İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo sağ taraf fantazi. Yakıştıramadım sanaAncak kanatta daha az efor sarfederek oynayabilir Bosingwa. Geriye yardım etmeden ileride takılır, hatta Erkan'dan çok daha faydalı olur belki. En azından pasları akılcı, ortaları isabetli olur.
Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolcay Cigerci ve Ahmet Arslan Hamburg un 2.ci takiminda oynuyorlar kontratlari bu sezon bitiyor!Zamaninda bayga övgü almislardi bunlar denenebilir aslinda.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia Kap ı gelmedikçe Ndiaye umutlarım artıyor. Çin den gelecek paraya Osmanlı atlamasın diye taktik yapıyorlardır belki. Yoksa kulüpler anlaşmış, oyuncu zaten formayı giydi. Neden Kap a resmi açıklama yapmasınlar, demek bir şeyler var.
Ondan ziyade kanatlara 2 tane toplu, topsuz oyunda hızlı, takıma ileride mevzi kazandıran, 10 gol atabilecek adam lazım.
Merkezde ise Tino Costa, Hugo Viana gibi takımın pas dinamiğini çabuklaştıran, ters toplar atabilen, dripling yapan oyuncu gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDilek kipi kullandım zatenAncak kanatta daha az efor sarfederek oynayabilir Bosingwa. Geriye yardım etmeden ileride takılır, hatta Erkan'dan çok daha faydalı olur belki. En azından pasları akılcı, ortaları isabetli olur.
Çünkü altyapıdan itibaren ön tarafta oynayacak bir alışkanlığı, temel bilgisi yok.
Bosi stoperde oynayacaktır.
Defansa böyle çok yönlü, kaliteli adamlar alınmalı. Mesela Cavanda olmadığı zaman içimiz acımayacak.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtasaha ve hücum hattında topu aldığı zaman dikine değilde sürekli geriye ve yana oynayan bir oyuncu görmek istemiyorum topu alan her oyuncu dikine top sürmeli ve adam eksiltebilmeli.
Basketbolda dahi uzunlar rakip sahasına erkenden yerleşmemesi için.
Ribauntu aldıktan sonra topu yere vurmalı, karşı sahaya geçirmeli.
Futbolda da Mustafa Yumlu topu aldığı zaman dripling, verkaç yaparak rakip sahaya hızlı geçmemizi sağlamalı.
Bunun adı geçiş oyunudur.
Mustafa, Aykut sayfasında çok bilmişler ne yazık ki yaptığı müdahalelere, hamlelere göre değerlendirince gülüyorum.
Oysaki futbol hatalar oyunudur. Boateng, Ramos da ne fahiş pozisyon hataları yaptığını görüyoruz.
Yorum
-
Mbia hala neden bildirilmedi ki ? Adam imzaladı.
Arkadasında dedigi gibi Ndiaye icin olabilir ki harika olur.
Ndiaye için galiba Sefa + Ugur + Para dusunuluyor.
İshak ve Deniz , Fatih gidiyormuş.
İyi bir transfer dönemiydi.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerizilyaya scout ayağına gidip karnavallardan ,plajlardan ayrılamayan bir adam vardı . Klüp parasını eziyordu orda. Merak ettim hiç mi maç izlemedi acaba
Bir tane brezilyalı duyumu gelmedi yıllardırnerden aklıma geldi bilmiyorum
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
trabzonspor yoneticisi. trabzonspor transfer komitesi tarafindan gecen sezon sonu brezilyaya gönderilmiş ve lig başlamasına rağmen henuz kendisinden haber alınamamıştır.
trabzon dolaylarinda kendisi icin soyle denir,
karınca kararınca yol alıyor bu kanca
şimdiden yola çıksa seneye gelir anca ( NOT: Ekşi sözlükten alıntıdır, yıl 2006)En son vadaa55 tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 20:28.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=50267]!olgun![/MENTION] Abi,
1461 Trabzon için bir transfer düşünülüyor mu Akakpo'nun Trabzonspor'a gelmesinden sonra? Orada bir eksik oluştu sonuçta. Bu takımın ligde kalması lazım.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga cigerci tolgay arslandan kat ve kat daha iyi topcu keske gelse cok buyuk isler yapar
Bu sezon da sakatlığın etkisi ile 8 maçta oynayabilmiş.
Dediğin gibi Oğuzhan'dan ve Tolgay'dan da driplingleri ve tempo özelliği ile bir tık üstünde.
Yerli olması, risk taşımaması hasebi ile olsa muhteşem bir iş yaparız.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Ciğerci'den çok bahsetmiştik fakat 1.5 ME'ya Hertha Berlin almıştı.
Bu sezon da sakatlığın etkisi ile 8 maçta oynayabilmiş.
Dediğin gibi Oğuzhan'dan ve Tolgay'dan da driplingleri ve tempo özelliği ile bir tık üstünde.
Yerli olması, risk taşımaması hasebi ile olsa muhteşem bir iş yaparız.
Yorum
Yorum