İlk olarak Mesut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461'in TRT Avaz kanalı dahil tüm maçlarını izledim Akakpo Bizde idare edebilecek potansiyelde bile değil.Douglas'ı bile aratır bize o derece.
Emin misin Douglas'tan çok daha iyi olduguna eminim.
Yorum
-
orta saha şart oğlu şart. okay-aytaç ikilisiyle hiçbir macta favori olamayız. ikisi ayrı ayrı iyi ve kaliteli isimler ancak yan yana birbirini tamamlayan bir ikili degil.ayrıca şuanda takımda bu ikilinin yedeği yok. eğerki 4-1-4-1 gibi düşünülüp tek önlibero önüne ekici-özer düşünülüyorsa bu da denenmiş ve tutmamış bir sistemdir.
defans problemiyle birlikte akhisar maçı çok ortaya geldi. kesinlikle elenmememiz lazım, ilerisi için...There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakakpo iyi oyuncu. bizde iş yapar. 44 000 euro çok düşük ücret bari 100 bin euro yapsın. adama erzak yardımıda yapsınlar.
bence normal
gösterinler kendilerini, alsinlar zam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
akakpo evgen konopylankadan bir top çalıyor sanırsın makalele. bize bu şartlarda mbiadan daha fazla fayda sağlar. Adam bir kuru pilava fiyatına oynuyor. akakpoda mranın dediği star rehavetide yok. mbiada vardı. bu yüzden mbia out akakpo inhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkakpo'yu izleyen var mı olumsuz yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum izlediniz mi hiç?“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461'in TRT Avaz kanalı dahil tüm maçlarını izledim Akakpo Bizde idare edebilecek potansiyelde bile değil.Douglas'ı bile aratır bize o derece.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftara gore assagı yukarı aynı kalibrede oyuncular.
Her zaman soylerim Trabzonspor taraftarı futbolu iyi bilir lafı yüzyılın yalanı.
Mbia tartışması başlatmak istemem fakat yerini dolduracak özellikte oyuncumuz yok.Ve bu yoklukla başımıza iş alacaz
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyemezler mi, dediler bileMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak yk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözeri oynatırız nede olsa işi gücü koşmak
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş bi stoper aldık bence bundan daha iyisi olamazdı
asıl soru 28 yaşındaki adamın bırakın trabzonsporu 1461 de ne işi vardı? Cidden merak ediyorum yani genç parlatıp para kazanacağımız adam yok mu da 28 hatta 29 yaşındaki adam geliyor . Neyse günü kurtaralımda şimdilik.
Yorum
-
Bu yönetime ne kadar tesekkür etsek azdir. Yaptiklari tüm transfer hamleleri simdiye kadar dogru Muhammete verilen para dahil. Hem futbolcularin Fifa'lik davalarindan bir sekilde vazgecmeleri hemde yüksek fiyata oynayan (ise yaramaz) futbolculardan teker teker kurtuluyor olmamiz süper hamleler. Yazin transfer sezonunda Sefa, Erkan, Ishak gibi oyuncularla bu temizlik devam edecektir buna cok ama cok eminim. Bosingwa gibi bir oyuncuya bu fiyata imza attirmak dünya capinda basaridir hicbir kulüp bunun aynisini beceremezdi. Akakpo hamlesi tam isabet olmus defansta ki sorunlarimiz ortada zaten. Akakpo Batuhanla birlikte bu sezon 1461'in en iyi fubolculari. Adam milli takiminin kaptani ve 2 sene önce Afrikanin en dünyanin en iyi altyapilarindan birine sahip Auxerre takiminda yetismis bir isim. Defans hattini sezon sonuna kadar cok iyi idare eder ve alacagi fiyat ortada zaten. Baska yerden stoper alacak olsaydik maliyeti Akakponun 30 kati olurdu.
iho olsaydi simdi ne hallerdeydik birtek Allah bilir. Yine 2 milyon vererek 2-3 futbolcu alirdi. 6 aralik 2015 Trabzonspor'umuzun kurtulus tarihidir.
FrancescoTotti
Yorum
Yorum