Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam burada binlerce kadro yaptın. Hepsinde de illa bir oyuncunun mevkisini kaydırcan.
    Trabzonspor taraftarı olmanın verdigi bir özellik farklı seyler yapmak.Benle alakalı bir durum degil
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ilk gonderilmesi gereken isimler sefa,özer,erkan.

Sonrasına bakarız.Bu seneki rezalette basrol bu oyuncularda.

Yorum

• Onur Kıvrak (As)
        Luis Cavanda (As)
        Aykut Demir (Rotasyon)
        Okay Yokuşlu (Rotasyon)
        Mehmet Ekici (Rotasyon)
        Muhammet Demir (Rotasyon)

Bu 6 isim ve U21' den gelen gençler dışında herkes satılabilir.

Kale rotasyonuna Esteban kalabilir.

9 As oyuncu, 2 de rotasyon oyuncusu, toplam 11 transfer lazım. Bunu 2 seneye de yayabiliriz tabi.

Kadroda görmeye tahammül edilecek diğer isimler; Uğur, Aytaç, Güray, Akakpo.
        En son kyodou tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 09:12.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iki hafta sonra yeni hocamiz netlesir sonra transferlerde gidecekler gelecekler ortaya cikar ..suan ne desek bos
          İnşallah,inşallah,
          zamanlama şahane olur,çok ta güzel iyi olur
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Eğer hoca ile henüz anlaşılmadı ve yabancı hoca düşünülüyor ise büyük sıkıntı var bence. Hoca'yı bul 1 ay, hoca takımı tanısın 1 ay, gereksiz elemanları (Erkan, Sefa, Musa vs.) görmek isteyecek falan 1 ayda öyle geçer. Bir sürü sorun. İnş. hoca ile anlaşılmış, takımı izliyordur.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyuncu gelmek istemiyorsa yapacak bişey yok ama oyuncu gelmek isterse gerekirse 12 milyon verilip alınmalı.Son 3 sezonda 50ye yakın oyuncu almamıza rağmen ilk 11de Onur ve Cavanda dışında direkt oynayabilecek oyuncu göremiyorum ben her sezon aynı hataları yapıyoruz.

Takımda ki her oyuncu yıldız olsun demiyoruz kulübün mali durumundan dolayı böyle birşey zaten mümkün değil.Maliyeti düşük faydalı oyunculardan kurulu bir takım yaparsın aralarına bir tane de olsa çok sağlam bir 10 numara koyarsın şampiyonluğa oynarsın.Hakim Ziyech olur olmaz orasını bilmiyorum ama Trabzonsporun çok kaliteli bir 10 numaraya ihtiyacı var ve bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı.

Takımda ki her oyuncu ortalama düzeyde vasat oyunculardan oluşursa Osmanlı ve Başakşehir ayarında bir takım olursun bu takımlardan farkının olmasını istiyorsan ve Akyazıda şampiyonluğa oynamak istiyorsan çok sağlam bir 10 numara alacaksın bunu yapamıyorsan ozaman şampiyonluk sözü vermeyeceksin.
              dogru tespitler

Yorum

• hodzici milan istiyordu devre arası eger para kıyılıp alınabilirse oyuncuda gelirse gol yollarındaki tüm sıkıntılar giderilir.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur Kıvrak (As)
                  Luis Cavanda (As)
                  Aykut Demir (Rotasyon)
                  Okay Yokuşlu (Rotasyon)
                  Mehmet Ekici (Rotasyon)
                  Muhammet Demir (Rotasyon)

Bu 6 isim ve U21' den gelen gençler dışında herkes satılabilir.

Kale rotasyonuna Esteban kalabilir.

9 As oyuncu, 2 de rotasyon oyuncusu, toplam 11 transfer lazım. Bunu 2 seneye de yayabiliriz tabi.

Kadroda görmeye tahammül edilecek diğer isimler; Uğur, Aytaç, Güray, Akakpo.
                  bu isimlere güray aytaç uğur u ekle .

bu takıma adam akıllı 12 tane transfer şart ...
                  Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biri Zivkovic yazar diğeri gider bütün Arjantin'in bel bağladığı Mammana'yı yazar kadrosuna. Anlamak zor bazen. Piyasasını bilmiyorlar diyeceğim ama yok biliyorlar ve bile bile yazıyorlar.
                    yahu hayaldemi kurmayalım kardesim.Sanki resmi dairede memurluk yapıyoruz.Buranın forum oldugunu ne kadar cabuk unutuyorsunuz yahu.

Yorum

• mammana zivkovici ancak bilgisayar oyunlarında alırız.

Yorum

• onur,esteban,ugurcan,cavanda,mustafa,aykut,akakpo, guray,ramazan,aytac,okay,batuhan,ekici,demir,beşir 15 oyuncu eder.

yusuf,cardozo,douglas tan para kazanabiliriz.musa,özer,erkan,sefa takas ile yada alacakarına karsılık bonservisleri verilerek yollanmalı.marin ve atik icin sozlesme yenilemeye gerek yok.Bosi yardımcı hoca olur.

en az 7 tane ilk 11 oyuncusuna ihtiyac var.Hepsini bu sene alırsak takım olmamız kolaylasır.

Yorum

• eren,umar,ndiaye,vukcevic,stoper,sol kanat,forvet bu transferleri yapabilsek cok iyi olur.Stoper ve forvet yazmıyorum arkadaslar fırca atıyor.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biri Zivkovic yazar diğeri gider bütün Arjantin'in bel bağladığı Mammana'yı yazar kadrosuna. Anlamak zor bazen. Piyasasını bilmiyorlar diyeceğim ama yok biliyorlar ve bile bile yazıyorlar.
                            arjantinden alabilecegimiz yetenekli oyunculari bir listeleyebilirmisin bir zahmet?
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Umar bizim takımı kaldıramaz, edin visca daha olgun, daha dersi toplu oynuyor ve futbol zekası, gol vuruşu umar dan çok çok daha yüksek inşallah visca olur.

Yorum

• Natcho zu trabzonspor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X