Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• edin visca da gelse guzel olurdu

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fatih tekke bolusporda . 1461 trabzonu kim calistiracak , yeter artik Hoca getirin su Kulübe.
      Derdi nedir anlamıyorum. Iho zamanında kabahat Ihodadır dedim ama şimdi yönetim iyi. Ne diye anlaşamadı
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Tolcay Cigerci ve Ahmet Arslan Hamburg un 2.ci takiminda oynuyorlar kontratlari bu sezon bitiyor!Zamaninda bayga övgü almislardi bunlar denenebilir aslinda.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih tekke bolusporda . 1461 trabzonu kim calistiracak , yeter artik Hoca getirin su Kulübe.
          Acaba neden gelmedi 1461'e, bu konuya bi açıklık getirilmeli. Efsanemiz dediğimiz adam ihtiyacımız oldugunda neden gelmiyor...
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• Önlibero için Gremiodan Walace geleceğimizi kurtarabilecek bir oyuncu.

Walace, 30, Brezilya ➤ Cruzeiro EC, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 4.50 mil. € ➤ * 4 Nis 1995, Salvador, Brezilya

Yorum

• Pilot takimimiza 21 yaş üstü oyuncu transferi yasaklanmali ve 25 yaş üstü oyuncu bu takimda forma giymemeli. Ayrica 4-5 tane 20 yaş altı Afrikalı oyuncu pilot takima kazandirilmali. Adam 30 küsür yaşında 1461 e transfer oluyor

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolcay Cigerci ve Ahmet Arslan Hamburg un 2.ci takiminda oynuyorlar kontratlari bu sezon bitiyor!Zamaninda bayga övgü almislardi bunlar denenebilir aslinda.
                Yabancı kontenjanı artınca unutuldular
                Ahmet alt ligi ne dağıtmıştı geçen sene
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursa' ya Deniz' i verip Furkan' ı alsak ne güzel olurdu.
                  Yada Kubilay dimi , hayır diyen olur mu bunlara
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• sezon başındada yazmıştım benim favori ön libero adayım monaco dan tiemoue bakayoko idi adamın yaşı 21 stil olarak abrtılı olabilir ama juveli pogbayı andırıyor belki bu sezon için olmayabilir ama elecek sezon bence yoklanmalıdır.

Yorum

• Bu haftaiçi çalışmasına rağmen pazar günü saat öğlen 12 de 1461 in maçını izlemek için erken uyanan sırf akokboyu izlemek için gece gözüne uyku girmeyen arkadaşlar biraz anlatsın hele bu vatandaş nasıl bir defanstır hani siz 1461 in bütün maçlarını izlemişsiniz ya ondan söyledim

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akakpo nun transferi son derece mantikli transfer ama anlayamadigim noktalar var..

Ben Bosingwanin stoperde degeelendirilecegini düşünüyordum bu transferle o zora girdi. .Bosingwa nin bek oynamasi durumunda gerekli performansi veremeyecegini düşünüyorum...Douglas Cavanda ne olacak merak icersindeyim.
                        Bosingwa nin en kotu oynadigi maclar, stoper oynadiklari.
                        Bosingwa sag bek.
                        Ne on liberoda ne stoper bolgesinde faydali olabilir.

Yorum

• 500 kişi neyi bekliyoruz.

Yorum

• Mbia Kap ı gelmedikçe Ndiaye umutlarım artıyor. Çin den gelecek paraya Osmanlı atlamasın diye taktik yapıyorlardır belki. Yoksa kulüpler anlaşmış, oyuncu zaten formayı giydi. Neden Kap a resmi açıklama yapmasınlar, demek bir şeyler var.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mbia Kap ı gelmedikçe Ndiaye umutlarım artıyor. Çin den gelecek paraya Osmanlı atlamasın diye taktik yapıyorlardır belki. Yoksa kulüpler anlaşmış, oyuncu zaten formayı giydi. Neden Kap a resmi açıklama yapmasınlar, demek bir şeyler var.

agzindan bal damliyor
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ben bu akakpo yu canlı hiç izlemedim o yüzden hakkında yorum yapamıyorum ama biraz araştırdım togo mili takımında 38 maça çıkıp 2 gol atmış ayrıca togo milli takımını seçmeden önce fransa U 19 takımıyla 5 maça yine fransa U 17 takımıyla 2 maça çıkmış ayrıca alt yapısı fransanın auxerre takımı ve yine bu takımla 33 maça çıkmış ki fransa ligi sağlam bir ligtir daha sonra romantanın vasluı takımnda 18 maça çıkmış ordan ayrılıp slovakya nın zilina takımına gidip 51 maça çıkmış aslında istatisliklere bakıldığında kötü bir adam değil .

Yorum

Çalışıyor...
                                X