Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ne açlıktır arkadaş, aldıkları maaşları ömrü boyunca kazanamayın insanlar var
    Abi bunların derdi cidden para mı ?
    Gittikleri yerde de iyi para alacaklar
    Dışarıdan kolay konuşuyoruz. Sefa'nın yıllık ücreti 3,5 - 4 milyon TL. Gitse kazanacağı max 1,5 milyon TL.
    Senede 2 milyon 3 yılda 6 milyon fedakarlık yapmasını bekliyorsunuz.
    Bunu bu forumda atıp tutan kaç kişi yapabilir herkes kendisini bir sorgulasın.
    Siz hiç çalışma hayatında ben şu kadar ücret alıyorum ama hak etmiyorum benden daha faza bu işi hak eden var diyerek istifa eden birini gördünüz mü?
    Suç Sefa'da değil. Ona bu paraları verenlerde...

Yorum

• Biraz uzak kaldım ama gelişmeleri takip etmeye çalıştım. İcraat yok diyen insanlar görüyorum bazen onlara İho gibileri gerekiyor. Neyse Allah yardımcısı olsun başkanın ve yönetimin.
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz uzak kaldım ama gelişmeleri takip etmeye çalıştım. İcraat yok diyen insanlar görüyorum bazen onlara İho gibileri gerekiyor. Neyse Allah yardımcısı olsun başkanın ve yönetimin.
        Yavuz kardesim gelmis hos geldin...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelecek sezonda kadro bunlardan arınmış olur inşallah;

Esteban
          Douglas
          İshak
          Musa
          Salih
          Atik
          Sefa
          Deniz
          Salih zaten kiralık ondan kurtuluyoruz.Atik sefa deniz ishak ın da bugün gitmesi konuşuluyor giderseler harika olur.Esteban douglas musa kaldı gereksiz sene sonu rahat rahat kurtuluruz bunlardan.Yeni gelecek hocayla da tertemiz bir sayfa inşallah.

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biraz uzak kaldım ama gelişmeleri takip etmeye çalıştım. İcraat yok diyen insanlar görüyorum bazen onlara İho gibileri gerekiyor. Neyse Allah yardımcısı olsun başkanın ve yönetimin.
            Nerelerdesin sen ya, ne dinliyorsunuz başlığı öksüz kaldı
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yavuz kardesim gelmis hos geldin...
              Hoş buldum Olgun abi sağolasın

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nerelerdesin sen ya, ne dinliyorsunuz başlığı öksüz kaldı
              Sıkıntılarr sıkıntılar İlk oraya uğradım
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dışarıdan kolay konuşuyoruz. Sefa'nın yıllık ücreti 3,5 - 4 milyon TL. Gitse kazanacağı max 1,5 milyon TL.
                Senede 2 milyon 3 yılda 6 milyon fedakarlık yapmasını bekliyorsunuz.
                Bunu bu forumda atıp tutan kaç kişi yapabilir herkes kendisini bir sorgulasın.
                Siz hiç çalışma hayatında ben şu kadar ücret alıyorum ama hak etmiyorum benden daha faza bu işi hak eden var diyerek istifa eden birini gördünüz mü?
                Suç Sefa'da değil. Ona bu paraları verenlerde...
                normal çalışma hayatına bakarak örnek vermeniz çok saçma
                Ben çalışmadım mı adam beni istediği gibi kapının önüne koyuyor
                ev almış, araba almış umrunda değil
                He bide iş bulmadan seni kapının önüne koyuyor, git bul banane diyor
                Geçelim bunları
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• Sefa'nın aldığı para haram falan değil.

Sen zeka seviyesi düşük bir adamı başkan yapar kulübün kasasını ona emanet edersen olacağı budur.

Adamın kapı gibi sözleşmesi var, çatır çutur alır parasını imzalamasaydın kardeşim.

Bir kez daha Allah seni bildiği gibi yapsın İHO! Hakkımı helal etmiyorum !
                  22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Dost kazığı diye Kayserisporun bize attığı kazıkları sayabiliriz...adamlar hakikaten çok uyanık eşşeği boyayıp babalarına bile satar bunlar..nasıl olduysa sadece Gökhan ünal'dan biraz para kazandık..onun dışında hep kazıklandık..bedava futbolcu verdik,cardozo fiyatına adam aldık..bir daha futbolcu konusunda Kayseriye yaklaşmayın derim.

Yorum

• Sizin " ben bu parayı hak etmiyorum istediğiniz takıma takasa gitmeye razıyım, yıllık ücretim de 2 milyoncuk düşsün, size feda olsun" beklentiniz çok manktıklı...

İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      normal çalışma hayatına bakarak örnek vermeniz çok saçma
                      Ben çalışmadım mı adam beni istediği gibi kapının önüne koyuyor
                      ev almış, araba almış umrunda değil
                      He bide iş bulmadan seni kapının önüne koyuyor, git bul banane diyor
                      Geçelim bunları

Yorum

• valla ben yilda 3 milyon kazaniyim yattigim yerden isteyen istedigi kadar konussun umrumda olmaz. baska klube gitcek hem burdan daha az para alcak hem burdan daha cok caliscak.

bu yuzden yerli topcu alinmasin diyorum iste. muhammeti aldik sanki seneye ayni durumu onla yasiycaz gibi geliyor bana.

bak yabanci oyuncuya atip tutuyoruz ama hepsi bi sekilde transferini yapip oynayabilcegi klube gidiyor. oyuncuyla hoca uyusmaz anlarim takim uyusmaz mutsuzdur anlarim, ama sen topcusun olmuyorsa git baska klube. zencilere okadar laf ediyoruz da adamlar en azindan farkinda burda olmadiginin ve oynayabilcekleri kluplere geri donduler. bizim yerliler gibi ben yatarim parami da alirim demediler.

hangisi daha iyi?

Yorum

• Valla sözleşmede isterse yıllık 5 mio yazsın; teknik olarak haklı olsa da etik ve vicdanen hak ettiği anlamına gelmez. Kazandığı para yani büyük bir balonla hayatına devam eden Sefa da umarım bir gün ahlakın ne olduğunu anlar.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bugün büyük gün. Sanırım Cavanda gitmez.

Fatihin sözleşmesi feshedilir.

Umarım İshak ve Denizde gider.

Douglas ve Esteban kaldı galiba.
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• --------------------Onur-------------------
                              ------Bosingwa - Aykut - Akakpo--------
                              Cavanda------Okay---Aytaç--------Güray(Yusuf)
                              ---------------------Marin------------------------
                              -----------Cardozo--------Muhammet---------

şöyle bir ideal 11 düşünür inşallah şu 1 aylık süreçte

Yorum

• Son 35 saat.. Umarım kurtulabildiğimiz kadar maaş yükünden kurtuluruz.
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Yükleniyor...
                                X