Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yalnız bu takım kimdir nedir.adı geçmemişti sanırım transfer sürecinde
    Scolari ve Robinho'nun kulübü...

Edit: Daha önce Guangzhou Evergrande yazmışlardı ama China Fortune'muş...
    En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 00:15.
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta yönetimi güvenimi kaybedecek ilk tercihini Bosingwa yi getirerek yapacak galiba....1 senedir dogru düzgün topa vurmayan adam gelip ne yapacak...Futbolu cocuk oyuncagi zannedenler var..
      Şayet gelirse elde bulunan fırsatları değerlendiremeyen bir çok futbolcudan daha fazla katkı verecektir diye düşünüyorum.
      ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yunus Emreye göre yıllık bizim para ile 16 milyon TL alacakmış.ortalama 5 milyon euro.
        ohhh
        yarasin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• mbia orda çok kalmaz...istanbul takimlari sulanir....6 ay veriyorum
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• bu resimlere karsi simdik baskan ndiaye bombasini patlatsa keske
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Scolari ve Robinho'nun kulübü...
              o da mı oraya gitti.
              ben ilk kez duydum da takımı şaşırdım.alışmışız shangai vs gibi takımlara
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olabilir mi öyle bişey olsun lütfen çünkü.
                )

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mbia orda çok kalmaz...istanbul takimlari sulanir....6 ay veriyorum
                  mbia paracidir bu parayi Istanbul takimlari vermez ona
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim mbia ile sorunum yok sana karşı öıktığım nokta sürekli bir yeni yönetme çakma çaban, yoksa şu forumda takip ettiğim kişiler arasındasınız

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Ben yönetime sadece Mbia üzerinden eleştiri getirdim.Tabi malûm hoca konusunda çoğunluk gibi eleştirdim.Mbia'yı satacaksan önce karşılarına almaları gerekirdi.Futbolcu sonuçta yönetimin tasarrufunda hareket etmek zorunda.İşte bununda yolu yordamı karşılıklı müzakerelerdir.Ama öyle olmadı.Faiz istedi,Alacaklarını talep etti diye bir anda Trabzonspor kamuoyunun karşısına terörist gibi hedef gösterildi.Sat kardeşim ne yaparsan yap işin tasarruf tarafı senin.Ama senin İHO'dan farkın olması için profesyonel hareket et.
                    En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 00:01.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ohhh
                      yarasin
                      sürekli artıyor miktar
                      şimdi de 3 yıl için 16 milyon euro alacağını yazıyorlar.
                      bunun ekstraları falanda vardır
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• gidenlerI anladık da..gelen yok...mbia nin yerine adam lazim...ve kanata en az bir oyuncu lazim...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• bir attamah bir ndiaye birde stoper gelirse tadından yenmez ama ben transfer olacağına ihtimal vermiyorum.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mbia orda çok kalmaz...istanbul takimlari sulanir....6 ay veriyorum
                            İspanyaya falan döner sanmıyorum

Yorum

• Okay ile Aytaç gelecekte belkide ligin en iyi ikilisi olacak lâkin şuan ligi sonuna kadar götürmeye nefesleri yetmez.

Yorum

• Deniz yılmaz basakşehire yakınmış diyorlar twette birde turk telekom akyazı için 10 senelik 90 milyon euro demiş 100 e baglarız gibi

Yorum

Yükleniyor...
                                X