Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• meseleyi iyi analiz etmek görmek önemli. tek suçlu asıl suclu kulubu bu hallere sokan anlayış ve zihniyettir. trabzonspor sevdalısıyız deyip ortalıkta gezenlerdir. bizim basımıza ne geldiyse yine içimizden geldi. düşman aramamıza gerek yok içimizdeki dostlar sagolsun ....

Yorum

• Köksal baba dün gece takımdan hala ayrılmayan Deniz Yılmaz'ı evire çevire dövmüş

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son 35 saat.. Umarım kurtulabildiğimiz kadar maaş yükünden kurtuluruz.
        Son 11.30 Saat değilmi?
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla ben yilda 3 milyon kazaniyim yattigim yerden isteyen istedigi kadar konussun umrumda olmaz. baska klube gitcek hem burdan daha az para alcak hem burdan daha cok caliscak.

bu yuzden yerli topcu alinmasin diyorum iste. muhammeti aldik sanki seneye ayni durumu onla yasiycaz gibi geliyor bana.

bak yabanci oyuncuya atip tutuyoruz ama hepsi bi sekilde transferini yapip oynayabilcegi klube gidiyor. oyuncuyla hoca uyusmaz anlarim takim uyusmaz mutsuzdur anlarim, ama sen topcusun olmuyorsa git baska klube. zencilere okadar laf ediyoruz da adamlar en azindan farkinda burda olmadiginin ve oynayabilcekleri kluplere geri donduler. bizim yerliler gibi ben yatarim parami da alirim demediler.

hangisi daha iyi?
          kardeşim ciddi misin yoksa dalga mı geçiyosun? gönderdiğimiz her yabancı oyuncuya deve yüküyle tazminat ödemedik mi? yerlilerin seni fifaya şikayet etme ihtimali yok.. bunu yaparlarsa bu ligde forma giymeleri zor ve paralarını bir şekilde alacaklarını biliyorlar ama yabancı oyuncular sözleşmelere çok ağır maddeler koyuyorlar.. siz medjaniye mesela tazminat ödemeyeceğimizi mi sanıyorsunuz? veya bosingwaya geçmişe dönük haklarından vazgeçmesi karşılığında ciddi bir ödeme yapılmayacağını mı? bu takımda son 10 yılda öyle ya da bölyle faydalı olan yabancı sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ama yerliler bizi zirvede tutuyor bir şekilde.. önemli olan onlardan verim alabilmekte.. bross döneminde yerliler kadro dışı kaldı şenol güneş döneminde bizi şampiyon yaptılar..

bu ligde yabancı oyuncu maç aldırır ama yerli iskelet şampiyon yapar..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son 11.30 Saat değilmi?
            Ben de bu gece son diye düşünmüştüm bir an; ama Pzt/1 şubat gecesi bitecek sanırım.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Yarın 23.59'da biter... 00.00'da 9 Haziran'a kalır.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• deniz ve ishak gider fatih atik in sözleşmesi feshedilir başkada gelişme olmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• eger ortasaha merkez icin bir oyuncu transferi yapılmazsa burada 4 milyon gibi cüzi bir rakama satılan Mbia icin atılan sevinc nagraları yerini yonetime edilen hakaretlere bırakabilir.

Bu ortasaha merkez ile bizi her mac evire cevire doverler.Bizde tıpkı bursa macındaki gibi aciz bir sekilde izleriz.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Acilen Ndiaye veya Attamahı almamız lazım.

Elimizde orta saha olarak özer Okay Ekici Aytaç var. Bunlardan sadece Okay ve Aytaç merkez. Yedekleri bile yok.
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acilen Ndiaye veya Attamahı almamız lazım.

Elimizde orta saha olarak özer Okay Ekici Aytaç var. Bunlardan sadece Okay ve Aytaç merkez. Yedekleri bile yok.
                      ustelik okay ve aytac tam olarak bu yuku kaldırır diyemiyoruz.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• mbia nin yerine kimse gelmezse...kupa filan hayal..kimse kimseyi kandirmasin....
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Orta saha gerçekten çok boş kaldı şu an. İcerde iyi kötü idare ederiz de dışarda her maç evire çevire Yenerler bizi. Bursa maçı en büyük örneği..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• M'bia kalsa da verimli olmayacak hatta takıma zarar verecekti.
                            Bu nedenle gitmesi doğru karar.
                            Maalesef ne kadara satılacağı da artık kontrolümüzde değildi.
                            Tabi olayın bir de şu tarafı var;
                            Teofilo örneğinde olduğu gibi "ben bu takımda oynamak istemiyorum" diyen herkese izin verdiğimiz sürece bu takımda iskelet kurma şansımız azalıyor.
                            Doğru zamanda bu kulüp bir veya bir kaç oyuncunun futbol kariyerini bitirecek şekilde sert yaptırımlar uygulamalı.
                            Belki kısa dönemde zarar eder gibi görünür ama geleceğimizi kurtarırız.
                            Şu an kimseyi asıp kesecek gücümüz yok. Biraz ekonomiyi düzeltince M'bia, Teofilo gibilerine ders vermek lazım.
                            İnsanların ten rengi, dini dili benim için bir önem teşkil etmez. Adamlığına bakarım.
                            Ancak bir de gerçek var. Afrikalı oyuncular yüksek arzıa potansiyeline sahip.
                            En kariyerlileri Drogba bile son senesinde gs'de problem çıkardı, yatışa geçti.
                            Bu nedenle çok ama çok iyi araştırmak lazım. Sadece futbolculuklarını değil karakterlerini, iş ahlaklarını, aile yaşantılarını vs.

Yorum

• Bu dönemde ; Ne bu yıl ligi kaçıncı sırada bitireceğimiz, ne kupayı almamız ne de kimleri transfer ettiğimiz önemli değil benim için.
                              Seneye Avrupa'ya gitmesek de umurumda olmaz.
                              Eldeki çöplerden kurtulup temiz bir sayfayı gelecek olan teknik direktöre bırakmak lazım.
                              Bu dönem Hami 2 oyuncuyu takıma kazandırsa benim için yeterlidir.
                              M'bia girmiş ortasaha boş kalmış vs. bunlara takılmıyorum özetle.
                              Alsınlar 1461'den Batuhan'ı. aytaç, okay, batuhan'dan biri seneye ilk 11 oynayacak gelişimi gösterse benim için tatminkar bir sonuçtur.

Yorum

• Mbia neden hala Kap aciklamasi gelmedi? Cok ilginc.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

Yükleniyor...
                                X