İlk olarak Arda' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak egemen91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖvünç Özdem â€�@ovuncozdem 11 dk.11 dakika önce
Son durum:Marcelo Guedes(Hannover):%85
hoydaaaa bu beşiktaş efsane işler yapıyor yalnızŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma bir iş gelmeyecekse Akbaş'ı beğeniyorum. Seneye takımda olmalı bence. Sol ayaklı olması ve bekte de oynaması büyük avantaj. Geçen sezon gayet iyiydi bence bekte de Musadan ve İshaktan daha faydalı oldu.8. Kuşatma
Yorum
-
Bosingwa konusunu ben birde şu açıdan ele alıyorum.
Örnek vermek gerekirse, bir yemekli konuşma düzenliyorsunuz. Vali veya kaymakam gelecekse bu konuşmaya insanlarda ciddiyet artıyor. Ciddiyet ve profesyonellik artıyor.
Ben Bosingwa ve Cardozo'yu bu açıdan olumlu buluyorum. Bu futbolcular örnekteki Vali veya kaymakam gibi. Antrenmanlarda futbolcular daha ciddi olurlar. Adam şampiyonlar ligi kazanmış yanılmıyorsam inanılmaz bir geçmişe sahip. Futbolcuların gözünde ister istemez değeri artar. İşi ciddiye alırlar. Tavsiyelerini ciddiye alırlar.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Ekici sakatlanmış mbia yok kaldıkmı orta sahada fatih atiğe.d Başkan oyuncu yolladık kar ettik diyor iyi hoşta bu takım nasıl maç kazanacak..İKİ Maç kaybettinmi o kazançda hiç oluyor..En azından orta sahaya takviyye şart..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen Ndiaye veya Attamahı almamız lazım.
Elimizde orta saha olarak özer Okay Ekici Aytaç var. Bunlardan sadece Okay ve Aytaç merkez. Yedekleri bile yok.umarım sezon sonu Attamahı düşünür yönetim gelecek vadeden bire topçu 1-2 eksiği var onlarda zamanla giderilir diye düşünüyorum
Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa konusunu ben birde şu açıdan ele alıyorum.
Örnek vermek gerekirse, bir yemekli konuşma düzenliyorsunuz. Vali veya kaymakam gelecekse bu konuşmaya insanlarda ciddiyet artıyor. Ciddiyet ve profesyonellik artıyor.
Ben Bosingwa ve Cardozo'yu bu açıdan olumlu buluyorum. Bu futbolcular örnekteki Vali veya kaymakam gibi. Antrenmanlarda futbolcular daha ciddi olurlar. Adam şampiyonlar ligi kazanmış yanılmıyorsam inanılmaz bir geçmişe sahip. Futbolcuların gözünde ister istemez değeri artar. İşi ciddiye alırlar. Tavsiyelerini ciddiye alırlar."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemirspor sezon sonundan önce asla Attamahı vermez. takımın en önemli kilit oyuncusu. yıllar önce lavalı burda yazdık ama gören olmadıumarım sezon sonu Attamahı düşünür yönetim gelecek vadeden bire topçu 1-2 eksiği var onlarda zamanla giderilir diye düşünüyorum
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Geçen sene atik medjani ile koca sezonu geçtik. Okay ve aytaç oynasın işte . Ne zaman test edeceğiz biz bu adamları? Ndiaye'yi alsak yeter bize. Aytaç ve okay'in performanslarını yukselteceklerine inanıyorum.ön ve arka taraf biraz toparlanıp ortasahaya yaklaşsin bu iki oyuncu da toparlanır. Çok geniş mesafelerde oynamak zorunda kaldılar.
Yorum
Yorum