Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezon başı niasse ve amrabat diye diye kendimizi paraladik burda. Bu ligde hızlı oyuncular iş yapiyor biz gidiyoruz ndoye yatabare gibi yavaş santraforlar aliyoruz Afrikalı
    Vallahi abicim ben Amrabat tan ziyade Niasse yi cok istedim ve yazdim..Onunla beraber Visca ve Donk u da cok istedim..Bu sene de Ndiaye ve Aminu yu istiyorum..

Yorum

• deniz yilmaza yüklü ceza verilmeli
      dün aksam köksal babayi sinirletmis ve ondan ayagina agir darbeler aldi
      2 milyon tl kazanan adam böyle sorumsuzca davranamaz

kabul edilemez
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu saatten sonra giden olur da gelen olmaz .
        .

Yorum

• mbia kalitesinde adam bulamazmıyız ? tabiki bulunur mesela akakpo çok başarılı olacak bence. hızlı adamlardan kurulmalı takım sezon sonu öncelik bu olmalı.muhammet demirin hızı gayet iyi.

Yorum

• Burda bas bas bağırıyorum yerli oyuncu almayın diye,kim olursa olsun almayın.Yok adamların amacı top oynamak değil iyi sözleşme yapıp gezmek tozmak.Avrupaya niye topçu satamıyoruz satamazsın tabi hangi topçuyu satacaksın 10 senede bir Ardayı sattın başkada birşey yok.Zencilerden nefret ettiğim kadar bu yerli Türk oyunculardanda nefret ediyorum kapsitesiz,vasıfsız,artniyetli adamlar bizdekilerde dahil.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• Bence Tarbzonsporun sorunu biraz da dünya futbolunun sorunu. Dünyadaki kulüpler birliği başkanları toplanıp fifaya gitmeli. Futbolcu hakkı adı altında klüplerde eziyet ediliyor.

Bence bir futbolcuya 6 aylık alacağı verilip kapıya koyulabilmeli. Sonuçta bonservisi elinde istediği yere gitsin. Su anki sistemin hiçbir mantığı yok.

Yorum

• Ugur demirok topcu degil yapmayin . Ayagi onur ve tolgadan kötü

Yorum

• Douglas topçu değil evet ama Uğur'da en fazla iyi bir yedek olur..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Başıma bir iş gelmeyecekse Akbaş'ı beğeniyorum. Seneye takımda olmalı bence. Sol ayaklı olması ve bekte de oynaması büyük avantaj. Geçen sezon gayet iyiydi bence bekte de Musadan ve İshaktan daha faydalı oldu.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Tarbzonsporun sorunu biraz da dünya futbolunun sorunu. Dünyadaki kulüpler birliği başkanları toplanıp fifaya gitmeli. Futbolcu hakkı adı altında klüplerde eziyet ediliyor.

Bence bir futbolcuya 6 aylık alacağı verilip kapıya koyulabilmeli. Sonuçta bonservisi elinde istediği yere gitsin. Su anki sistemin hiçbir mantığı yok.
                        Kesinlikle öyle hatta 3 ay bile olur. 5 yıllık sözleşme imzaladığın adam maçlarda yürüse bile elin kolun bağlı bu sistemde. 5 yıl boyunca tüm parasını ödemelisin. Adamlar da gitmiyor iste böyle olunca.
                        8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başıma bir iş gelmeyecekse Akbaş'ı beğeniyorum. Seneye takımda olmalı bence. Sol ayaklı olması ve bekte de oynaması büyük avantaj. Geçen sezon gayet iyiydi bence bekte de Musadan ve İshaktan daha faydalı oldu.
                          Şuanki musa ve ishaktan iyi olabilir ama şampiyonluk yolunda zayıf noktamız oluf
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• bence herkes deniz konusunda düsündügünü tvitterdan yazsin
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 13:31.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Ben geldim gençlerrr !" der gibi.
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesinlikle öyle hatta 3 ay bile olur. 5 yıllık sözleşme imzaladığın adam maçlarda yürüse bile elin kolun bağlı bu sistemde. 5 yıl boyunca tüm parasını ödemelisin. Adamlar da gitmiyor iste böyle olunca.
                                Kimsenin buna isyan etmemesini anlayamıyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X