Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serhatı kastettim. 5 falan dedi o süzme sanırım. Sonra başkan araya girip söyledi.
    pardon, o zaman ben yanlis okumusum o zaman haklisin

Yorum

• Şu an hepimiz karmaşık bir ruh hali içindeyiz sanırım.. Bir yandan başkanın açıklamalarıyla mest oluyoruz bir yandan karşısındaki 4 tane cahile söve söve bir hal oluyoruz.. Başkan Allah aşkına bir daha böyle seviyesizlerin programına çıkma.
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Serhat ne kadar cahil bir adam ya gerçi tüm yorumcuları öyle bu adamlar futbol konuşarak para kazanıyorlar yazık..

Nerdeyse jaja öldü felan diyecek O kücücük beyniyle program boyunca takımı başkanı küçümsedi rezil herif..

Yarın iş var iho tranvasından sonra muharrem beyi bu saate kadar dinlemek güzeldi inşallah dediklerini gerçekleştirir
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Adam Cardozoya yıldız değil dediya la. Ama Semihleri,Burakları yıldız sana beyinlerden bu tarz bi yorum duymak şasırttı mı tabiki hayır.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            serhat gargamel trabzon bursanin gölgesinde kalmis mi dedi son dönemde benmi yanlis duydum
            şimdi bunlara göre biz 30 yıldır şampiyon olamıyoruz ve bursa 2010'da şampiyon oldu ya. Gölgede kalmış olduk işte müthiş kafalarına göre
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              pardon, o zaman ben yanlis okumusum o zaman haklisin
              Estağ. hocam ben de duyunca ne saçmalıyor bu dedim, yanlış da duymuş olabilirim Ama Serhat ayrıntı kısımlarında sağlam saçmaladı bugün..
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Levante fakir takım o kadar veremez
                Verebilir kisa vâdeli bir sözlesmeyse, bence... ama net o kadar almaz Medjani, vergi falan isin içine girince 300bin€ kalir ona, onun için bizden 200 300bin€ isteyebilir, 500'den o kadar iner... ama Deagle abinin yazdigi gibi 1,5m€ alacagi varsa, isler nasil gelisecek bilmem... sene sonuna kadar alacagi silinse/esitlense bile geriye 1m€ kaliyor...
                İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir de Trabzona 5 uçak var mı falan dedi. La havle.
                Ulan sırf Sabiha Gökçen'den Pegasus'un günde 8 uçuşu var.
                Aynen...
                İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orda Alper ve Soner maç başı dahil 5.5 diye söyleyince Güray'da her şey dahil 2.5 alacak anlamında dedi bence yani kafalar karışmasın diye.
                Dogrudur, bu da olabilir, 3 ihtimalden 1'i olarak bunu da yazmistim, ama digerleri de olabilir belli olmaz
                İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aha cevap baskandan geldi. Ayni senin yazdigini söyledi
                Evet aynen öyle, biraz da beni anlasin daa, o kadar adam yazdik hiçbiri gelmedi, bu sefer en azindan Jàjà vâri birisi gelsin...
                Muharrem baskan sana sesleniyorum :
                "Luçesku vâri birisi" ---> out
                "Jaja vâri birisi" --------> in
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Diksiyon yok kelime hazinesi desen IHO kadar anca,yorumcu diye geziyorlar

Yorum

• yahu renktaslar bunlar neden yarina Transfer varmi yokmu diye sormadilar ??
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Iyi geceler herkeze....yarin umarim hersey istedigimiz gibi olur...

Yorum

• bu geceki programdan çıkan en net sonuç:

acilen trabzonspor tv kurulmalıdır!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şimdi bunlara göre biz 30 yıldır şampiyon olamıyoruz ve bursa 2010'da şampiyon oldu ya. Gölgede kalmış olduk işte müthiş kafalarına göre
                          Önce gelsin bir tane Sivaslı benim kadar fanatik Bursasporlu olsun hatta Tsye yanlış yaptığı için benim gibi kümelerde resil olmasını istesin o zaman gölge değil de iymser olarak bursaspor ile yarışıyoruz denilebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          trabzonspor

Yorum

• tel acacaktim olmadi ben soracaktim Transfer ne durumda diye ?

yarina akhisari yenersek Transfer olmaz yenilirsek son Saniye birsey olacak ,malesef akhisar macinda ortasahamizin eksikligini his edecegiz kesinlikle
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Diksiyon yok kelime hazinesi desen IHO kadar anca,yorumcu diye geziyorlar
                              Dallama bir de İHOnun üslubuna laf atıyor aslında İho hiç başkan olmamış olacaktı böyle bir yönetimde bu tür programlara özel gönderlen yönetici olacaktı

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sözleşmeler giden oyuncular için otomatik tazminata dönüşüyor işte. Constant'la bir anlaşma yoluna gidildiği için indirim yapacağını ben de sanmıyorum belki vadeyi uzattırabilirler. Bosingwa konusunda da resmi açıklama yapmayan Hacıosmanoğlu yönetimiydi. Usta bugün açıklamasını yaptı. Geçmiş alacağının yarısını bırakmış...
                                Peki bilgi küpü abi öyle olsun bakalim ne olacak, Hayirlisi olsun
                                Baskan bir seyler yapmaya çalisiyor, tebrik ederim tesekkür ederim, ama yanlisina da yanlis demek durumundayiz tabi ki
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Çalışıyor...
                                X