Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duyumu alan misafir foruma geliyor. Haberler guzel beyler ☺☺☺

SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cavanda milli takima girer bence. Belcika da adam akili bek oyuncusu yok.
      Alderweireld'i sağ bekte kullanıyorlar.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• 50. yılda şampiyon olmak istiyorsak doğru planlama ile iyi bir mühendisliğe sahip kadro oluşturmalıyız.. sol açık 4 kişi sağ bek 1 kişi kadro mühendisliğii olmaz.. cavandanın alternatifi yok mesela, şimdi onun da gönderirsek o bölgede hiç kimse kalmıyor.. ama sol bek için 3 kişi var hepsi de yetersiz.. ideal kadro 25 kişi olur, 3 kişi kaleci 22 kişi kalır.. bunların 11'i ideal kadro 11 de yedek olur.. şampiyon olan kadrolar 17-18 kişilik rotasyonla oynuyor.. geri kalanlar yusuf yazıcı gibi gençlerden oluşabilir..

bizim sene sonuna kadar 13-14 kişilik bir rotasyonla devam etmemiz gerekir.. eğer kupayı alır , ilk 4 görürsek sene sonu avrupa şampiyonasına 4-5 oyuncu gönderebiliriz.. orada forma giyip özgüveni artan oyuncular üzerine bir iskelet inşa edebiliriz önümüzdeki yıl..

sanırım terim sene sonu turnuva başlamadan bir abd kampı falan yapıp oraya 30-35 oyuncu götürür.. o havuz içerisinde çok sayıda oyuncumuzun olması gerekir en azından..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Douglas'ın piyasası var. Douglas istenirse çok kolay satılır. Bu adam bizde çok berbat oynuyor. Yıllık çok yüksek ücrete mi aldık satamıyoruz anlamıyorum. Douglas Rus pazarı Arap pazarına çok rahat itelenebilir.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• M'Bia'nın gitmesine bozulan bir kesim var ;Adamla sözleşme yapmamışız kulübün tapusunu vermişiz. Siz "klas oyuncu" derdinde misiniz hala.!
            Bizim taraftar giden her yabancı oyuncuya "fesih bedeli" ödediğimizi çok çabuk unutmuş 4 Milyon €'yu beğenmiyor..!
            Eğer Muharrem Usta, alacakları ödenmemiş ve üstelik 1.8 Milyon € da faiz isteyen M'Bia'yı ikna etmeseydi bugün arkasından bakıyorduk..!
            Bu durumda kulübün bu satıştan kârı 4-5 değil en az iki katıdır..!Bu bir yönetim başarısıdır..!Çok net..!
            M'Bia gidiyordu, verilen imza parası 2 Milyon € + Yıllık 2.8 Milyon + Faiz ile toplam 7 milyon € buhar oluyordu.Üzerine 5 koyun, kâr hesabı
            Başkan'ın akıllı hamlesi ile bu para kurtarıldı ve kulüp en az 12 Milyon € artıya geçti. Hesabı bu tarafından yaptığımızda daha net olur..!
            twitter @cmlyrknn
            En son B61 tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 01:10.

Yorum

• Douglas'ın alınmasını en çok ben istemiştim sanırım. Douglas çok teknik, Hava toplarına hakim geriden oyun kurabilen bir defanstı bize geldi artık uyuşmadı mı anlamadım. Douglas'ı biz almasaydık Beşiktaş alacaktı zaten. Teklifte yapılmıştı.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen adam kağnıdan bile ağır hamleyi tamamlayana kadar rakip oyuncu 5 metre yol almış oluyor...
                Douglas kaplumbağa ile yarışsa ikinci olur.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Cavanda'nın maaşı uygun olduğu için 2-3 milyon
                  M'bia çok masraflı ve huzursuzluk çıkardığı için bedavaya
                  Erkan'a bonservis ödendiği için 1.5 milyon
                  Douglas'a bonservis ödendiği için 1.5 milyon

bu rakamlara elden çıkarılırlarsa, her türlü kardayız.

Herkes maaşlarının 1 yıllığını hesaba katıyor. Adamların 3-4 yıl kontratı var, bu paraları ödeyebilecek bütçemiz olmadığı gibi kulübün önünü de tıkıyorlar.

Yerillere çare bulunur, oynayan oynar, oynamayan kadro dışı kalır ve yola devam edilir. Ama bu yabancılardan acilen kurtulmamız lazım.

