon Euro civarı bir gelir elde edebilirsek,yönetimde kasadan 15 milyon Euro transfer bütçesi çıkarabilirse aşağıda yazacağım transferleri yapabiliriz.Stadyum isim hakkı,sponsorluk gelirleri vb. kullanabiliriz.

Walace = Önlibero = 7 milyon Euro

Darida = 8 Numara = 6 milyon Euro
        Sisto = Sol Kanat = 6 milyon Euro
        Zivkovic = Sağ Kanat = 7 milyon Euro
        Ziyech = 10 Numara = 10 milyon Euro

Şampiyonluğa oynamak istiyorsak Ortasaha ve hücum hattını mükemmel bir duruma getirebilecek bu tarzda transferleri yapmamız şart.Potansiyeli az çok belli olan,saha içinde verebileceği katkıyı az çok tahmin edebileceğimiz adamlar varken başka oyuncularla ilgilenip riske girmemeliyiz.

Hakim Ziyechi 10 milyona getirebiliyorsam gidipte Omara 4 milyon vermeme gerek yok çünkü Hakim Ziyech modern bir 10 numarada bulunması gereken tüm özelliklere sahip.Oyuncu alacaksak mevkilerinin hakkını verebilecek sağlam adamlar alalım her sezon 10-15 tane transfer yapacağına 5-6 tane sağlam transfer yaparsın eksiklerini kapatırsın.

En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 24.02.2016, 16:54.

Yorum

• Ekici'yi 7ye satabileceğimiz bi kapı bulursak seri üretimine geçelim de kulüp artıya çıksın

Kulübün bonservisten kazanacağı toplam para taş çatlasın 10 milyon euro.

50 milyonluk transferin en az 7-8 milyon da menajer vs. ücreti var, sadece o 50yle kalmıyor. Hadi net 50 desen, 50 milyon dediğin para 150 milyon lira yapıyor yahu az mantık.

Yorum

• paylaşıldı mı bilmiyorum ama
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              süpermis
              buna kendi basligini yapmaya deger
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fantastik transferler yapacağımızı düşünmüyorum

zaten scout sistemi bunun için var

maliyeti az potansiyelli oyuncuları bulmak

coman,yattara,szmek,gs nin ribery hamlesi, bjk nin töre,oğuzhan,frei hamleleri, muhammet hamlemiz gibi

Yorum

• Didier Ndong

Ngolo Cante v2.

Bize kaça patlar bilmiyorum ama 5 paraya alsak en aşağı 10 paraya satabileceğimiz bi adam. Hele hele avrupada biraz ilerleyelim, 15ler 20ler havada uçar. İngiltereden şimdiden orta sıra takımlarla adı geçmeye başlamış. Belki acele eder, üstüne düşersek alabiliriz.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Didier Ndong

Ngolo Cante v2.

Bize kaça patlar bilmiyorum ama 5 paraya alsak en aşağı 10 paraya satabileceğimiz bi adam. Hele hele avrupada biraz ilerleyelim, 15ler 20ler havada uçar. İngiltereden şimdiden orta sıra takımlarla adı geçmeye başlamış. Belki acele eder, üstüne düşersek alabiliriz.
                    Ben 5-6 milyon euroluk oyuncular yazarken kulübün bütçesi yok diyorsun ama yazdığın sadece bir oyuncu(önlibero) 6 milyondan aşağıya alınabilecek bir oyuncu değil.

Didier Ndong önlibero pozisyonunda forma giyiyor diyelim ki Ndonga 6 milyon verdik aldık diğer mevkilerde ki eksikleri kapatmak için kaç para harcayacağız sence ?

Bu takımın ; 8 numara,Sol Kanat,Sağ Kanat ve modern bir 10 numaraya ihtiyacı var.Önlibero alınca bütün sorunlar çözülmüyor.

Yazdığım oyuncuların bonservislerine tepki gösterince 1.5-2 milyonluk oyuncular yazacağını falan düşündüm ama senin yazdığın adamın bonservisinin en az 6 olacağını gördükten sonra mantıklı düşünme düzeyinin nekadar olduğunu daha net gördüm
                    En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 13:25.

Yorum

• Sezon sonuna öncelikli planımız kanatlara nokta atışı iki transfer yapmak olmalı..Erkan,Sefa vb. oyuncularla şampiyonluğa oynamamız imkansız.
                      En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 25.02.2016, 13:25.

Yorum

• Zivkovic'i alabilme ihtimalimiz sıfır.

Yorum

• Sırbistan ve Ukrayna pazarı mutlaka araştırılmalı, şu "araya kaynayan" scout ekibince

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zivkovic'i alabilme ihtimalimiz sıfır.
                            Zivkovic olacak diye birşey yok ben örnek olması açısından söyledim.Genç,yetenekli,potansiyeli yüksek oyuncular almamız lazım.Porto gibi olmalıyız.

Scout Ekibimiz potansiyelli oyuncuları gözlemlemeli ve raporları teknik direktöre sunmalıdır.Oyuncu raporlarına göre teknik direktörde kendisi bizzat gerekli izlemleri ve değerlendirmeleri yaparak sistemine uygun oyuncuları kadroya katmalıdır.

Yorum

• Şikebahçe' nin sermaye artırımında hisseleri satın alanlar listesi;

1 numaraya dikkat. Kara paralar aklanıyor yine. Bu ülkede herşey serbest.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şikebahçe' nin sermaye artırımında hisseleri satın alanlar listesi;

1 numaraya dikkat. Kara paralar aklanıyor yine. Bu ülkede herşey serbest.
                                Spor kulübünden başka her şeye benziyor adi herifler

Yorum

Yükleniyor...
                                X