Nasıl da hedefe kilitlenmişiz ama.. Bu ortasahayla orta sıra mücadelesi veririz artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hamiiiiiiiiiiii.
senden zerre teknik direktör olmaz. olmaz. şadi hocadan olur senden olmaz. olmaz. olmaaaaaaaaaaaaaaz.
hami adama sorarlar. stoper oynamamış kendi mevkilerinde saçma sapan yeteneksiz adamlar oynarken neden onları stoper oynattın ?
yumlu ?
dogulas ?
aykut?
akakpo ?
bu adamlar nerde ? cezalı sakat mı ? sorarlar adama.
sefa 2 yıl oynamamıs neden sokarsın ?
cift forvet oynarken neden sokmadın muhammet i genc yetenegi ?
sana sorarlar. senden TEKNİK DİREKTÖR OLMAZ. OLMAAAAAAAAAAAAAAAZ
Trabzonun cocugu özeri 90 dakika tutarsın. ama gider marko marini yedek alırsın MECBURİYETTEN
senden hiçbir s.... olmaz.
sende zerre kafa yok. senin gibi insan yok. kafanı sallarsın mac sonu.
yazık o staddakilere yazık... yazıııııııııııııııık
sana yazıklar olsun.
seni isteyenlere yazıklar olsun.
sonra stad neden dolmadı.
özer okay aytac var orta saha booooooooooooomboooooooooos. kimse yok merkezde. pas yapamıyoruz. neden ?
neden ?
sana yazıklar olsun. sana hakkımı helal etmiyorum hami hoca. sana yazıklar olsun yazık yazık...
sen artık bileti 1 tl de yapsan o stad dolmaz. dolmamalı. sen hoca degilsin hami mandıralı degilsin. şadi hocanın emeklerine yazık...En son CasTo tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 22:50.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Kupadanda elendik hayirli olsun.simdi bu saatten sonra kim gelirse gelsin.benim anlamadigim usta zeki adamda sonuca etki edecek iki uc transfer niye yapilmaz anlayamiyorum.hazir sinerji yakalamissin sonuca etki edecek 2-3 adamla gelecek olasi puanlar para demek sponsor demek taraftar demek sinerji heyecan umut demek.camianin kenetlenmesi demek.yani alacagin adamlara verecegin parayi cikartirlar sonuca etki ederek.bu kadar adami topladin tribune yine husran.bu mac cok onemliydi.yine kacirdik havayi.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamiiiiiiiiiiii.
senden zerre teknik direktör olmaz. olmaz. şadi hocadan olur senden olmaz. olmaz. olmaaaaaaaaaaaaaaz.
hami adama sorarlar. stoper oynamamış kendi mevkilerinde saçma sapan yeteneksiz adamlar oynarken neden onları stoper oynattın ?
yumlu ?
dogulas ?
aykut?
akakpo ?
Trabzonun cocugu özeri 90 dakika tutarsın. ama gider marko marini yedek alırsın MECBURİYETTEN
sana yazıklar olsun.
özer okay aytac var orta saha booooooooooooomboooooooooos. kimse yok merkezde. pas yapamıyoruz. neden ?
neden ?
sana yazıklar olsun. sana hakkımı helal etmiyorum hami hoca. sana yazıklar olsun yazık yazık...
sen artık bileti 1 tl de yapsan o stad dolmaz. dolmamalı. sen hoca degilsin hami mandıralı degilsin. şadi hocanın emeklerine yazık...
Harika bravo
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir sol bekimiz oldu dedim çok mu şey istedim
ne kadar sürede dönecek şimdiManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
Yönetimi eleştireceğim tek bir konu var, koca devre arası şu takıma 10 numara almadılar ve bizi Özer e muhtaç ettiler ya, şimdi 2. devre o maçlar bitmez aha buraya yazıyorum biz 2. yarı çok sıkıntılı maçlar yaşayacağız ve çok yıpranacağız.
Para yok anlarım ama kiralık oyuncu alınması lazımdı. Ligde 1 galibiyet 1.3m TL ve biz hiçbir şey yapamıyorsak 500-600 bin euro ya Jaja yı Bursa nın Bjk nin sevilen futbolcularını geri getirdiği gibi rahatlıkla geri getirebilirdik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNokta netttttt
Harika bravo
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben böyle amatörce yönetilen bir mac görmedim. şadi hocaya laf atanlar sırf alt yapıyı yönetiyor diye hor görenler size yazıklar olsun hami size müstehaktır !Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamiiiiiiiiiiii.
yumlu ?
dogulas ?
aykut?
akakpo ?
sana yazıklar olsun.
neden ?
sen artık bileti 1 tl de yapsan o stad dolmaz. dolmamalı. sen hoca degilsin hami mandıralı degilsin. şadi hocanın emeklerine yazık...
Yorum
-
bu futbol ile küme düşme adayları arasındayız beyler. kötüyüz. hatta kötüden bir tık alttayız.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
Yorum