İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Burda bas bas bağırıyorum yerli oyuncu almayın diye,kim olursa olsun almayın.Yok adamların amacı top oynamak değil iyi sözleşme yapıp gezmek tozmak.Avrupaya niye topçu satamıyoruz satamazsın tabi hangi topçuyu satacaksın 10 senede bir Ardayı sattın başkada birşey yok.Zencilerden nefret ettiğim kadar bu yerli Türk oyunculardanda nefret ediyorum kapsitesiz,vasıfsız,artniyetli adamlar bizdekilerde dahil.
Yorum
-
Bence Tarbzonsporun sorunu biraz da dünya futbolunun sorunu. Dünyadaki kulüpler birliği başkanları toplanıp fifaya gitmeli. Futbolcu hakkı adı altında klüplerde eziyet ediliyor.
Bence bir futbolcuya 6 aylık alacağı verilip kapıya koyulabilmeli. Sonuçta bonservisi elinde istediği yere gitsin. Su anki sistemin hiçbir mantığı yok.
Yorum
-
Başıma bir iş gelmeyecekse Akbaş'ı beğeniyorum. Seneye takımda olmalı bence. Sol ayaklı olması ve bekte de oynaması büyük avantaj. Geçen sezon gayet iyiydi bence bekte de Musadan ve İshaktan daha faydalı oldu.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Tarbzonsporun sorunu biraz da dünya futbolunun sorunu. Dünyadaki kulüpler birliği başkanları toplanıp fifaya gitmeli. Futbolcu hakkı adı altında klüplerde eziyet ediliyor.
Bence bir futbolcuya 6 aylık alacağı verilip kapıya koyulabilmeli. Sonuçta bonservisi elinde istediği yere gitsin. Su anki sistemin hiçbir mantığı yok.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma bir iş gelmeyecekse Akbaş'ı beğeniyorum. Seneye takımda olmalı bence. Sol ayaklı olması ve bekte de oynaması büyük avantaj. Geçen sezon gayet iyiydi bence bekte de Musadan ve İshaktan daha faydalı oldu."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle öyle hatta 3 ay bile olur. 5 yıllık sözleşme imzaladığın adam maçlarda yürüse bile elin kolun bağlı bu sistemde. 5 yıl boyunca tüm parasını ödemelisin. Adamlar da gitmiyor iste böyle olunca.
Yorum
Yorum