Bence bu satışlar gerçekleşirse ligden sürpriz nokta transfer bekleyebiliriz. N'diaye gibi herkesin mutabık kalacağı isimler mesela.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çaðatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alderweireld'i sað bekte kullanýyorlar.
                    En azindan yedeklere girer.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehmet karagöz gündemde yok diyor
                      peki hedef kupa degilmi ??? bügün antep macini dikkatli izledim sefa gercekten bitmis futbolu kafasinda bitirmis emekli olmus ne alirsam kardir diyor benim 11 yoglum var sefadan iyi oynar ..

Özer bügün tam olarak hayal kirikligi yarati bende herzaman sahip cikalim derdim ama yeter artik amatör takimindami oynuyorsun sen zemin berbat diyorsunuz rakibimiz süper oynadi ama ??

muhammet besire birsey diyemiyorum daha cok genc diyoruz da diyoruz diyecegiz yillar gececek yine ...böyle veya bu Kadar gereksiz oyuncular varken erkani satmak neyin nesidir ?? sonuca gidebilecek bir iki üc oyuncumuz var bunlardan birisi erkandir yalanmi ??

calim atabilen iki veya üc oyuncumuz var bunlardan biri erkan tamam sizide anliyorum bal yapmayan ari diyeceksiniz ama biseyler yapiyor yinede erkandan baska kim var suan ??

mbia satilsin Bursa macinda gördüm neyin ne oldugunu mbia nere giderse gitsin ..yönetim satsin iyi güzelde arkadas muhammed Demiri aldik muhammed demir tek basina ne edecek golcü cocuk ona toplari getirecek kim var ?? cok yanlis yoldayiz bence gelecek sezon medjani ilemi sampion olacagiz ortasaha cok önemli osmanlispora bakiniz ndiaye faktörü var böyle bir oyuncumuz yok jajadan sonra olmadi sanirim olmayacak hic bir Zaman taraftari tribünlere cekmen gerekiyor bir top canbazi almak sart sonuca gidebilecek calim atabilecek ne bileyim galiba ben yanlis düsünüyorum ..
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Cavanda Belçika kadrosu için her zaman aday bir isim, ilk 11'de de çıkabilir. Çünkü Alderweireld'in asıl mevkisi stoper olduğu için orada oynatmak da isteyebilirler.

Ama Cavanda gibi dengesiz bir adamı hele de kar ederek satıyorsak hiç beklemeden anında gönderilmeli. Kulübün bunu tolere edebilecek maddi ve manevi gücü yok.

Özkan Sümer

Yorum

Yedeklere girerse değeri 10 milyona mı fırlayacak anlamıyorum ki? Gerçi şu an 5.5 teklif edildiğine de inanasım gelmiyor.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Kulüp kuru ekmeğe muhtaç; 4 değil de 5 olsun, 3.5 değil de Avrupa Şampiyonası sonrası 8 olsun diye hesap yapıyoruz.

Arkadaşlar, kadroda sahaya çıkan adama para ödeyemiyoruz.

Musluk açık, kova var, kovanın altı delik... Su tutmuyor yani, yukarıdan doldurduğun gibi aşağıdan akıp gidiyor.

Başkan; "inanılmaz düzeyde bir destek yapıldı, bu desteklerin nereye gittiğini bile anlayamadık" derken bunu kastediyor. Geriye dönük alacaklar, şu an ödenmesi gereken maaşlar, önümüzdeki aylarda ödenecekler...

2.5 milyon Euro'nun üzerinde alan bir Erkan Zengin var, faydası 2.5 lira değil. Adamın aşısı tutmayabilir, sövüp saymanın alemi yok ama olmuyorsa satmak lazım, adama da yazık bize de yazık.

Trabzonspor bir oyuncuya 8 trilyon ödeyip bir de tutmasını bekleyecek güçte bir kulüp değil.

Battık kepengi çekeceğiz hala çalım atan adam falan diyorsunuz. Bu adamlarla 10.yuz zaten. Çalım atmayanlar gelse gideceğimiz yer 15. lik olmaz korkmayın.

Özkan Sümer

Yorum

• Allah aşkına yumlu özer ve yusufu gönderin su hamlelerin bi mantığı olsun
                              Ayrıca cavandayi göndermek saçmalıktır, sezon sonu avrupa şampiyonası var iyi oynamak zorunda .
                              Piyasa yapıp sezon sonu daha iyi fiyata satarız.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah aşkına yumlu özer ve yusufu gönderin su hamlelerin bi mantığı olsun
                                Ayrıca cavandayi göndermek saçmalıktır, sezon sonu avrupa şampiyonası var iyi oynamak zorunda .
                                Piyasa yapıp sezon sonu daha iyi fiyata satarız.
                                Olay budur ilk paragraf müthiş

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X