Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Deniz Douglas ishak ve cavanda diğer gidecek isimler..
    Cavanda için Avrupa şampiyonası beklenmeli.

Halihazır orada vitrine çıkacak, spot ışıklarının altında olacak.

Bu zamanda satılır ise değerinin çok altında gitmiş olur.

Yorum

• Ben de katılıyorum size arkadaşlar Tolga CİĞERCİ, Tolcay CİĞERCİ ve Kerem DEMİRBAY değerlendirilebilecek isimler. Tolgay olmadı bari bunlardan biri olsun...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Deniz Douglas ishak ve cavanda diğer gidecek isimler..
        cavanda gitmesi bence hata adam bence biraz daha kalmalı uyarı yapılır ehlileştirilir bence yanlış yapıyoruz

Yorum

• keşke Mohamed Yattara alınalbilse bence takımımıza çok katkı sağlar
          Its Because You Got No Guts

Yorum

• Ben Mbia'nin Kap'i gelmemesini bir Transfere yorumluyorum. Güzel bi Meblaya sattik inshallah Gara Oglani. Bak bak 6 Milyon aldiniz biraz daha koparalim bunlardan diye düsünmesinler diye daha gelmedi Kap. Insallah bu isim Ndiaye olur..

Yorum

• Yeniden yapılanma da Erkan'ı da satmak lazım.
              İyi 2 kanat,stoper ve Ndiaye tarzı Adam şart.

Yorum

• Son transfer olarak konuşulan Akakpo 1461'de oynayan adam anladığım. 1-2 sayfa baktım ve yazıyorum...

Bu adam kupada bjk'ye karşı izlediğim ve dikkatimi çeken siyahi oyuncu muhtemel...değerlendirilmesi çok doğal...
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bilal Başacıkoğlu yine mi olmaz

Yorum

• @!olgun!

Nakoulma neden düşünülmez?

Yorum

• Visca son 3 sezondur bu ligin en istikrarlı ve verimli sağ kanat ön oyuncusu.
                      Keşke...

Yorum

• M'bia'nin yerine N'diaye'yi isteyenler ikisininde farkli mevkilerin adami oldugunun farkinda mi?

Benim izledigim N'diaye hucuma donuk orta saha hatta forvet arkasi bile diyebiliriz M'bia ise bildigimiz defsnsif orta saha.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ............................çavanda............... .........aykut.............................bosi/akakpo............................................ ......güray........
                          .................................................. .......aytaç...................................... ...........................okay................... .................................................. .

......visca....................................... ..................................n'diaye......... .................................................. .........................Yusuf...........

.................................................. .................................................. ..cardozo/m.demir........................................... ...............................

stoper tandemi ve orta göbek vasat ama kanatlar ve forvet arkası arı gibi çalışır...

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @!olgun!

Nakoulma neden düşünülmez?

Ben cok takima uyacagini dusunmuyorum...anadolunun iyi topcusu...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben cok takima uyacagini dusunmuyorum...anadolunun iyi topcusu...
                              Sağ kanatta alternatifsiz oynar

bu asamada sen dedin anadoludan transfer yapacağımızı

3 kızkardeş olmadıktan sonra hepsi anadolunun iyi topcusu değil mi?

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                M'bia'nin yerine N'diaye'yi isteyenler ikisininde farkli mevkilerin adami oldugunun farkinda mi?

Benim izledigim N'diaye hucuma donuk orta saha hatta forvet arkasi bile diyebiliriz M'bia ise bildigimiz defsnsif orta saha.
                                Kadrosunda önliberoya yazanı gördün mü ? Siyahi topçu zorunluluğu varmış algısı yüzünden "yerine" terimi kullanılıyor.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X