Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başıma bir iş gelmeyecekse Akbaş'ı beğeniyorum. Seneye takımda olmalı bence. Sol ayaklı olması ve bekte de oynaması büyük avantaj. Geçen sezon gayet iyiydi bence bekte de Musadan ve İshaktan daha faydalı oldu.
    4. stoper olarak kalabilir. Maliyeti de uygun.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Uğur beni Osmanlı - ĞS maçında çok şaşırttı yaza büyük ihtimalle o da takasla bir yerlere gider. Alper gitti Güray geldi. İshak ve Musa da giderse ya yabancı bir sol bek almalıyız ya da Eren ALBAYRAK gelmeli.

Yorum

• İlk olarak egemen91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Övünç Özdem â€�@ovuncozdem 11 dk.11 dakika önce
        Son durum:Marcelo Guedes(Hannover):%85

hoydaaaa bu beşiktaş efsane işler yapıyor yalnız
        Ersan yolcu heralde. Bjk zaten kaybedeceği şampiyonluğu, Ersan' a bağlayacak taraftarına cevap veremeyecek. Camia karışacak. Güzelll.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başıma bir iş gelmeyecekse Akbaş'ı beğeniyorum. Seneye takımda olmalı bence. Sol ayaklı olması ve bekte de oynaması büyük avantaj. Geçen sezon gayet iyiydi bence bekte de Musadan ve İshaktan daha faydalı oldu.
          Böyle düşündükce Musa gider Akbaş gelir, Akbaş gider İshak gelir, İshak gider Yavru gelir. Biz de küme hattında olmadığımıza şükreder hale geliriz.
          8. Kuşatma

Yorum

• Yorum yaparken bile korku yaşamak bize has bir özellik olsa gerek

Yorum

• Bizim 3 ve 4 numarali stoperlerimiz hazir...Aykut ve Mustafa....(Aykut maasinda inmeli biraz )

2 tane adam gibi stoper almaliyiz...Biri ayagina hakim diğeri süpürücü...

Yorum

• Bosingwa konusunu ben birde şu açıdan ele alıyorum.

Örnek vermek gerekirse, bir yemekli konuşma düzenliyorsunuz. Vali veya kaymakam gelecekse bu konuşmaya insanlarda ciddiyet artıyor. Ciddiyet ve profesyonellik artıyor.

Ben Bosingwa ve Cardozo'yu bu açıdan olumlu buluyorum. Bu futbolcular örnekteki Vali veya kaymakam gibi. Antrenmanlarda futbolcular daha ciddi olurlar. Adam şampiyonlar ligi kazanmış yanılmıyorsam inanılmaz bir geçmişe sahip. Futbolcuların gözünde ister istemez değeri artar. İşi ciddiye alırlar. Tavsiyelerini ciddiye alırlar.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ekici sakatlanmış mbia yok kaldıkmı orta sahada fatih atiğe.d Başkan oyuncu yolladık kar ettik diyor iyi hoşta bu takım nasıl maç kazanacak..İKİ Maç kaybettinmi o kazançda hiç oluyor..En azından orta sahaya takviyye şart..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Acilen Ndiaye veya Attamahı almamız lazım.

Elimizde orta saha olarak özer Okay Ekici Aytaç var. Bunlardan sadece Okay ve Aytaç merkez. Yedekleri bile yok.
                    demirspor sezon sonundan önce asla Attamahı vermez. takımın en önemli kilit oyuncusu. yıllar önce lavalı burda yazdık ama gören olmadı umarım sezon sonu Attamahı düşünür yönetim gelecek vadeden bire topçu 1-2 eksiği var onlarda zamanla giderilir diye düşünüyorum
                    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bosingwa konusunu ben birde şu açıdan ele alıyorum.

Örnek vermek gerekirse, bir yemekli konuşma düzenliyorsunuz. Vali veya kaymakam gelecekse bu konuşmaya insanlarda ciddiyet artıyor. Ciddiyet ve profesyonellik artıyor.

Ben Bosingwa ve Cardozo'yu bu açıdan olumlu buluyorum. Bu futbolcular örnekteki Vali veya kaymakam gibi. Antrenmanlarda futbolcular daha ciddi olurlar. Adam şampiyonlar ligi kazanmış yanılmıyorsam inanılmaz bir geçmişe sahip. Futbolcuların gözünde ister istemez değeri artar. İşi ciddiye alırlar. Tavsiyelerini ciddiye alırlar.
                      sadece 1 degil 2 ayri takimlan sampiyonlar ligini kazandi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Transfer olmuyorsa 1461'den Emrullah'ı alalım orta sahaya canla başla oynar..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          demirspor sezon sonundan önce asla Attamahı vermez. takımın en önemli kilit oyuncusu. yıllar önce lavalı burda yazdık ama gören olmadı umarım sezon sonu Attamahı düşünür yönetim gelecek vadeden bire topçu 1-2 eksiği var onlarda zamanla giderilir diye düşünüyorum
                          Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve kesinlikle orada kalmaz.
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Geçen sene atik medjani ile koca sezonu geçtik. Okay ve aytaç oynasın işte . Ne zaman test edeceğiz biz bu adamları? Ndiaye'yi alsak yeter bize. Aytaç ve okay'in performanslarını yukselteceklerine inanıyorum.ön ve arka taraf biraz toparlanıp ortasahaya yaklaşsin bu iki oyuncu da toparlanır. Çok geniş mesafelerde oynamak zorunda kaldılar.

Yorum

• sene sonunda anderlecht veya bruggedan 2-3 tane kanat oyuncusu alıp takıma monte etmeliyiz.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 2 maç kaybedersek çarşı pazar karışır. Kaliteli son dakika takviyesi lazım Szymkowiak gibi. Yoksa 2. devre maçlar çok sıkıntılı geçecek.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X