Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir ay önce kulübü tehdit eden, faiziyle borcunu alırım giderim diye rest çeken adamı 4 milyona okutuyoruz ve bu bir transfer başarısı olmuyor öylemi?

Ya ya nenem de o dertten gitti.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bosingwa reistir,kalitedir,isimdir ama 1250 maaş (doğru ise) kabul edilecek bir durum değildir.
      Alacaklarından vazgeçerse gelecek zaten o para her türlü ödenecek

Yorum

• Levent Gültekin16 saniye önce
        SON DAKİKA!TRABZONSPORLU ARKADAŞLARA YİNE BİR TRANSFER HABERİM VAR!MEDJANİ LEVANTE İLE ANLAŞMAYA VARDI!
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Cavanda'nın gitme ihtimaline karşılık SEBASTIEN CORCHIA transferi nasıl olur acaba? Daha 25 yaşında, 7-8 senedir Fransa liginde banko oynayan bir oyuncu. Fransız Milli Takımını'nın alt kategorilerinde de forma giymiş. Fransa ligini takip eden renktaşlardan yorum alalım.

En önemli şeyi eklemeyi unutmuşum, adam FM'de yardırıyor.
          En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 16:38.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muhammet çok yetenekli..sakatlanmazsa kesinlikle iş yapar ama hiçbir zaman mbia gibi top class bir oyuncu olamaz...mbia nin değeri em az 10 mio € ama o kalmak istemiyor bizde yıllığına kurulmak istiyoruz bu yüzden bu kadar ucuza gidiyor...

mbia bu takımın en iyi oyuncusuydu...her takımda oynardi...Ama yanlış zamanda geldi...taraftar yok, hedef yok, para yok....küçülme dönemindeyiz
            Ya evet top class oyuncuydu Mbia! Ondan çin züper ligine gitti.

Ben bir numarasını görmedim sahada, artık şu isim hayranlığından da bıktım diyebilirim. O klas bu klas, sahada herkes dili dışarda geziyor.

İstemiyorum böyle gözünde dolar işareti olan klas adamlar, bana yüreğiyle oynayan kalas adamlar gerekli.

Yorum

• Mibia'nın performansı ciddi anlamda tartışılır 7 ay alacaklarında sıkıntı yaşadı bunu etkisi büyük

Şimdi gitmek istiyor Sevilla bize verdiğinin yarısını verdi belkide

bu adamın bu saatten sonra derdi para çin takımı en az bizim verdiğimiz vermiştir diye düşünüyoruö

Mbia hakkında gereksiz bir tartışma var burada adam gitmek istiyor, yönetim ikna etmeye çalıştı olmadı

çok iyi olmasada iyi bir paraya satıldı,burada süre önemli etken.

Yönetimi eleştirmek çok saçma duruyor.
              sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muhammet Demir'in piyasası falan yok kardeşim kaç senedir Antep'te oynuyor kim istedide gitmemiş.200 bin euro alıyordu şimdi maç başılarla 1.200 alacak bumu mali dengeyi düzlüğe çıkarmak.Yabancının iyisi geldiği müddetçe hayran olurum nitekim Mbia büyük topçu.Ben hiç bir konuda Usta'ya düşmanlık yapmadım sadece hoca konusunda serzenişlerim var ve haklı olduğumu düşünüyorum.
                M'bia büyük topçu ama hem sorun çıkarıyor huzur bozuyor hem maddi yükü çok fazla. Bu durumda da 4 milyon euroya gönderilmesi gayet olumlu. Çok iyi oyuncu ama katkısı yok. Ne yapayım ben o çok iyi oyuncuyu?
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Levent Gültekin16 saniye önce
                  SON DAKİKA!TRABZONSPORLU ARKADAŞLARA YİNE BİR TRANSFER HABERİM VAR!MEDJANİ LEVANTE İLE ANLAŞMAYA VARDI!
                  Hayırlısı olsun.
                  La liga tam aradığı yer umarım başarılı olur.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alacaklarından vazgeçerse gelecek zaten o para her türlü ödenecek
                    alacakları ile maaşı harman edilip ortaya bu maaş çıkacak diyorsun yani.inşallah öyle olur.
                    ayrıca bu tür durumlar var ise kamuoyu ile paylaşılması gerekmektedir.Eleştiri ya da saldırıları engellemek adına.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Gerçekten çok komik açıklamalar okuyorum...

Mbia aylardır anamızı ağlatıyor, adamı 4 Milyon Euro'ya satmışız hala eleştiri...

Ben artık hiç bir şey demiyorum. Diyemiyorum!

Mbia'nın takımı sabote ettiğini anlamanız için yazılı açıklama yapıp durumu itiraf mı etmesi gerek? Adam Trabzonspor'da oynamak istemiyor!

Aynı şeyler Cavanda için de geçerli...
                      En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 16:39.

Yorum

• Bosingwa şu aşamadan sonra bence alınmaması lazım mbia zaten sadece para için gelmişti ve bunu sağlayamadık huzuru gitti bizdeki huzurda gitti istek gitti ve sonunda mbia gitti.bu aslında kulübün başarısızlığı ve amatörlüğüdür yani ortada mbia olabilir ama bütünüyle kulübün sorunlarından kaynaklı. Şimdi erkanda cavandada ekicide Douglasta hatta çoğu futbolcuda istek yok Arzu yok ambians yok.şuanda buhran içerisindeyiz hedefsiziz bakınız gs. Aynı durumdayız. Elimizdeki oyuncular asla kötü değiller ama hedefsiz kalmak başı kesilmiş tavuk gibi bi oraya bi buraya koşmaya benzer.bizim sorunlarımız futbolcularla ilgili değil.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçekten çok komik açıklamalar okuyorum...

Mbia aylardır anamızı ağlatıyor, adamı 4 Milyon Euro'ya satmışız hala eleştiri...

Ben artık hiç bir şey demiyorum. Diyemiyorum!

Mbia'nın takımı sabote ettiğini anlamanız için yazılı açıklama yapıp durumu itiraf mı etmesi gerek?

Aynı şeyler Cavanda için de geçerli...
                          Dostum bazen gözüne sokarsın ama göremez, maalesef oluyor böyle şeyler.

Yorum

• Bosi gelirse Yumlu'nun kaptanlığı nolacak

Yorum

• Beyler bizde kalmak istemeyen, gitmek için şekilden şekile giren, sakat olmadığı halde Beşiktaş maçında oynamamak için numara yapan ve instagramdan parasini ödemeden önce "Last match this season" diyen adami tutmak sağlıklı olmazdı. Verim ve maliyet açısından bakarsak zaten pek iyi bir durum gözükmüyor.

Herkes biliyor M'Bia gibi bi adam her takımda oynar, ama kendisi mutlu değilse birşey yapamayız. Ya bedava gidecek ve parasını paşa paşa ödeyeceğiz, yada 4 Milyona satıp 2,6 Milyon + bonuslar yükünden kurtulmuş oluruz. Yazık oldu ... Bende isterdim çok başarılı olmasını

Yorum

• Bakın ardaya barcelonada nasıl oynuyor aynı ardayı alın gelin gsye koyun bakalım ne yapacak. Olaya bu gözle bakın sonra dönün bide puan durumuna bakın.bu seneden bi cacık olmaz hava gitti aşk bitti kızlar evine gitti parti bitti.

Yorum

Çalışıyor...
                                X