Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk geldiği zamanlar çok hareketliydi. Hücumda da etkindi. Gelen futbolcuların çoğunun yaptığı gibi bir anda elini ayağını çekti bu işlerden. Bambaşka bir M'Bia geldi. Son Bursaspor maçında beğendim kendisini her ne kadar kimse beğenmese de. Bence de gitmesi iyi oldu ama birini almak gerek oraya. Mali sorunlarla boğuşuluyor şu zamanlarda. Almayabilirler. UEFA ensemizde
    İlk 5-6 hafta diyelim belki o kadar bile yok. Sonrası koca bir hiç. Eğer ille biri gelecekse Medjani geri gelsin. O varken de orta sıralara oynuyoruz M'Bia varken de. En azından maaş konusunda hafiflemiş oluruz.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Benim anlamadigim ismi duyulmadigi 30 yasindaki cinli 4,2 milyon euroya transfer oliyor biz Mbia'yi 4 milyona satiyoruz
      Tabi yillik ücretinden kurtulduk ama bence 6 veya 7 milyon euro koparabilirdik bu transferden.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muhammet Demir henüz 24 yaşında. Piyasası da var, tüm kamuoyunun bildiği, genel olarak beğendiği bir oyuncu. Böyle genç oyunculara verilen bonservisi her türlü çıkarırsın. Waris'i 6 milyona aldık, bizde 30'a yakın maç oynadı topu topu 2-3 gol attı, adamı 4.5 milyona gönderdik. Muhammet'i 2.7'ye aldık, hiçbir şey yapmasa 2 sene Soner gibi yatsa dahi 1.5-2'ye satarsın. Ama M'bia bi kere "ben gidicem, ben oynamıycam, memleketime gidiyorum, antremana çıkmıyorum" dediği zaman elin kolun bağlı. 2.6 milyon euro yıllık net maaşı olan adamı hele de böyle bir problem çıkarmışken bedava bile göndersen kardır. Çünkü aksi halde elinde patlıyor. Malouda, Constant bunun en büyük örneği.

Yalnız Fatih abi kusura bakma ama senin iki adet takıntın var: Biri isim yapmış yabancı futbolcu hayranlığın, diğeri de Usta düşmanlığın. Ne kadar anlatsak boş, değişmeyecek bunlar.
        Muhammet Demir'in piyasası falan yok kardeşim kaç senedir Antep'te oynuyor kim istedide gitmemiş.200 bin euro alıyordu şimdi maç başılarla 1.200 alacak bumu mali dengeyi düzlüğe çıkarmak.Yabancının iyisi geldiği müddetçe hayran olurum nitekim Mbia büyük topçu.Ben hiç bir konuda Usta'ya düşmanlık yapmadım sadece hoca konusunda serzenişlerim var ve haklı olduğumu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken sıcak saatler yaşanmaya başladı.

Eldeki futbolculardan M'bia'yı Çin'e gönderen bordo mavili ekip, Muhammet Demir ve Güray Vural'ın ardından eski futbolcusu Bosingwa'yı da yeniden renklerine bağlamak üzere...

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzonsporlu yöneticilerin Portekizli futbolcuyla yaptığı görüşmeden olumlu sonucun çıktığı öğrenilirken yüzde 80 bu transferin bittiği kaydedildi. Trabzonspor'dan daha önce yıllık 2 Milyon Euro ücret alan Bosingwa'nın yıllık 1 Milyon 250 Bin Euro'ya evet dediği öğrenildi.*

Transferin küçük detayların tamamlanmasının ardından resmi olarak açıklanacağı kaydedildi.
          Bosingwaya şöyle katlanabilirim, eğer bizden alacağı varsa ve bundan vazgeçip yeni ve düşük bir kontrata geliyorsa eyvallah.

Başımın üstünde yeri var.

Yorum

• mbianın kafasında futbolu bitirdiğine, buraya yatışa geldiğine, oynadığı dönemde hiçbir şey yapmadığına nasıl bu kadar kesin kanaat getirildi çözemedim.

hafızamı zorluyorum bursada ofsayttan gol yediğimizde yan hakeme doğru en önde koşan, attığı önemsiz bir gole çılgınlar gibi sevinen, sürekli hakemle ve rakiple didişen, kolay kolay ikili mücadele kaybetmeyen, nerde görev verilirse yapmaya çalışan, ligin ilk yarısında takımda en fazla süre alan bir oyuncu görüyorum. ben mi çok iyimser bakıyorum anlamadım gitti...
            There is no spoon...

Yorum

• Muhammed golleri sıralayınca anlarsınız topçu mu değil mi.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Katılmıyorum.Rabotnicki maçında 10 üzerinden 9 ise genel ortalaması 7 falandır.Mbia'yı her türlü 4 milyona satarsın zaten, zorunluluk olduğu için satılıyor yoksa transfer başarısı falan yok ortada
                Transfer başarısı olduğunu da savunmuyorum. Ortada buluşuldu dedim dikkatini çekerse.

Peki o zaman ne diyelim. Görüş farkı.
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• şu aşamada gündemdeki meselelerden en önemli hamle ndiaye'yi almak olur. diğer meseleler geriyor beni.konuşmak bile istemiyorum.usta'ya güveniyorum.kim gidiyorsa gitsin farketmez artık.

Yorum

• Herkeste bir Mbia takıntısı vay efendim 5.haftadan sonra napmış.Aynı parayı kazanan Onur napmış dönüp bakın.Ekici resmen takımı provoke ediyor ona bakın.

Yorum

• Valla başkana helal olsun. Yüksek ücretli, problemli ve talibi olan futbolcuları hemen gönderiyor, taraftarın sevdiği, katkı yapmış disiplinli eski oyuncuları geri getiriyor. Ekonomik yönden güzel. Prestij ve taraftarın takımı sahiplenmesi açısından güzel. Takımı tanıyan, oynamak isteyen futbolcuların gelmesiyle sportif olarak da güzel. E daha ne olsun?

Hala burada ve yerel medyada Usta'ya sallamaya çalışanlar var, gerçekten inanılmaz.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Güray Vural Trabzonsporumuza hayırlı olsun
                        sakin olun...

Yorum

• Bosingwa reistir,kalitedir,isimdir ama 1250 maaş (doğru ise) kabul edilecek bir durum değildir.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muhammed golleri sıralayınca anlarsınız topçu mu değil mi.
                            Muhammet çok yetenekli..sakatlanmazsa kesinlikle iş yapar ama hiçbir zaman mbia gibi top class bir oyuncu olamaz...mbia nin değeri em az 10 mio € ama o kalmak istemiyor bizde yıllığına kurulmak istiyoruz bu yüzden bu kadar ucuza gidiyor...

mbia bu takımın en iyi oyuncusuydu...her takımda oynardi...Ama yanlış zamanda geldi...taraftar yok, hedef yok, para yok....küçülme dönemindeyiz
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• M'bia'dan gelen paranın 600.000 avrosuyla Attamah'ı alsak 1 milyon avrosuyla teknik ve genç bir kanat oyuncusu alsak Caio, Kainz vs müthiş bir iş olmaz mı

Yorum

• Bosingwa ya hic gerek yok..Medjani de stoperde ki sayisal eksiklikten dolayi olabilir.

Ndiaye olsa sevinirim onun disinda su asamada gerek yok..

Yorum

Yükleniyor...
                                X